Yok canım kan falan almadı 2 kutu estrofem verdi sadece bide ilk başta kullanıp ara verdiğim coraspirin imom omega devit-3 onları kullan dedi sadece iyi durumda rahim başka bir şeye gerek yok dedi narı sordum evet tüket olur dedi sadece hemşire

Maşallah canım Rabbim muhafaza etsin bebeğin seninle kalsın inşallah

Günaydın kuzum dualarımız seninle içini ferah tut dua et birdaha testi ne zaman vercen

Ne güzel kuzum benim hadi inşallah birlikte güzel haberleri alırız transfer öncesi tekrar gidicekmisin doktora çağırdı mı seni

Ben başlangıç yapıp dün akşam 1 tam nar yedim

Aaaaaa çoknsevindiö canım bende girmeyince üzülmüştüm açıkcası mevlam gönlüne hoşluk varsın
Ben aslında kendimi biraz uzak tutmak istedim heveslenmiştim çok sonra baktım bu ay olacak gibi değil dedim hevesim kırılmasın bari biraz uzak tuttum kendimi 2 Kasım da regli oldum 7 kasımda bitti 3 kasımdan itibaren günde 1 er tane coraspin folbiol ve dekort kullanmaya başladım regli bitince de estrofem kullandım önce sabah 2 akşam 2 günde 4 içiyordum sonra p4 tahililine göre onu sabah 2 öğlen 2 akşam 2 olmak üzere 6 ya çıkardılar dün bi kontrolüm daha oldu dünkü muayeneden sonra 20 Kasım için transfer günü verildi kullandığım ilaçlara ek olarak progestan 200 mg fitil sabah öğle akşam 1 tane azitro antibiyotik günde 1 tane prograf 1mg sabah akşam aç karnına 1 tane progestan 50mg ampül iğne günde 1 tane bi de proluton iğne bugün 1 tane vurulcam 5 gün sonra transfer günü de 1 tane vurulcam. Şöyle genel olarak baktım da transfer öncesi bu kadar ilaç kullanan yok gibi sanki

Sabahtır geride kaldığım mesajları okuyorum daha 5 kasıma ancak gelebildim en son yüzüğünü kaybetmiştin okumaya devam edip hepsine yorum yapıcam bugün buraya harcayacağım zamanımı

Aile gibi olduk derken ailemiz büyümüş kalabalıklaşmışız baya rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah emeklerimizi boşa çıkarmasın

Evet canım maalesef yüzüğümü kaybettim o daha okuyacağım çok şey var uyuz oldum grip oldum ayak tabanlarında topuk dikeni çıktı yetmezmiş gibi üstüne kurdeşen oldum yani anlayacağın olduğumda oldum en sonunda regli oldum doktor görüşmesine gittim işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…