Günaydın,
Şampuan ve nemlendirici konusunda 4.5 senedir kullandığımız mustela’yı öneririm. Daha temiz içerikli ürünler de var tabii (denediklerimin hepsini hatırlamıyorum) ama hem bütçe hem ulaşım hem de doku açısından bence en ideali mustela. Şampuan olarak yenidoğan için köpük şampuan kullanılıyor genelde, sonrasında da gentle cleanaing gel olanı kullanılıyor (o da doğumdan itibaren kullanılabiliyor galiba ama köpükle başlamıştık biz).
Krem olarak atopik egzama ve hafif pişik gibi şikayetlerde de kullanılabilen mustela cicastela, genel nemlendirici olarak ise mustela stelatopia gerçekten hayat kurtarıcı, doktorumuz da öneriyordu. Bir de incia nın kremleri var aynı ayarda ama ben dokusundan pek memnun kalmadım, yaşasın mustela diyorum.
Pişik içinse temiz içerikten ziyade etkinlik önemli olabiliyor bazen, o yüzden hametan (sarı mı mavi mi hatırlayamadım şimdi) ve bepanten pişik kremi (çok mecbur kalınırsa kullanıyorduk, içeriği yüzünden) iş görüyor. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım da bir an önce geçelim o safhaya

(vakti gelince tabii

)