- 29 Kasım 2023
- 62
- 218
- 8
- 30
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #8.761
Kasıklarım ağrıyor biraz arada batma oluyo o kadar az önce iğneleri vurundum onlarda etken zat
Ah iğnelerKasıklarım ağrıyor biraz arada batma oluyo o kadar az önce iğneleri vurundum onlarda etken zaten
İki embriyo transferi yapılmıştı doktoruma sordum sürpriz bakalım dedi bu arada 13. Gün yazmışım 14. Gün olacaktı o2 gün içinde epey artmış ikiz olabilir mi acaba❤ kaç embriyo transfer edilmişti
Kaç çıktı kaçKızlar ben yarını bekleyemedim kan vermeye gittim. Değer biraz düşük ama çok şükür pozitif❤ salı günü yani 4 gün sonra dr'un test yaptır dediği gün tekrar gideceğim. Biraz buruk bir sevinç yaşıyorum ama 8.gün diye kendimi avutuyorum. Darısı haber bekleyen herkesin başına. Umarım yüksek yüksek değerlerle öğrenirsiniz doya doya yaşarsınız sevincinizi
Yaaa çook ama çookk mutlu oldum kendim pozitif almış kadar oldum hayırlı olsun kuzum benim allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinBiraz geç oldu bugün buraya gelmem ama pozitif haberimle geldim inşallah beta değerim 278 çıktıherşey yolunda şimdilik çok şükür ilaçları aynen kullanmaya devam pazartesi bi test daha verelim dedi merkezdeki hemşire artışımız nasılmış görelim diye buradaki doktorum da çarşamba günü gel bi muayene edelim biraz erken olur ama belki küçük nir kese görebiliriz dedi çift transfer oldum ama ikiz olup olmadığı en net keselerle belli olur dedi
Yaa çok güzel haberKızlar ben yarını bekleyemedim kan vermeye gittim. Değer biraz düşük ama çok şükür pozitif❤ salı günü yani 4 gün sonra dr'un test yaptır dediği gün tekrar gideceğim. Biraz buruk bir sevinç yaşıyorum ama 8.gün diye kendimi avutuyorum. Darısı haber bekleyen herkesin başına. Umarım yüksek yüksek değerlerle öğrenirsiniz doya doya yaşarsınız sevincinizi
8.günde çıkar mı kuzumBence kan ver canim
Aaayayy çok heyecanlı çok güzelllllKızlar ben yarını bekleyemedim kan vermeye gittim. Değer biraz düşük ama çok şükür pozitif❤ salı günü yani 4 gün sonra dr'un test yaptır dediği gün tekrar gideceğim. Biraz buruk bir sevinç yaşıyorum ama 8.gün diye kendimi avutuyorum. Darısı haber bekleyen herkesin başına. Umarım yüksek yüksek değerlerle öğrenirsiniz doya doya yaşarsınız sevincinizi
Benim 6. Gün çıkmıştı bebeğim8.günde çıkar mı kuzum
Benim 3.gün embriyosu senin kaçıncı gün embriyosuydu kuzum ondan tedirginimBenim 6. Gün çıkmıştı bebeğim
Benim ilaçlara alerjim oluştu şiddetli bir kaşıntı ve döküntü 6. Gün acile gittiğimizde öğrendik o kadar küçüktü ki değer tam anlamıyla sevinememistim hamd olsun devamı geldi 5. Gün dondurulmuş embriyoydu kuzumBenim 3.gün embriyosu senin kaçıncı gün embriyosuydu kuzum ondan tedirginim
8.güne göre Nasıl bilmiyorumKaç çıktı kaç
Sağol canım Allah bin kere razı olsun. Rabbim bu yolda kimseyi çaresiz bırakmasın. Çok dua edeceğim bu gece çok duygusalımYaa çok güzel haberSağlıkla ilerler sürecin inşallah hayırlı olsun
Hadi hayırlısı inşallah yüreğim ağzımda benim de. Salıyı Nasıl bekleyeceğim Allâh bana yardım etsinİki embriyo transferi yapılmıştı doktoruma sordum sürpriz bakalım dedi bu arada 13. Gün yazmışım 14. Gün olacaktı o
Canim yanma batma gibi bisi varsa kork ama böyle akıntı ise normal gibi geliyor o yuzden korkma sen sakinBenim anlatmak istediğim şekilde buydu ama anlatamadım enfeksiyon ve mantardan kokrtum bende
Ee daha ne olsun ben burdayım demiş bebeğin sana merak etme8.güne göre Nasıl bilmiyorum
Benim 6. Gün 8 di 11. Gün 41.09 çıktı 14. Gün 252 olmuştu bana göre çok iyi8.güne göre Nasıl bilmiyorum
8.güne göre Nasıl bilmiyorum
Cok iyi canım benim ki 10.gün 17 cıkmıştı8.güne göre Nasıl bilmiyorum
Ben çok evhamlıyım. 3 tane de kaybım var her biri bambaşka hikaye. Çok çektim ben bu beta hCG denEe daha ne olsun ben burdayım demiş bebeğin sana merak etme
Kendimle ilgili güncellemeAslında genele vurulunca hemen hemen aynı şikayetler ve sonuç genel anlamda da pozitifi gösteriyor ve bu gerçekten umut verici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?