Hayırlısını olsun canım hakkında rabbim sabrımızı ve şifamızı bol versin dua bizden takdir Allah tan kimse bilemiyor ne ile olup ne ile olmayacağını sen Allaha bırakmışsın en güzelini O bilecektir inşallah gönlüne göre olsun herşey

İnşallah kolayca ilerler kuzum suan nasıl peki belirtilerin nasıl durumdasın ay ben uyuyamıyorum sabah nasıl kalkılacak uyumadan gidecek gibiyim çünkü gram uyku yok heyecandan

Diğer mesajda heyecanınızı okudum size sımsıkı sarılmak geldi içimden Allah nasip etsin önce karnınızı sonra kucağınızı doldursun hayırlı evladınız olsun inşallah

Diğer mesajda heyecanınızı okudum size sımsıkı sarılmak geldi içimden Allah nasip etsin önce karnınızı sonra kucağınızı doldursun hayırlı evladınız olsun inşallah
Yaaaaaaaa inşallah belki bi gün bi yerlerde sarılabiliriz cok çok teşekkür ederim bu yolda bekleyen herkes inşallah hayırlısı ile yavrusuna kavuşsun teşekkür ederim sizde kalbinizde kinden bile çok daha güzel sonuçlara ulaşın inşallah

Ne demek amin amin inşallah Allah bu gece size rahat ve ferah bir kalple uyku nasip etsin yarın da beklediğiniz güzel haberi öğrenin

Ne demek amin amin inşallah Allah bu gece size rahat ve ferah bir kalple uyku nasip etsin yarın da beklediğiniz güzel haberi öğrenin
Yarın transfer olacağım Allahın izni ile sonrası bekleyiş bekleriz bakalım alıştık sen ne durumdasın canım suan

Yarın transfer olacağım Allahın izni ile sonrası bekleyiş bekleriz bakalım alıştık sen ne durumdasın canım suan
Ya öyle mi sizin daha heyecanlı bir durum kaç embriyo oluştu? Kendinize çok dikkat edin transfer sonrası ayaklarınızi mutlaka sıcak tutun ayak tabanı ile rahim bağlantılıymış benim aşılama oldu ilk defa 6. Güne girdim bakalım bekliyorum oran düşük deniyor ama umut işte

Neereden pozitif olacağı hiç belli olmaz cnm öyle mi sıcak tutarım inşallah bilmiyordum öyle olduğunu 3 embyro var 1 tane transfer edilecek canım

Neereden pozitif olacağı hiç belli olmaz cnm öyle mi sıcak tutarım inşallah bilmiyordum öyle olduğunu 3 embyro var 1 tane transfer edilecek canım
Doğru diyorsunuz olacağı varsa nasılda oluyor senin ilk deneme mi tüp bebekte ne güzel 3 tane olması ama inşallah diğerlerine gerek kalmaz bu Ay yerleşir benim 3 sene olmayınca kadim bilgilere sığındım onu da bi araştırma yaparken bulmuştum. Bu arada ben istanbulda yaşıyorum sen nerede yaşıyorsun?

Amin kuzum inşallah bana da dua et olur mu
Dualarimdasin canım hayırlı haberlerin olur inşallah
İnşallah kolayca ilerler kuzum suan nasıl peki belirtilerin nasıl durumdasın ay ben uyuyamıyorum sabah nasıl kalkılacak uyumadan gidecek gibiyim çünkü gram uyku yok heyecandan
Kahve rengi leke oluyor çok az o kadar başka hiçbir belirti yok bende.Uykusuz kalma canım

Dualarimdasin canım hayırlı haberlerin olur inşallah

Kahve rengi leke oluyor çok az o kadar başka hiçbir belirti yok bende.Uykusuz kalma canım
Ah bide kalbime söz geçirsem Uyuyum dedikçe inat ettim sanki

Herkese günaydın ben Kasım ayından umudumu kesmiştim açıkçası aralık ayına kaldım diye işlerim de yoğunlaşınca uzaklaştım buradan herkes iyidir umarım ben çok iyiyim çok şükür dün haber aldım 20Kasım da transfer olacağım inşallah bu mutluluğumu sizinle paylaşmak için sabah ilk işim buraya yazmak oldu umarım herkes iyidir şimdi geriye dönüp tek yek okuyacağım kim ne yapmış diye Iron Butterfly listeyi güncelleyebilirsin canım arkadaşım 20 Kasım ilk deneme dondurulmuş 5.gün embriyosu

Ben almıştım ama hiç yemedim
Ben başlangıç yapıp dün akşam 1 tam nar yedim
Aaaaaa çoknsevindiö canım bende girmeyince üzülmüştüm açıkcası mevlam gönlüne hoşluk varsın

Canım nasılsın aynı günde transfer olmuştuk. Bi değişiklik varmı belirti konusunda ?
canım günaydın, bende de pek bir değişiklik yok beli biraz ağrıyo ama oturarak çalışıyorum onun etkisi olabilir diye düşünüyorum arada olur bende çünkü. bugün 6. günümüz olmazsa biz de bugün ya da yarın kaset test alıp yapalım

Hadi hayırlısı bakalım
Canım sen ne yaptın doktora gittin mi pazartesi gitcem diyodun ne dedi doktor ne verdi ilaç tahmini transfer tarihini söyledi mi? Iron Butterfly
Günaydın canım pazartesi günü gittim kontrole estrofem verdi cumaya kadar sabah akşam cumartesi den 23ne kadar Sabah öğle akşam 28i gibi trasfer dediler bakalım sen nasılsın

Günaydın canım pazartesi günü gittim kontrole estrofem verdi cumaya kadar sabah akşam cumartesi den 23ne kadar Sabah öğle akşam 28i gibi trasfer dediler bakalım sen nasılsın
Günaydın kuzum benim bende 20sini iple çekiyorum kontrole çağırdı rahim kalınlığına bakıcak nasipse 25 ile 30 kasım arası transferim olucak bakarsın aynı gün oluruz :) kan aldı mı senden kuzum bide sadece estrofem mi verdi ben günde 4 tane içiyorum estrofemi sabah 2 akşam 2 corasprin verdi bel bandı verdi prednol verdi bide omegrav a devam dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…