- 29 Mart 2023
- 838
- 997
- 33
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #4.921
Amin kuzum inşallah bana da dua et olur muAyy ciddi misinHadi inşallah Rabbim gönlünden geçeni en güzel bir şekilde versin Emeklerini boşa cikartmasin
Hayırlısını olsun canım hakkında rabbim sabrımızı ve şifamızı bol versin dua bizden takdir Allah tan kimse bilemiyor ne ile olup ne ile olmayacağını sen Allaha bırakmışsın en güzelini O bilecektir inşallah gönlüne göre olsun herşeyBenimde aşılama 6.Gün oldu vakit geçmiyor gerçektenbir de tutarsa 9 ay nasıl geçecek onu hiç bilmiyorum baş agrım var sizde de oluyor müydü? Birde ben 41 gün suya meryem suresi okuyup içilirse Allah hayırlı evlat nasip edermiş deneyen kişileri de duydum olmuş ona başladım dua tek açık kapımız
İnşallah kolayca ilerler kuzum suan nasıl peki belirtilerin nasıl durumdasın ay ben uyuyamıyorum sabah nasıl kalkılacak uyumadan gidecek gibiyim çünkü gram uyku yok heyecandanSadece 1 kere batma hissi gibi bişey yaşadım 7.gunun sabahı kan vermeye gidicegim zaman hani böle regli olucam dersinya 3 4 saat sonra olursun çok hafif birşey hissetim 2 dakika falanda sürmedi yoksa kalktım canım evde yürüdüm annemde kalıyordum 5.gun eve geldim evimi sildim supurdum ama hiç ağır bişey kaldirmadim her gece yatmadan önce Meryem süresiyle İbrahim süresini dinledim bol bol dua ettim bu süreçte balık avakado ceviz hurma çiğ kabak çekirdeği ev yapımı yoğurt falan yedim çok ekmek tuketmedim kabızlık dahi yasamadim şuan ayakta biraz fazla kalınca sol kasigima ağrı giriyor uzaninca geçiyor öyle işte biraz uzun oldu ama
Diğer mesajda heyecanınızı okudum size sımsıkı sarılmak geldi içimden Allah nasip etsin önce karnınızı sonra kucağınızı doldursun hayırlı evladınız olsun inşallahHayırlısını olsun canım hakkında rabbim sabrımızı ve şifamızı bol versin dua bizden takdir Allah tan kimse bilemiyor ne ile olup ne ile olmayacağını sen Allaha bırakmışsın en güzelini O bilecektir inşallah gönlüne göre olsun herşey
YaaaaaaaaDiğer mesajda heyecanınızı okudum size sımsıkı sarılmak geldi içimden Allah nasip etsin önce karnınızı sonra kucağınızı doldursun hayırlı evladınız olsun inşallah
Ne demekYaaaaaaaainşallah belki bi gün bi yerlerde sarılabiliriz cok çok teşekkür ederim bu yolda bekleyen herkes inşallah hayırlısı ile yavrusuna kavuşsun teşekkür ederim sizde kalbinizde kinden bile çok daha güzel sonuçlara ulaşın inşallah
Yarın transfer olacağım Allahın izni ile sonrası bekleyiş bekleriz bakalım alıştıkNe demekamin amin inşallah Allah bu gece size rahat ve ferah bir kalple uyku nasip etsin yarın da beklediğiniz güzel haberi öğrenin
Ya öyle mi sizin daha heyecanlı bir durumYarın transfer olacağım Allahın izni ile sonrası bekleyiş bekleriz bakalım alıştıksen ne durumdasın canım suan
Neereden pozitif olacağı hiç belli olmaz cnm öyle mi sıcak tutarım inşallah bilmiyordum öyle olduğunu 3 embyro var 1 tane transfer edilecek canımYa öyle mi sizin daha heyecanlı bir durumkaç embriyo oluştu? Kendinize çok dikkat edin transfer sonrası ayaklarınızi mutlaka sıcak tutun ayak tabanı ile rahim bağlantılıymış benim aşılama oldu ilk defa 6. Güne girdim bakalım bekliyorum oran düşük deniyor ama umut işte
