Heh en merak ettiğim de regli ne olduğundu iyi bari olmuşsun sonunda kıyamam ya bir sürü badireler atlatmışsın umarım mükâfatını bebiş haberiyle alırsın kuzum ee transferin de belli oldu mu peki

madamemeri17 & GizemmDY kalbim dualarım sizinle kızlar hayırla gidip alın minişleri inşallah size sımsıkıntutunsunlar
Canısı yeni çıktım tranaferden inşallah rabbim nasip etsin sağlıkla sihhatle ilerlesin tek 5. Gün orta kalite embriyo dediler insallahnhayurlsıı olur canım

İnşallah kalır kuzucum öyle düşünme lütfen bebişin seninle inşallah

Maşallah gözün aydın bence bol bol sevin hiç kötü düşünme rabbim kucağına almayı da nasip etsin

yaa süper maşallah canım böyle devam etsin inşallah bir sonraki testi ne zaman vereceksin bizi haberdar et

Dualarınızı eksik etmeyin canlarım artık geri sayım başladı bakalım en erken ne zaman çıkar gebelik testinde 5. Gün tek embriyo kondu ay artık çenem durmaz bıkarsınız benden
Canımm beraber gün sayarız artık ben de çıktım transferden şimdi

günaydın kızlar 24 kasım transfer tarihim olarak belirlendi. ilacımın dozu estroferm günde 2 adete düştü ekstra olarak climara bant takmaya başladım. 19 kasım itibariyle estroferm ve oksapara a devam etmek üzere gün aşırı folbiol, günde bir prednol, günde 1 coraspin, 2 sabah 2 akşam duphaston, günde 2 kez progestan dex 0.25 lik kullanacağım. Iron Butterfly listeyi güncellersen sevinirim. sadece moralimi bozan bir şey oldu donma çözme sırasında bozulma olabiliyormuş bu kadar hazırlık sonrası sorun olur diye çok korkuyorum

Ayyy ne güzel cnm sen hangi merkezdesin Suan çok sevindim beraber gün sayalım senin tek mi çift mi embriyo kaçıncı gün kuzum
Ben İstanbul ota jinemedde transfer oldum canımm tek embriyo 5. Gün senin canımm ? inşallah Rabbim mutlu sonuçlar almayı nasip etsin

Sağlıkla ilerlesin camım benim güzel düşünelim olur mu güzel ilerleyecek inşallah sağlıklı haberlerini alacağız inşallah canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…