- 9 Mart 2023
- 3.487
- 6.189
- 88
Geçenlerde köyde babam biriyle beslenme, çocuk büyütme vs hakkında konuşurken şimdiki çocukların doğumu bile yapay dedi komşuya. Diyemiyor ki sezeryanı doğumdan saymıyorum. Bana direkt dese hem ağlarım hem carlarım. Duymamazlığa vurdum, babam rahatsızlığından dolayı lafın nereye gideceğini düşünmeden kitabın ortasından konuşur. Sonra da ben o niyetle demedim ki der, ki gerçekten o niyetle de demez ama işte duygularSenin kv yine laf etmiş, benim kv dahil eşimin eniştesi bile nasıl doğuracağıma karar verdi kendi kendine hadsiz.Normal doğum senin için en sağlıklısı diyo. Çingene modu altifleştirip siz öyle yaparsınız o zaman dedim artık dayanamadım da. Bir de evime yatılı geldiler. Benim tepelerin iyice atık. 2 saat sonra işe gideceğim ve uyuyamıyorum. Yarın da evde yalnızlar iyice sinirliyim. Ben kalamam ev sahibi evde yokken ama bunlar aşmış kendini pişkinlikte....
![]()
Ama hadi insan babasını baba diye, hasta diye bir şekilde idare ediyor da elin dış mandalına her şeyi rahat diyor. İyiki de demişsin oh