2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Hanımlar çatlak önleyici krem kullanıyor musunuz? Lierac en meşhuru sanırım onu mu alsam kararsızım. İlk gebeligimde düzenli kullanmamistim o yüzden ise yarıyor muydu hatirlayamiyorum. Fikir verirseniz sevinirim.
Hindistan cevizi yağı kullanıyorum, nasılsa genetik bir durum koruyan her türlü korur dedim 😂😂

kızlar doktorum gyno ferro sanol verdi kan ilaci ama beni istifra ettiriyor ac tok farketmiyor. oroferron yada sidecar alabilirsin dedi bunlardan kullanan varmi. hangi kan ilaclarini kullaniyorsunuz. hamilelikten once sidefer kullanmistim o boyle yapmiyordu
Bende de bütün vitamin ve demir hapları mide bulantısı yaptı doktor gyno ferro için en az mide bulantısı yapan diyor ve gece yatmadan içmemi söyledi .Vitaminleri de aynı şekilde gece içiyorum.Belli bir süre uyurken bulandığını da hissetmezsin dedi .Benim gündüz de midem bulandığı için prilam ı 4 e çıkardığım oluyor.

Kızlar bugün kontrole gittim doktorum plesantamin aşağıda olduğunu söyledi 6.aya kadar yukarı çıkmasıni bekleyecegiz eğer çıkmazsa sezeryan onercem dedi daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu acaba açıkçası biraz tedirgin oldum
Benimde aşağıda canım banada aynısını dedi ama benim zaten ilk doğumum sezeryan olmuştu birde doktor yukarı çıkma ihtimali yüksek demişti normal doğum istiyorsan inşallah çıkar gönlünce olur ❤️

İki yada üç kişi daha böyle yazdı ama kimlerdi unuttum yalnız degılsın ve korkulacak bırsey degıl canım. Zamanla yukarıya cıkabılıyormus zaten

Benimde aşağıda canım banada aynısını dedi ama benim zaten ilk doğumum sezeryan olmuştu birde doktor yukarı çıkma ihtimali yüksek demişti normal doğum istiyorsan inşallah çıkar gönlünce olur ❤️
Teşekkür ederim cevaplarınız için 🙏🏻

Hanımlar çatlak önleyici krem kullanıyor musunuz? Lierac en meşhuru sanırım onu mu alsam kararsızım. İlk gebeligimde düzenli kullanmamistim o yüzden ise yarıyor muydu hatirlayamiyorum. Fikir verirseniz sevinirim.
Ben lierac kullananlardanım ilkinde de onu kullandım sıfır çatlak 🥰 günde bir kez meme karın popo ve bacak üstüne sürüyorum sadece göbek çatlamaya meyilli değil aslında kilo akımı olduğu için tüm bu bölgemize sürersek genetikte yoksa çatlamıcaz😂 annemde de çatlak yok o yüzden daha rahatım ilkinde günde 2 kez yapardım bu işlemi

Kızlar bugün kontrole gittim doktorum plesantamin aşağıda olduğunu söyledi 6.aya kadar yukarı çıkmasıni bekleyecegiz eğer çıkmazsa sezeryan onercem dedi daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu acaba açıkçası biraz tedirgin oldum
Benim aşağıdaydi. 1 ay sonra yukarı çıktı

Merhaba canlar. Bayram tatili için memlekete gitmeyi düşünüyoruz. 6 saatlik yol. 2 saatte bir durup 10-15 dakika yürümeyi düşünüyorum. Başka önerisi olan var mı? Doktorum bu hafta izinde olduğu için ona soramadım :(

Merhaba canlar. Bayram tatili için memlekete gitmeyi düşünüyoruz. 6 saatlik yol. 2 saatte bir durup 10-15 dakika yürümeyi düşünüyorum. Başka önerisi olan var mı? Doktorum bu hafta izinde olduğu için ona soramadım :KK43:
Bana saatte 1 kere 10-15 dakika yürümeyi önermişti ben de bayram tatiline gideceğim uzun yola

Merhaba canlar. Bayram tatili için memlekete gitmeyi düşünüyoruz. 6 saatlik yol. 2 saatte bir durup 10-15 dakika yürümeyi düşünüyorum. Başka önerisi olan var mı? Doktorum bu hafta izinde olduğu için ona soramadım :KK43:
Benim yol 10 saat falan Allah sabır versin doktor 2 saatte bir mola olarak git dedi kendi aracın olduğu için otobüs olursa izin vermez

Liearac kullanıyorum, Hindistan cevizi yağıda kullanıyorum bazen onu bazen onu sürüyorum mustela nında bir yağı var arada onuda sürüyorum aklıma hangisi gelirse yani sadece şunu söyleyebilirim içlerinde en güzel kokan ve en kolay emilen %100doğal Hindistan cevizi yağı ama ne kadar işe yarıyor bilmiyorum günde bir kez sürmeye çalışıyorum bunlardan birini

Hanımlar yeni bir sorum var size kontrol amaçlı bu aralar şehir hastanesine gitmek istiyorum ama devlet hastanelerinde de muayeneye babalar da girebiliyor mu tecrübem olmadı bilen varsa fikir verirse sevinirim.

Hanımlar yeni bir sorum var size kontrol amaçlı bu aralar şehir hastanesine gitmek istiyorum ama devlet hastanelerinde de muayeneye babalar da girebiliyor mu tecrübem olmadı bilen varsa fikir verirse sevinirim.
Bursa Şehir Hastanesinde benden önce eşiyle geleni almışlardı ama benim eşimi almadılar içeriye ben endokrin için gitmişken kaydım olsun diye gitmiştim. Ama bu tavırdan sonra muayene bile olmayıp çıktım odadan.

Devlet Hastanesi'nde erkek almıyorlar sadece ilk kalp atışını duyması için babayı 1 defalik alacagini söylemişti benim doktorum genelinde de öyle sanırım

Back
X