- 26 Nisan 2023
- 209
- 456
- 33
- 39
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #4.941
Yok canım kan falan almadı 2 kutu estrofem verdi sadece bide ilk başta kullanıp ara verdiğim coraspirin imom omega devit-3 onları kullan dedi sadece iyi durumda rahim başka bir şeye gerek yok dedi narı sordum evet tüket olur dedi sadece hemşireGünaydın kuzum benimbende 20sini iple çekiyorum kontrole çağırdı rahim kalınlığına bakıcak nasipse 25 ile 30 kasım arası transferim olucak bakarsın aynı gün oluruz :) kan aldı mı senden kuzum bide sadece estrofem mi verdi ben günde 4 tane içiyorum estrofemi sabah 2 akşam 2 corasprin verdi bel bandı verdi prednol verdi bide omegrav a devam dedi
Maşallah canım Rabbim muhafaza etsin bebeğin seninle kalsın inşallahKızlar günaydınpazartesi yani transferimin 7.gününde kan verdim sağlık ocağında. Sonucum 106 çıktı. Aptal gibi kaldım. Sevinsem sanki bişey olcak gibi hissettim. Ne olur dua edin benimle kalsın bebeğim.
Günaydın kuzum dualarımız seninleKızlar günaydınpazartesi yani transferimin 7.gününde kan verdim sağlık ocağında. Sonucum 106 çıktı. Aptal gibi kaldım. Sevinsem sanki bişey olcak gibi hissettim. Ne olur dua edin benimle kalsın bebeğim.
Ne güzel kuzum benimYok canım kan falan almadı 2 kutu estrofem verdi sadece bide ilk başta kullanıp ara verdiğim coraspirin imom omega devit-3 onları kullan dedi sadece iyi durumda rahim başka bir şeye gerek yok dedi narı sordum evet tüket olur dedi sadece hemşire
23nde gideceğim cnmNe güzel kuzum benimhadi inşallah birlikte güzel haberleri alırız transfer öncesi tekrar gidicekmisin doktora çağırdı mı seni
Ayy heycan yaptım kuzum ben az zaman kaldı inşallah gğzel sonuçlar alırız bol bol dua edelim kuzum23nde gideceğim cnm
İnşallah bizde dahil oluruz o topiğe kuzum2024 Ağustos anneleri topiği açılmış Allah'ım sen nasip etyanlış değilsem olutda pozitif olursak Ağustos gözüküyor doğum sanırım
Her an aklımda ve kalbimdesiniz hepiniz.... Yollarımız çok betebeli ama sonu güzel umut doluAyy heycan yaptım kuzum ben az zaman kaldı inşallah gğzel sonuçlar alırız bol bol dua edelim kuzum
Amiiiiinnnnn amiiiiinnnnnİnşallah bizde dahil oluruz o topiğe kuzum
Aminnn allah yüzümüzü güldürsün inşallahHer an aklımda ve kalbimdesiniz hepiniz.... Yollarımız çok betebeli ama sonu güzel umut dolu
Sen ne zaman gidiceksin 20sinde miAminnn allah yüzümüzü güldürsün inşallah
Ben aslında kendimi biraz uzak tutmak istedim heveslenmiştim çok sonra baktım bu ay olacak gibi değil dedim hevesim kırılmasın bari biraz uzak tuttum kendimi 2 Kasım da regli oldum 7 kasımda bitti 3 kasımdan itibaren günde 1 er tane coraspin folbiol ve dekort kullanmaya başladım regli bitince de estrofem kullandım önce sabah 2 akşam 2 günde 4 içiyordum sonra p4 tahililine göre onu sabah 2 öğlen 2 akşam 2 olmak üzere 6 ya çıkardılar dün bi kontrolüm daha oldu dünkü muayeneden sonra 20 Kasım için transfer günü verildi kullandığım ilaçlara ek olarak progestan 200 mg fitil sabah öğle akşam 1 tane azitro antibiyotik günde 1 tane prograf 1mg sabah akşam aç karnına 1 tane progestan 50mg ampül iğne günde 1 tane bi de proluton iğne bugün 1 tane vurulcam 5 gün sonra transfer günü de 1 tane vurulcam. Şöyle genel olarak baktım da transfer öncesi bu kadar ilaç kullanan yok gibi sankiBen başlangıç yapıp dün akşam 1 tam nar yedim
Aaaaaa çoknsevindiö canım bende girmeyince üzülmüştüm açıkcasımevlam gönlüne hoşluk varsın
Evet kuzum 20sinde gidicem net transfer tarihini söylücekSen ne zaman gidiceksin 20sinde mi
Doktorumla görüşemedim daha. Nomalde test günüm yarın belki bugün veririm kan tekrarGünaydın kuzum dualarımız seninleiçini ferah tut dua et birdaha testi ne zaman vercen
Evet canım maalesef yüzüğümü kaybettim o daha okuyacağım çok şey var uyuz oldum grip oldum ayak tabanlarında topuk dikeni çıktı yetmezmiş gibi üstüne kurdeşen oldum yani anlayacağın olduğumda oldum en sonunda regli oldum doktor görüşmesine gittim işteBen aslında kendimi biraz uzak tutmak istedim heveslenmiştim çok sonra baktım bu ay olacak gibi değil dedim hevesim kırılmasın bari biraz uzak tuttum kendimi 2 Kasım da regli oldum 7 kasımda bitti 3 kasımdan itibaren günde 1 er tane coraspin folbiol ve dekort kullanmaya başladım regli bitince de estrofem kullandım önce sabah 2 akşam 2 günde 4 içiyordum sonra p4 tahililine göre onu sabah 2 öğlen 2 akşam 2 olmak üzere 6 ya çıkardılar dün bi kontrolüm daha oldu dünkü muayeneden sonra 20 Kasım için transfer günü verildi kullandığım ilaçlara ek olarak progestan 200 mg fitil sabah öğle akşam 1 tane azitro antibiyotik günde 1 tane prograf 1mg sabah akşam aç karnına 1 tane progestan 50mg ampül iğne günde 1 tane bi de proluton iğne bugün 1 tane vurulcam 5 gün sonra transfer günü de 1 tane vurulcam. Şöyle genel olarak baktım da transfer öncesi bu kadar ilaç kullanan yok gibi sanki
Sabahtır geride kaldığım mesajları okuyorum daha 5 kasıma ancak gelebildimen son yüzüğünü kaybetmiştin okumaya devam edip hepsine yorum yapıcam bugün buraya harcayacağım zamanımı
Aile gibi olduk derken ailemiz büyümüş kalabalıklaşmışız baya rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah emeklerimizi boşa çıkarmasın
Kan verirsen bize haber et kuzum merak ediyoruz inşallah 2 katı artmıştırDoktorumla görüşemedim daha. Nomalde test günüm yarın belki bugün veririm kan tekrar
Ay böyle konuşup yazınca beni de heyecan basıyor Allah'ım sen yardım et Gülen yüzümüzü güldür yarabbimEvet kuzum 20sinde gidicem net transfer tarihini söylücek
Aminnnn aminnnnAy böyle konuşup yazınca beni de heyecan basıyor Allah'ım sen yardım et Gülen yüzümüzü güldür yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?