Kızlar ben yarını bekleyemedim kan vermeye gittim. Değer biraz düşük ama çok şükür pozitif salı günü yani 4 gün sonra dr'un test yaptır dediği gün tekrar gideceğim. Biraz buruk bir sevinç yaşıyorum ama 8.gün diye kendimi avutuyorum. Darısı haber bekleyen herkesin başına. Umarım yüksek yüksek değerlerle öğrenirsiniz doya doya yaşarsınız sevincinizi

Kaç çıktı kaç

Yaaa çook ama çookk mutlu oldum kendim pozitif almış kadar oldum hayırlı olsun kuzum benim allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Yaa çok güzel haber Sağlıkla ilerler sürecin inşallah hayırlı olsun

Aaayayy çok heyecanlı çok güzelllll

Benim 3.gün embriyosu senin kaçıncı gün embriyosuydu kuzum ondan tedirginim
Benim ilaçlara alerjim oluştu şiddetli bir kaşıntı ve döküntü 6. Gün acile gittiğimizde öğrendik o kadar küçüktü ki değer tam anlamıyla sevinememistim hamd olsun devamı geldi 5. Gün dondurulmuş embriyoydu kuzum

Aslında genele vurulunca hemen hemen aynı şikayetler ve sonuç genel anlamda da pozitifi gösteriyor ve bu gerçekten umut verici
Kendimle ilgili güncelleme Benim 7.gun aksami göğüs uclarim asiri hassaslasti ve hafif ucu kizardi umarim bunlar da belirtidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…