Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh kalbiiimEn eğlenceli kısım bu galibaMinik minikler as as bitmiyor
![]()
Henüz almadım hala alınacaklar listemde :)soyasosu canım paylaştığın uyku tulumunu aldın mı ?
Bende 28. Haftadayım ama şükür güzel geçiyor hiç hamile gibi değilim diyebilirim inşallah böyle devam ederGünaydın kızlar. Dün arkadaşım aniden suyu gelmesiyle doğuma gitti. Allahtan çantası falan hazırdı. Bebiş tersti. Dün geceden beri çanta hazırlığını erkene alayım diye düşündüm ve bugün eksiklikleri tamamlayacağım. Eşim de diyor her an hazırlıklı olalım diye. Beni her gören yakında doğurursun diyor. 7. aya göre inanılmaz büyük karnım var. Gece dönemiyorum yatakta yürürken de belim ağrıyor, baskı oluyor. Ufaktan korkmaya başladım gerçekten. Sizler iyi misiniz? Bebişler nasıl?
Bende almadım yaHenüz almadım hala alınacaklar listemde :)
Benim de var almam gereken şeyler, hiç bitmiyor :)Bende almadım yaama önümüzdeki ay tüm eksikleri tamamlamam gerekiyor 33. Hafta herşey hazır olsun istiyorum
Evet ya daha anne ürünlerine geçmedimBenim de var almam gereken şeyler, hiç bitmiyor :)
Bi kaç sayfa önce galiba ben geçen sene ki ihtiyaç listemi yazdım canım belki fikir olur hastane cantasini hazırlamak için önce eksiklerini tamamlayıp ardından yıkayıp ütuleyip çanta yapman senin için daha pratik olacaktırGünaydın Kızlar
İlk doğumum 9 kasım olarak gözüküyor tabi ekim ayı sonunda olabilir
Hastane çantasında olması gerekenler nelerdir
Hazırlamaya ne zaman başlamalıyız
Olabilir inşallah öyledir cnmBir yerde okumuştum 28 den sonra hareketleri düzene giriyor diye yani uyku saatleri oluşuyor herhalde belki ondandır
geçmiş olsun. ben 25.haftamdayım ama aynıyım. sürekli tansiyonum düşüyor 8-5, 8-628.haftaya tuzlu ayranla kanka olarak giriş yaptık tansiyon düşüklüğü yaşıyorum sürekli ve bulantı![]()
Ben Kraft marka aldım canım kumaşı içi gayet güzel görünüyor içinde ekstradan 2 küçük çanta ve kirli bez torbası + alt açma matı var .Bebek arabama da uygundu bunu tercih ettimGünaydın arkadaşlar, anne bebek bakım çantası alacağım. Önereceğiniz bir model var mı? Sırt çantası gibi olanları pek sevmiyorum aslında ama başka da pek seçenek göremedim![]()
Yok kuzum almıyordum az önce gidip ocean marka aldım.Ama doktorum 5-6 gün kullan dedi zararlı birşey mi anlamadımMagnezyum alıyor musun canım bende bel fıtığı var ama magnezyum çok iyi geliyor valla ağrım çok olduğu zaman iki tane içiyorum
Beni de bu erken doğum haberleri ürkütüyor o yüzden 32 haftalıkken aşağı yukarı bir ay sonra ben yıkama ütüleme hazırlığa başlamayı düşünüyorum.Belki daha erken bile olabilirGünaydın kızlar. Dün arkadaşım aniden suyu gelmesiyle doğuma gitti. Allahtan çantası falan hazırdı. Bebiş tersti. Dün geceden beri çanta hazırlığını erkene alayım diye düşündüm ve bugün eksiklikleri tamamlayacağım. Eşim de diyor her an hazırlıklı olalım diye. Beni her gören yakında doğurursun diyor. 7. aya göre inanılmaz büyük karnım var. Gece dönemiyorum yatakta yürürken de belim ağrıyor, baskı oluyor. Ufaktan korkmaya başladım gerçekten. Sizler iyi misiniz? Bebişler nasıl?
Ben de izne çıkıp öyle yaparım diyordum ama, sanırım Leyla da erken gelmeyi tercih edecek. Hep içimde öyle bir his var. O yüzden başlayayım dedim bugünden. Tabi işten eve gittikten sonra ne kadarını yapabilirsem. Önceliğim hastane çantası, bu sırada babasına da dolaplarını yap biran önce dedim. Müşterilerden kendimize sıra gelmiyor ki . :/Beni de bu erken doğum haberleri ürkütüyor o yüzden 32 haftalıkken aşağı yukarı bir ay sonra ben yıkama ütüleme hazırlığa başlamayı düşünüyorum.Belki daha erken bile olabilir