2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bizi prima pişik yapmıştı marka belirtmek istemedim ama sonra molfix kullandık sonrada oda iyi gelmemeye başladı sonra slepy daha sonra e bebeğin kendi bezini vs her bezi denedik biz bir çoğu iyi gelmedi ama prima o kadar kötü yapmıştı ki anlatamam tabi şöyle bir şey belki senin bebişine bitek o iyi gelecek o yüzden stoğa karşıyım bakalım bebek hangisini sevecek
Bende stok yapmayı düşünmüyordum canım hangisi bebeğe iyi gelir bilemediğim için ama indirim olunca 1 ve 2 beden aldım daha bez almam inşallah elimde patlamaz 😂

Acaba nescafe yasak ya Buda onların kategorisine giriyor mu bunlarıda çok seviyorum ama benim uykumu espresso anca açıyor 🙈 kesin dr sorsam içme diyecek ama sonuçta 4 aydır Türk kahvesinden bile tiksinmiştim ne zararı olur azcık içsem benim frenim yok bu arada günde 4,5 bardak içiyorum ben bunlardan Türk kahvesinden
Hıım şey buda nescafe 🫣

Kizlar gunaydin affiniza siginarak birsey sormak istiyorum:110: gaz sorununuz varmi benim 1 haftadir gaz tutamama sorunum var olur olmadik yerde hemde ve seste cikiyor🫣🙈 uykudan uyaniyorum bazen kendi sesime😂
Dun ve bugunde eşim sahit olunca bi sok oldu yani ben boyle seylere cok dikkat ederim onada derim hic hoslanmam boyle durumlardan naparsan wcde yap derdim simdi ben tutamayip koyverince kalakaldi adamcagiz😂 hani normal olabilir hamilesin falan diyoda dalgasinida geciyo bilerek kizdirmak icin sizin boyle sorununuz oldumu önleminiz varmi:halay:
Geçen benim de birden eşimin yanında pıt kaçtı birden ama hic anlamadım geldiğini. 🥴 pardon sevgilim dedim çıktım odadan ayaktaydim😀 bir şey demedi ama konu orada kaldı 😀

Doktor ne öneriyor peki? Konu ile ilgili bilgim yok umarım sağlıkla kucağına alırsın.
3lü ve 4 lü cok yanlıs cıkıyormus sakın hemen kötü düşünme
Amin inşallah teşekkür ederim
Doktor ya amniyosentez yada genoks önerdi yurt dışına kan gönderilmekten bahsetti
Detaylıya girdikten sonra risk devam ederse genoks yapmayı düşünüyoruz😔😔

Geçen benim de birden eşimin yanında pıt kaçtı birden ama hic anlamadım geldiğini. 🥴 pardon sevgilim dedim çıktım odadan ayaktaydim😀 bir şey demedi ama konu orada kaldı 😀
Ay bu konuyu ben okudum o zaman yazamadım cidden anlam veremedıgım birşey hadi gaz varda neden sesli 😄😄😄
Yahu olur olmadık yerde sıkıştırıyor bi azcık deneyeyım dıyorum pırtttt dıyo tutuyorum gerı 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Ayy 😁

Bende stok yapmayı düşünmüyordum canım hangisi bebeğe iyi gelir bilemediğim için ama indirim olunca 1 ve 2 beden aldım daha bez almam inşallah elimde patlamaz 😂
İnşallah canım ah keşke bilsek hangisi iyi gelecek stok yapardık valla şöyle bi 6 aylık yapardım herhalde malum zamlar 😂🙈

Yaşınız kaç. Riskli çıkıp da sağlıklı doğan çok bebiş var. Kaç haftaliksiniz bilmiyorum da detaylıya ne zaman gireceksiniz. Orda da görünüşten az çok biliyorlar. Ense kalınlığı nasıl mesela
Merhaba 24 yaşındayım
17 haftalık hamileyim detaylıya hafta ya giricem riskim 1:287 yaşıma göre orta riskin en yükseği Şuan
Doktorum sonuçlar kötü dedikten sonrasını hatırlamıyorum çok üzüldüm
Ama interneti okuyunca biraz içime su serpildi
Lütfen dualarınızda minik bebeğime de yer verin🙏🏻🥺😢

Doktor ya amniyosentez yada genoks önerdi yurt dışına kan gönderilmekten bahsetti
Kalbini ferah tut inşallah detaylıdan gülerek mutlulukla cıkarsın .. burda bu kadar teyzesi var hepımız dua ederız ona rabbim belki birimizin duasını kabul eder 🤲🏻

Ben fetal dna testi yaptırmıştım. Detaylıda inşallah sorun çıkmaz ama olası bir durumda yaklaşık 300 hastalığa bakıyolar. Kafandan tüm riskler kalkar ve amniyosentezden iyidir. Ancak böyle olup da sağlıklı bebeği olan çok duydum, içini ferah tut 🙏

Kızlar biraz kanamam oldu hastaneye gittim düşük iğnesi yaptılar yarında doktoruma görünücem dua edin 🥹
Geçmiş olsun 🎈
Valla neyi stok yapacağımızı şaşırdık artık 🤦‍♀️ diğer ürünlerle devam ediyorum 😂 ilk çocuk çok zormuş neyi alacağımı şaşırdım 🙈
İkinciyi düşünmüyordum ama şöyle hemen arkadından yapayım diyorum 🫠😂

Merhaba 24 yaşındayım
17 haftalık hamileyim detaylıya hafta ya giricem riskim 1:287 yaşıma göre orta riskin en yükseği Şuan
Doktorum sonuçlar kötü dedikten sonrasını hatırlamıyorum çok üzüldüm
Ama interneti okuyunca biraz içime su serpildi
Lütfen dualarınızda minik bebeğime de yer verin🙏🏻🥺😢
Aslında 1/287 diye düşününce 286 kişinin sağlıklı bir kişinin sağlıksız. Tabiki daha düşük bir oran çıksa daha iyiymiş ama içinizi ferah tutun testlerinizi yaptırın inşallah güzel sonuçlar alırsınız.

Back
X