- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
inşallaahh tatlııımmmm,Amin canım beniminşallah senin miniğinde böyle pozlarını görmek nasip olur
![]()
7haftalıgız bugun görmeye gittik henüz çok minnak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallaahh tatlııımmmm,Amin canım beniminşallah senin miniğinde böyle pozlarını görmek nasip olur
![]()
Teşekkür ederiizzSaglıkla huzurla oturun evinizdebende hamileyken kızıma şehir değişikliğiyle ev taşımıstık . Ama eve tasınıp kızımın odasını hayal edınce tüm yorgunlugum gecıyordu
![]()
Banada tek doz dedi sağlık ocağı 23+3 de yapılacak neye göre artık karar veriyolar bilmiyorumBen geçen sene ağustosta ilk dozumu yaptırmıştım 20. Hafta da 2. Yi yaptırmak nasip olmamıştı,şimdi sağlık ocağındaki ebe 23-24. Haftada tek doz yaparız yeter dedi ama doktoruma söylediğimde yaptırma gerek yok tek doz yeter dedi.Yaptirmama kararı aldım bilmiyorum doğru mu![]()
Yaaainşallaahh tatlııımmmm,
7haftalıgız bugun görmeye gittik henüz çok minnak![]()
![]()
amiiinnnn kuzummm amiiinnnYaaaRabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
![]()

Yenı geldım canım daha gırmedım. Tetenoz beni çok kötü vurdu dünden beri corona olmuş gibiyim kafamı kaldıramıyorum. Buraya hıc bakamadım ınsallah guzel haberlerle guzel resımlerle dönecegım
Çok teşekkür ederim 1 haftadır sinüzit ve iltihaplı öksürüğüm var. Ben bir şeyler yazmasam da bakıyorum buraya hep zaten
Ben de özledimÇok teşekkür ederim 1 haftadır sinüzit ve iltihaplı öksürüğüm var. Ben bir şeyler yazmasam da bakıyorum buraya hep zatenBenim dışımda bebiş iyi ve hareketli cuma günü detaylı ultrasonumuz var. Umarım sen ve diğerleri de iyidir. Hepinizi özledim ♥
Benim de kan vermem lazım gidip bayadır kontrol ettirmedimBende yarın kan vermeye gidicem sağlık Ocağı 3. e arıyor bizim ki aşırı ilgili bir de doktorum benim velimditetanoz konusunda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum 2 sene önce olmuştum ama tek doz mu iki doz mu hatırlayamadım. Sağlık ocağındaki bir doz yapalım yeter dedi ama ben belki yarın olmam kontrolde doktora sorup olurum ya da ararım bilemedim.
Tetanoz u aslında Allah korusun deprem olur bir şey olur dolayısıyla yeterli hijyen sağlanamaz ameliyat sırasında ve başka sorunlar olur diye istiyorlardı
Ben de rahat hissediyorum artık. Baya baya tekme atıyorBen de özledimahh senin de detaylıya çok az kalmış. Çok güzel haberler ile gel
Ben de iyiyim, bebek iyi büyüyor artık hareketleri de çok rahat hissediyorum(sonunda)![]()
Ama yine de uslu minnak bir kız olacak bence![]()
Vardır muhakkak bir bildikleri diyelim artık napalımBanada tek doz dedi sağlık ocağı 23+3 de yapılacak neye göre artık karar veriyolar bilmiyorum![]()
Oh sonundaBen de rahat hissediyorum artık. Baya baya tekme atıyor![]()
İlk hamileliğimde bende devlette yaptırdım canım herşeyine bakmışlardı bebişin suyu az diye özellikle böbrekleri detaylı inceledi memnun kalmıştım o zamanKızlar detaylı ultrasona girenler var, girecek olanlar var. Herkes özelde perinatolojiye mi randevu aldı? Ben devlette radyolojiye göründüm, bir sorun görünmüyor raporda. Muayene 5-10 dakika kadardı. Ozelde Kendi doktorum da baktı sonra o da her şey normal dedi. Ama perinatolojiye gitmediğim için aklıma da takıldı. Fikrinizi merak ediyorum..