Doğru diyorsunuz olacağı varsa nasılda oluyorNeereden pozitif olacağı hiç belli olmaz cnm öyle mi sıcak tutarım inşallah bilmiyordum öyle olduğunu 3 embyro var 1 tane transfer edilecek canım
Dualarimdasin canım hayırlı haberlerin olur inşallahAmin kuzum inşallah bana da dua et olur mu
Dualarimdasin canım hayırlı haberlerin olur inşallahAmin kuzum inşallah bana da dua et olur mu
Kahve rengi leke oluyor çok az o kadar başka hiçbir belirti yok bende.Uykusuz kalma canımİnşallah kolayca ilerler kuzum suan nasıl peki belirtilerin nasıl durumdasın ay ben uyuyamıyorum sabah nasıl kalkılacak uyumadan gidecek gibiyim çünkü gram uyku yok heyecandan
Doğru diyorsunuz olacağı varsa nasılda oluyorsenin ilk deneme mi tüp bebekte ne güzel 3 tane olması ama inşallah diğerlerine gerek kalmaz bu Ay yerleşir benim 3 sene olmayınca kadim bilgilere sığındım onu da bi araştırma yaparken bulmuştum. Bu arada ben istanbulda yaşıyorum sen nerede yaşıyorsun?
Ah bide kalbime söz geçirsem Uyuyum dedikçe inat ettim sankiDualarimdasin canım hayırlı haberlerin olur inşallah
Kahve rengi leke oluyor çok az o kadar başka hiçbir belirti yok bende.Uykusuz kalma canım
Herkese günaydın@merry06
@tomrisn
1sevgi1
@minikooommm
R Ruyaaam123
@Bidebayilistersenferiha
@Xiangwei
@nesem35
madamemeri17
ig_budan
@cicekacarumutlar
@esrysn
@nevra07
@filozofi
Nasılsınız canım anne adayları
Ben başlangıç yapıp dün akşam 1 tam nar yedimBen almıştım ama hiç yemedim
Aaaaaa çoknsevindiö canım bende girmeyince üzülmüştüm açıkcasıHerkese günaydınben Kasım ayından umudumu kesmiştim açıkçası aralık ayına kaldım diye işlerim de yoğunlaşınca uzaklaştım buradan herkes iyidir umarım ben çok iyiyim çok şükür dün haber aldım 20Kasım da transfer olacağım inşallah bu mutluluğumu sizinle paylaşmak için sabah ilk işim buraya yazmak oldu umarım herkes iyidir şimdi geriye dönüp tek yek okuyacağım kim ne yapmış diye Iron Butterfly listeyi güncelleyebilirsin canım arkadaşım 20 Kasım ilk deneme dondurulmuş 5.gün embriyosu
canım günaydın, bende de pek bir değişiklik yok beli biraz ağrıyo ama oturarak çalışıyorum onun etkisi olabilir diye düşünüyorum arada olur bende çünkü. bugün 6. günümüz olmazsa biz de bugün ya da yarın kaset test alıp yapalımCanım nasılsın aynı günde transfer olmuştuk. Bi değişiklik varmı belirti konusunda ?
Hadi hayırlısı bakalımcanım günaydın, bende de pek bir değişiklik yok beli biraz ağrıyo ama oturarak çalışıyorum onun etkisi olabilir diye düşünüyorum arada olur bende çünkü. bugün 6. günümüz olmazsa biz de bugün ya da yarın kaset test alıp yapalım
Günaydın canım pazartesi günü gittim kontrole estrofem verdi cumaya kadar sabah akşam cumartesi den 23ne kadar Sabah öğle akşam 28i gibi trasfer dediler bakalımCanım sen ne yaptın doktora gittin mi pazartesi gitcem diyodun ne dedi doktor ne verdi ilaç tahmini transfer tarihini söyledi mi?Iron Butterfly
Günaydın kuzum benimGünaydın canım pazartesi günü gittim kontrole estrofem verdi cumaya kadar sabah akşam cumartesi den 23ne kadar Sabah öğle akşam 28i gibi trasfer dediler bakalımsen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?