2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bende de durum aynı özellikle sabahları öyle oluyorum. Akşamda hep uykusuz halsiz oluyorum. Kızımda böyle değildim çok enerjiktim 4 saat uyusam yetiyordu. Gerçi şimdi kızım bir dk durmuyor demek ki çocuğun haline göre bir gebelik oluyor.
Her gebelik aynı olmuyor birde ilkler de evde bizi yoracak çocuk yoktu ben kardiyolojiyede gitmiştim diyer gebeliğimde normal demişdi Dr bundada hiç gitmedim sonlarda dahada artıyor bu durum şimdi 10 adımda yoruluyorsak sonlarda 3 adımda tıkanıyor insan 🙃

Canım 11 veya 12 de pembe lekelenmek oldu ama sonrasında olması akıntımla birlikte geldi. Doktor sıcak veya soğuk suya girme ılık duş al çok kalma duşta dedi. Tüm gün yat tuvalet dışında kalkma dedi. Üşümemeye dikkat et vitaminlerine devam et dedi cinsel ilişki bir kaç gün olmasın dedi öyle yaptım. Sonrasında birşey olmadı. Ama benim gebeliğim hep normal gidiyordu bir tek o lekelenme oldu. Hala ağır iş yapmıyorum. Çok az eşimle birlikteliğimiz oldu şuana kadar hiç üşütmedim vitamin dışında ilaç kullanmıyorum.
Maşallah ben de bayrama şehir değiştirmek istiyodum ama doktorum onaylamadı

Ben de 3 4 damla kullaniyordum hamilelikten once. Ama doktor ocean mummy de var doz asimi olur dedi 1 damlaya dusurdu
İşte benim sıkıntım ölçüm de yapılmadı aslında bi ara sağlık ocağına gittiğimde baktirsam daha sağlıklı olacak sanki. Benim dusuk tehlikem olduğu için evden çıkamıyorum belki o yüzden dusuk de olabilir gerçi.

İğne mi verdiler ne yaptılar

Benimde kahverengi lekelenmem var. Yatıp dinlen dedi doktorum bir daha olursa ilaca başlatcak
Bende progestan fitile başladım lekelenme devam edince bugün iğne vuruldum takip edicem devam ederse doktorum haberim olsun dedi inşallah devamı gelmez 🙏

Arkadaşlar ocean mummyi ben de kullanıyorum ilaveten gynoferon demir ve coledan d3 damla verdi hergun alıyorum hepsini haplar 1 tane damla da günde 4 damla şeklinde ama şimdi konu olunca kafama takıldı ocean mummyde de d vitamini var sanırım coledan d3 de hergun acaba fazla mı gelir? Bu şekilde kullanan var mı?
Benim Almanya’dan getirtiğim vitaminde de olmasına rağmen doktor yinede devam et dedi d vitaminine nedenini sorduğumda ileride vücudunun çok ihtiyacı olacak multivitaminin içinde olan miktarlar çok az , eser miktarda eklemişler laf olsun diye o yetersiz dedi Ve bende bulantı yaptığı halde içiyorum zorlanarak😒

Kizlar suan kac haftaliksiniz kac kilo aldiniz ben 18+2 de tartildim 6 kilo almisim simdiye kadar cok kilo almisim gibi hissediyorum haftaliga gore sizde durumlar nasil
20 haftalıkken 7 kilo almıştım. Şimdi 21 haftaligim. Herkes 1-2 kilo aldığını söylüyordu. Sonunda benim gibi kilo alan biri yazdı çok şükür 😁

Aminnnn Allah razı olsun canimmm

Evet canım kesin ben hatta kordon olabilir mi dedim hayır kesin erkek dedi inşallah sağlıklıdır

Yaaaa canim cok tesekkur ederim inşallah burnu ufaktir, ikili taramamda da nazal burun kemiği bilinmiyor yazıyordu sormayı unutmuştum acaba o zaman da mı göremediler araya da bayram giriyor amaaaan sabretmek çok zor

Bu balık ton balık mı kızlar ben kesin yasak olarak biliyorum yüksek cıva mı ne içeriyor diye siz ton balık yiyor musunuz

Aminnn inşallah canım

Bende pek diş kalmadı dolgularim düştü dişlerim çatır çıtır kırılıyor ama doğum sonrası diş yaptirabilirim ancak diye gitmiyorum dayanmaya çalışıyorum

Ayrıca omega alan pek yok galiba ben da almayayım şimdilik o zaman , mumtivitamin ücreti ne kadar acaba ?

Teşekkürler canım
Benimde bi arkadaşımın diş etleri çekilmişti bende ondan korkuyorum 🥺

Canım burdan marka verebiliyor muyuz bilmiyorum ama nokta koyayım sen anla parad.ntax🤭 benim diş eti kanamalarimi o ve ve demir takviyesi çok büyük anlamda rahatlattı. Sen bir de kan sulandırıcı kullandığın için bizim 1 kanıyorsa senin 5 kaniyor durması da zor oluyor kanın sulu olduğu için. Ben diğer gebeliklerimde oksapar kullanırken elimi çok hafif çizik şeklinde kesmiştim oluk oluk kanamişti hastaneye gitmiştik
Canım Al_pi Al_pi de onu önermiş iyi gelsin yeter ki alıcam hemen🙏🏻

Kızlar bir haftada göbeğim çıktı benim🙈🙈 Al_pi Al_pi canım en son tez zamanda göbeğin çıksın demiştin ya keşke başka bir şey isteseymişsin 😂

Eklentiler

• 3BF0507D-7D18-4C66-8881-51B8F3E374B4.webp
    3BF0507D-7D18-4C66-8881-51B8F3E374B4.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 124
Back
X