Herkese merhaba,
Ben aslında ekim sonunu bekliyordum hazırlanmak için ama sizin paylaşımlardan gaza geldim, ben de oğlumdan kalan eşyaları çıkarmaya başladım ufaktan. Ama bazı girişimlerim hüsranla sonuçlandı

park yatağı yanlışlıkla depoya kaldırmışız ve rutubet kokusu sinmiş, giysi olarak da 0-3 yaş çok az şey tutmuşuz (yalnızca çok kaliteli olanları), onların da birkaçı sandık lekesi gibi olmuş.
Şimdi temizlik konusunda tecrübeli annelere sorum var: park yatağın yıkanan kısımlarını (en azından benim yıkanır diye düşündüğüm kısımlarını

) yıkadım, kalanını sildim. (Birkaç tur daha silerim, koku hafifledi gibi) Bir süre de havalandıracağım, yatak için bu yöntemi denemiş, sonrasında da gönül rahatlığıyla kullanmış olan var mı, yoksa çöp mü olacak? (Bayağı taş gibi duruyor, sadece hafif rutubet kokusu var kumaşında, atmak cidden çok büyük israf olacak)
Bir de sandık lekeli giysileri normal leke çıkarıcı vb ile temizleyip kurutup bir tur da bebek deterjanıyla yıkamak caiz midir acaba? Bu konuda önerisi olan varsa çok sevinirim.
Son birkaç haftadır ben de biraz geriden hissediyorum. Böyle daha derinden gibi hareketleri, hatta kontrolde usgde görülen hareketlerin hiçbirini hissetmedim. Doktoruma sormayı unutmuştum bu hafta ama bugün tahliller için devlete gittim, oradaki doktor rapora plesanta anterior yazmış. İki ay önce falan da öyleydi benim ama sonra hep posterior dediler. Demek hala yer değiştirebiliyor plesantamız. Bence ondan kaynaklanıyor olabilir. Tekrar gidince teyit edeceğim.