- 3 Ekim 2023
- 141
- 427
- 18
- 34
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #8.801
Kaç gelmiş değerin pozitif olmana sevindim canım erken vermişsin yükselir tabi ki muhakkak tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallahKızlar ben yarını bekleyemedim kan vermeye gittim. Değer biraz düşük ama çok şükür pozitif❤ salı günü yani 4 gün sonra dr'un test yaptır dediği gün tekrar gideceğim. Biraz buruk bir sevinç yaşıyorum ama 8.gün diye kendimi avutuyorum. Darısı haber bekleyen herkesin başına. Umarım yüksek yüksek değerlerle öğrenirsiniz doya doya yaşarsınız sevincinizi
BeniimKızlar ayakları üşüyen var mı ya ben asla ısınamıyorum süreç başladığımdan beri
Canım belirtiler nelerdi ?Sağol canım Allah razı olsun. Çok mutluyum içim içime sığmıyor. Evet değer biraz düşük ama hayal kurmadan edemiyorum Rabbim utandırmasın inşallah
Sağol canım Allah razı olsun transfer ın 8.günü 21,5 çıktı. Biraz buruğum ama takılmamaya çalişiyorumKaç gelmiş değerin pozitif olmana sevindim canım erken vermişsin yükselir tabi ki muhakkak tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah
Transferin 4,5,6.günleri kasık ağrısı ve kramplar yaşadım. Dün garip bir şekilde 7.gün hiç kramp falan olmadı. Göğüs hassasiyeti transfer öncesinden beri var zaten, iğnelerden dolayı muhtemelen. Asıl bugün adet sancısı yaşadım resmen. Yarını bekleyemedim koştur koştur kan verdim. Sonucu öğrenir öğrenmez benim adet sancıları yok olduCanım belirtiler nelerdi ?
Kac çıktı.Hayirli olsun.Kızlar ben yarını bekleyemedim kan vermeye gittim. Değer biraz düşük ama çok şükür pozitif❤ salı günü yani 4 gün sonra dr'un test yaptır dediği gün tekrar gideceğim. Biraz buruk bir sevinç yaşıyorum ama 8.gün diye kendimi avutuyorum. Darısı haber bekleyen herkesin başına. Umarım yüksek yüksek değerlerle öğrenirsiniz doya doya yaşarsınız sevincinizi
Maşallah canım sağlıcakla ilerlesin sürecin inşallah.Transferin 4,5,6.günleri kasık ağrısı ve kramplar yaşadım. Dün garip bir şekilde 7.gün hiç kramp falan olmadı. Göğüs hassasiyeti transfer öncesinden beri var zaten, iğnelerden dolayı muhtemelen. Asıl bugün adet sancısı yaşadım resmen. Yarını bekleyemedim koştur koştur kan verdim. Sonucu öğrenir öğrenmez benim adet sancıları yok oldu
Yasin kaçtı?Kaçıncı gün embriyosu?Sağol canım Allah razı olsun transfer ın 8.günü 21,5 çıktı. Biraz buruğum ama takılmamaya çalişiyorum
Sizin yaşınız kaç ?Kac çıktı.Hayirli olsun.Sağlıkla kucağına al Benim son denemem negatif çıktı.cok üzgünüm ben...son denemeydi çünkü menepoiza girmek uzereyim
Sağol canım Allah razı olsun 21,5 çıktı transfer ın 8.günü. Rabbimden ümidini kesme nolurKac çıktı.Hayirli olsun.Sağlıkla kucağına al Benim son denemem negatif çıktı.cok üzgünüm ben...son denemeydi çünkü menepoiza girmek uzereyim
Kuzum tebrik ederimm8.güne göre Nasıl bilmiyorum
Ya vücudum sıcak ama ayaklarım ısınmıyor resmen ev bide yerden ısıtma o haldeBeniimAma ben üşümeye meyilli biriyim zaten de bu ara ayağım extra üşüyor gibi
Amin canım inşallahMaşallah canım sağlıcakla ilerlesin sürecin inşallah.
Evde testin var mı yapacak misin ? Bu değerlerle evde çıkar mı acaba ?
3 embriyo ama normalde 2 tanesi kaliteli 1 tanesi orta kaliteliydi çözülünce 1 tanesi kaliteli 2 tanesi orta kaliteliyr düşmüş oyüzden 3nü transfer etmişti dokturumBaksana çıkan varmis kuzum bi de senin 3 embriyo transferi olmus çıkar bence❤
Yaş 33 . İlk deneme 3.gün çift embriyo transferi. Benim 7 yaşında bir oğlum var. Belirgin bir sorun yok elimde ve bende. Oğlumdan sonra 3 kaybım oldu. Bizde tüp bebeğe karar verdik. Siz kaç yaşındasınız kaç denediniz sorun neyden kaynaklanıyor belli miYasin kaçtı?Kaçıncı gün embriyosu?
Yasim 46 ikinyil önceki donmus yumurtaydi artık yumurta çıkmıyor.Gec evlendim ikinci ve son denemeydiSağol canım Allah razı olsun 21,5 çıktı transfer ın 8.günü. Rabbimden ümidini kesme nolur
Sağol kuzum Allah razı olsun senden de iyi haber bekliyoruz hayırlısıylaKuzum tebrik ederimmhayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler kuzum bence 8.gün için iyi belki geç tutunmuştur
Benim yaşımda olup başarılı sonuç alan varmı arkadaşlar Daha önce de sormustum kkya yoktu ozaman.Yasim 46 ikinyil önceki donmus yumurtaydi artık yumurta çıkmıyor.Gec evlendim ikinci ve son denemeydi
Amin kuzum benim sende içini fetah tutSağol kuzum Allah razı olsun senden de iyi haber bekliyoruz hayırlısıyla
Çok üzüldüm keşke sizi teselli edebilsem ama yumurta çıkmıyorsa ne denir bilmiyorumYasim 46 ikinyil önceki donmus yumurtaydi artık yumurta çıkmıyor.Gec evlendim ikinci ve son denemeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?