- 3 Ekim 2023
- 141
- 427
- 18
- 34
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #4.961
Heh en merak ettiğim de regli ne olduğunduEvet canım maalesef yüzüğümü kaybettim o daha okuyacağım çok şey var uyuz oldum grip oldum ayak tabanlarında topuk dikeni çıktı yetmezmiş gibi üstüne kurdeşen oldum yani anlayacağın olduğumda oldum en sonunda regli oldum doktor görüşmesine gittim işte
Çok teşekkür ederim canımmmadamemeri17 & GizemmDY kalbim dualarım sizinle kızlar hayırla gidip alın minişleri inşallah size sımsıkıntutunsunlar
Canısı yeni çıktım tranaferden inşallah rabbim nasip etsin sağlıkla sihhatle ilerlesin tek 5. Gün orta kalite embriyo dediler insallahnhayurlsıı olur canımmadamemeri17 & GizemmDY kalbim dualarım sizinle kızlar hayırla gidip alın minişleri inşallah size sımsıkıntutunsunlar
İnşallah kalır kuzucum öyle düşünme lütfen bebişin seninle inşallahKızlar günaydınpazartesi yani transferimin 7.gününde kan verdim sağlık ocağında. Sonucum 106 çıktı. Aptal gibi kaldım. Sevinsem sanki bişey olcak gibi hissettim. Ne olur dua edin benimle kalsın bebeğim.
Maşallah gözün aydınKızlar günaydınpazartesi yani transferimin 7.gününde kan verdim sağlık ocağında. Sonucum 106 çıktı. Aptal gibi kaldım. Sevinsem sanki bişey olcak gibi hissettim. Ne olur dua edin benimle kalsın bebeğim.
Ya bekleme olayı hepimizin çenesini açıyor zatenDualarınızı eksik etmeyin canlarım artık geri sayım başladı bakalım en erken ne zaman çıkar gebelik testinde 5. Gün tek embriyo kondu ay artık çenem durmaz bıkarsınız benden
Gozun aydin canim degerin cok guzel insallh hep boyle devam ederKızlar günaydınpazartesi yani transferimin 7.gününde kan verdim sağlık ocağında. Sonucum 106 çıktı. Aptal gibi kaldım. Sevinsem sanki bişey olcak gibi hissettim. Ne olur dua edin benimle kalsın bebeğim.
yaa süper maşallah canım böyle devam etsin inşallah bir sonraki testi ne zaman vereceksin bizi haberdar etKızlar günaydınpazartesi yani transferimin 7.gününde kan verdim sağlık ocağında. Sonucum 106 çıktı. Aptal gibi kaldım. Sevinsem sanki bişey olcak gibi hissettim. Ne olur dua edin benimle kalsın bebeğim.
O zaman açılsın çeneler kafamız onu düşünmekten uzaklaşsın inşallahYa bekleme olayı hepimizin çenesini açıyor zaten
Canımm beraber gün sayarız artıkDualarınızı eksik etmeyin canlarım artık geri sayım başladı bakalım en erken ne zaman çıkar gebelik testinde 5. Gün tek embriyo kondu ay artık çenem durmaz bıkarsınız benden
Ne yaptın canım sengirdin mi transfere inşallahÇok teşekkür ederim canımmIron Butterfly , inşallah hayırlısıyla tutunur bebişlerimiz , Rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah
Ayyy ne güzel cnm sen hangi merkezdesin Suan çok sevindim beraber gün sayalım senin tek mi çift mi embriyo kaçıncı gün kuzumCanımm beraber gün sayarız artıkben de çıktım transferden şimdi
Girdim çıktım canım şükür ama patlıyordum ben de idrardan dolayıNe yaptın canım sengirdin mi transfere inşallah
Ben İstanbul ota jinemedde transfer oldum canımm tek embriyo 5. GünAyyy ne güzel cnm sen hangi merkezdesin Suan çok sevindim beraber gün sayalım senin tek mi çift mi embriyo kaçıncı gün kuzum
Ayy valla bende yemin ederim Allahım sabır ver tutayım Allahım diye diye girdim ve içeride bu imkanı yürekten isteyen herkese nasip et Allahım diye dua ettimGirdim çıktım canım şükür ama patlıyordum ben de idrardan dolayı
Amin canım Rabbim herkesin yardımcısı olsun kolay şeyler değilAyy valla bende yemin ederim Allahım sabır ver tutayım Allahım diye diye girdim ve içeride bu imkanı yürekten isteyen herkese nasip et Allahım diye dua ettim
Sağlıkla ilerlesin camım benim güzel düşünelim olur mu güzel ilerleyecek inşallah sağlıklı haberlerini alacağız inşallah canımmmgünaydın kızlar 24 kasım transfer tarihim olarak belirlendi. ilacımın dozu estroferm günde 2 adete düştü ekstra olarak climara bant takmaya başladım. 19 kasım itibariyle estroferm ve oksapara a devam etmek üzere gün aşırı folbiol, günde bir prednol, günde 1 coraspin, 2 sabah 2 akşam duphaston, günde 2 kez progestan dex 0.25 lik kullanacağım.Iron Butterfly listeyi güncellersen sevinirim. sadece moralimi bozan bir şey oldu donma çözme sırasında bozulma olabiliyormuş bu kadar hazırlık sonrası sorun olur diye çok korkuyorum
Bende istanbul Ataşehir Acıbadem tek embriyo 5. Gün cnmBen İstanbul ota jinemedde transfer oldum canımm tek embriyo 5. Günsenin canımm ? inşallah Rabbim mutlu sonuçlar almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?