- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #8.821
Benim progesterion iğne bitti diğerleri var eşim devam et ozaman yine bakarız diyor göbekten iğne olmadan fitillere oksapara estrafeme devam mı etsem .yada boşa mı olur.@0. Gün kesinmidirÇok üzüldüm keşke sizi teselli edebilsem ama yumurta çıkmıyorsa ne denir bilmiyorumRabbimin bir bildiği vardır Rabbim size başka güzellikler sunsun inşallah
46Sizin yaşınız kaç ?
Ayy gözün aydın kuzum ya darısı bizlere olsun inşallahBiraz geç oldu bugün buraya gelmem ama pozitif haberimle geldim inşallah beta değerim 278 çıktıherşey yolunda şimdilik çok şükür ilaçları aynen kullanmaya devam pazartesi bi test daha verelim dedi merkezdeki hemşire artışımız nasılmış görelim diye buradaki doktorum da çarşamba günü gel bi muayene edelim biraz erken olur ama belki küçük nir kese görebiliriz dedi çift transfer oldum ama ikiz olup olmadığı en net keselerle belli olur dedi
Sizin transferin kaçıncı günü o kısmı tam anlayamadım.Benim progesterion iğne bitti diğerleri var eşim devam et ozaman yine bakarız diyor göbekten iğne olmadan fitillere oksapara estrafeme devam mı etsem .yada boşa mı olur.@0. Gün kesinmidir
Onuncu günde yaptimSizin transferin kaçıncı günü o kısmı tam anlayamadım.
Çok sevindim senin adına tebrik ederim darısı bütün bekleyenlere olsunKızlar ben yarını bekleyemedim kan vermeye gittim. Değer biraz düşük ama çok şükür pozitif❤ salı günü yani 4 gün sonra dr'un test yaptır dediği gün tekrar gideceğim. Biraz buruk bir sevinç yaşıyorum ama 8.gün diye kendimi avutuyorum. Darısı haber bekleyen herkesin başına. Umarım yüksek yüksek değerlerle öğrenirsiniz doya doya yaşarsınız sevincinizi
Ne diyorsunuz kızlar acele cevap yazın vakit geçiyor yapmayimmi Dr sekreteri birka dedi Dr antalyadaymis pzt ararmis duam arasaydiya yani acim tazeyken.Tabi o da akilliBenim progesterion iğne bitti diğerleri var eşim devam et ozaman yine bakarız diyor göbekten iğne olmadan fitillere oksapara estrafeme devam mı etsem .yada boşa mı olur.@0. Gün kesinmidir
30 yaş 2. Deneme 3.gün emb 14 Kasım transfer oldum 26 so test günüm
Merhaba hayırlı olsun devamı gelsin sağlıkla inşallahkeseyi kaçıncı günde gördü doktor ya da hafta olarak kaç haftalıksınız
Benimde 4. Günüm bugünHafiften regl sancısı gibi ağrım oluyor bazen, göğüslerde şişlik oldu. Bana da korku geliyor arada ya olmazsa diye ama olumlu düşünmeye çalışıyorum Genellikle yatıyorum dinleniyorum. Rabbim bu yoldaki herkesin kucağına sağlıklı bebiş versin
Günde 1 kez prolutex iğne ve ecopirin, sabah akşam Duphaston, 3 kere de progestan fitil kullanıyorum. Belki de ilaçların etkileridir
Bende aynı şekilde aynı ilaçları kullanıyorum artı olarak oksapar iğne kullanıyorum. Bugün beşinci günüm Allah emeklerimizi boşa çıkarmasınBenimde 4. Günüm bugünHafiften regl sancısı gibi ağrım oluyor bazen, göğüslerde şişlik oldu. Bana da korku geliyor arada ya olmazsa diye ama olumlu düşünmeye çalışıyorum Genellikle yatıyorum dinleniyorum. Rabbim bu yoldaki herkesin kucağına sağlıklı bebiş versin
Günde 1 kez prolutex iğne ve ecopirin, sabah akşam Duphaston, 3 kere de progestan fitil kullanıyorum. Belki de ilaçların etkileridir
Dayanırım 1 testim vsrdi evde onu bulamadım kan testi için de zaten 13.gun verecekmişim sabırla bekliycemYarın 8.gün dimi senin hadi bakalım sen dayanabilecek misin test gününe kadar
7 senin?Senin kaçıncı günün
Tamam canim tabii ederiz mutlaka yaz bize3 embriyo ama normalde 2 tanesi kaliteli 1 tanesi orta kaliteliydi çözülünce 1 tanesi kaliteli 2 tanesi orta kaliteliyr düşmüş oyüzden 3nü transfer etmişti dokturumyarın 3 günde bir vurulan lugesro iğnesi var akşam acile gittiğimizde kan vericem ne olur dua edün benim için çok korkuyorum şuan karnımın tam ortasında iğne batar gibi ağrılarım var
Amin inşallah canım benim burada öyle çok yakınlaşıyoruz ki bizim derdimizden yine biz anlıyoruz kocaman bir aile oluyoruz resmen inşallah hepimizin hayırlı sonuçlarıyla nice sevinçli haberler alırız Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun inşallahYaaa çook ama çookk mutlu oldum kendim pozitif almış kadar oldum hayırlı olsun kuzum benim allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Aynen benimde sadece ayaklarım ısınmıyor ama her zaman değil ara ara. Bu da mı ilaçların etkisi acabaYa vücudum sıcak ama ayaklarım ısınmıyor resmen ev bide yerden ısıtma o halde
Buruk olma kuzum bence sonuçta erken vermişsin ben 11.gün test verdim diye doktorum neden yarını beklemedin dedi bana sabırsız kızım diyo dedim sabırsızlıktan değil hafta sonu acilde bakmıyor dediler diye gittim dedim yarın görseydik daha da yüksek çıkardı diyo düşün bir gün önce vermeme bile kızdı doktor bir günle daha yüksek değer görürdük diye demem o ki bir günde bile değer değişiyorsa senin daha test gününe 4 gün var bence yükselecek hiç takma kuzum maşallah bebişin sana tutunmuş öyle düşünSağol canım Allah razı olsun transfer ın 8.günü 21,5 çıktı. Biraz buruğum ama takılmamaya çalişiyorum
Amin inşallah güzel kalplim inşallah darısı bütün pozitif bekleyen kızlara inşallah nice pozitiflerle kucaklarımızı doldursun inşallah RabbimAyy gözün aydın kuzum ya darısı bizlere olsun inşallah
Merhaba. Aynı durumdayızMerhaba kızlar aranızda yeniyim. İlk kez tüp bebek deniyoruz. 27 kasımda 5. Gün embiryo transferi oldum. 3. Kaşık ağrım oldu bu günde göğsümde şişlik var. Bilgilerinize ihtiyacım var sizce idrar testini ne zaman yapabilirim bu belirtiler olumlu mu
Allah razı olsun canım umarım sağlıkla ilerlerÇok sevindim senin adına tebrik ederim darısı bütün bekleyenlere olsun
Dualarım seninle3 embriyo ama normalde 2 tanesi kaliteli 1 tanesi orta kaliteliydi çözülünce 1 tanesi kaliteli 2 tanesi orta kaliteliyr düşmüş oyüzden 3nü transfer etmişti dokturumyarın 3 günde bir vurulan lugesro iğnesi var akşam acile gittiğimizde kan vericem ne olur dua edün benim için çok korkuyorum şuan karnımın tam ortasında iğne batar gibi ağrılarım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?