Günaydın kızlar

dün kontrolümüz vardı 1500gr ve 40 cm olmuş gelişim konusunda doktor bir önceki gittiğimizde 5 gün gerilik var dikkat et fln demisti ben 2 haftadır çok kafayı takmıştım bugün de 1 hafta küçük ama hiç önemli değil gelişimi gayet güzel şu an tekrar ölçsem belki daha farklı çıkacak takma kafaya dedi. Kendimi tutamadım e hocam siz bana 2 hafta önce böyle böyle demiştiniz ben o kadar çok üzüldüm kafaya taktım ki şimdi böyle diyorsunuz dedim yani adamı sedyeden kalkıp bogazlayasım geldi madem bu kadar takılacak birşey neden beni azarladin valla bu doktorun bipolar olduğuna kanaat getirdim bir günü bir gününü tutmuyor

neyse yine ama yine canım oğlum bize yüzünü göstermedi elleriyle yüzünü kapattı ama o kapatma hareketine bile eriyorum şuna bakın

servikal uzunluğa niyeyse bu sefer bakmadı gerek görmedi ben de tamam dedim işime geldi. İkidir gözüme birşeyler oluyor bir anda ışık patlıyor sağ gözümle bir yeri göremiyorum onu söyledim ona hemen baktır gözüne pıhtı atıyor ya da göz tansiyonun çıkmış Olabilir dedi bugün gidicem. Size asıl bombayı söylüyorum, benim göbek deliğim çok dışarı çıkmaya ve hafif ağrı yapmaya başlamıştı doktor ultrasona gönderdi babalar gibi göbek fıtığım varmış

çok şükür 9 mm çok büyük değilmiş ama göbekle beraber fıtık da büyürse cerrahi operasyon gerekebilir ama inşallah gerekmez eğer sezaryen olacak olursan ben onu ameliyat sırasında hallederim yama atarım dedi ben de bir ondanım eksikti dedim artık sadece gülüyorum ya

ay cokbuzun oldu hakkınızı helal edin