2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Şapka çıkardım sayın hocam gözlerimden film şeridi gibi geçti hepsi ne kadar ayrıntılı anlatmışsın ama yok yine kendimde hayal edemedim
Maşallah yarasınn diyeyim önceliklee iyi çalışmıştır metabolizma diye düşünüyorum
Bir de aklıma havuç ve lahana yiyen annenin ultrason görüntüsü geldi senin minnoş hep mutludur bugüünn

İnanır mısın hic etki etmedi benim metabolizma calismamaya and içmiş bugün poposunu kolunu dirseğin neyi varsa çıkardı durdu valla göbeğim bi ara yamuk duruyordu

Kizlar sizleri de kotu etkilemek istemiyorum ama dertlesmem de lazim,aksam ustu kayinvalidem bir ses duydum dedi ve kriz gecirdi o kadar cok korktum ki, cok kotu psikolojileri,pazartesiye psikiyatri randevusu aldik, ne yapabiliriz hic bilmiyorum.Etkilenmemem munkun degil ondan mi acaba tansiyonum yukseldi

Havuç şeker yükseltiyo diye biliyorum da o yüzden merak ettim belki de yanlış biliyorumdur

Evet sorma hemen yükseliyor benim normalde insülin direncim vardı diyabet bizde genetik zaten ama önceki gebeliğimde hiç çıkmadı şeker bunda bi çıktı pir çıktı maşallah o yüzden az yiyip sık sık yiyorum öyle daha dengeli oluyor ama kaçamak yaparsam vay halime
Oyyy senin çok agresifmis şekerin benim o kadar değil bulgur patates vs yediğimde bile çok yükselmiyor bana karbonhidrat yaramıyor onu çözdüm ben de
Evet cidden çok çok agresif glisemik indeksi düşük gıdalar hele bide şekerliyse direk 200lere falan fırlatıyor ben de tam bir abur cubur arsızıyım ama bebişim için katlanıyorum artık wasa,karabuğday patlağı falan talim

Ben diyete devam ediyorum ama ölçmeyi bıraktım iyice psikolojimi bozdu çünkü arada bende birkaç lokma kaçamak yapıyorum dayanamaz oldum bende çünkü çok zorlanmaya başladım çok açım hep

Kızlar bize soldan soldan geliyor gelmekte olan MaviFlorra Aycoregi1
Kaçınılmaz sona doğru
Hepimiz siralanicaz galiba
Mart annesi derken çoğumuz Şubat annesi olacağız sanırım.
Ay yavrum 13 saat nasıl dayandın. Doğumdan bir gece önce çok ağrım olmuştu vajinaya bıçak batmasi tarzi ve cok idrara çıkmıştım bu bir belirti olabilir mi
Benim doktorum squat öneriyor. Bir de YouTube da activating labor egzersiz var ona başlayacağım pazartesi, ve hurma
Benim artık durum bellide sizlerinki 'ne.durumda acaba kontrolleriniz ne zaman
Çarşamba benim kontrolüm
Kizlar dogum sekli kesin olarak ne zaman belli olur? 36da bi karara vardiniz mi doctor ile yoksa surece mi birakiyor?
Doktor sonuna kadar bekleyeceğiz dedi normal için
Yani kişiye göre değişiyor, ben 5 saat aldığım için dayanılmayacak kadar değildi ama daha uzun sancı alan birini bilemem.

Kaç kilo canım bebek
Ben pek dayanıklı değilim sanırım :/ Umarım gerek kalmaz
İnşallah kendi sancın gelir canım
Ben de bilmiyorum kendi sancımı evde başlasa anlamam yani.
Kasılmada benim ufaklık hiç hareket etmiyor. Sizde de öyle mi?
Yok canım sanki köşeye sıkışmış gibi duruyor bir tarafta

Bahsettiğin şeye bende bakayım YouTube’dan peki kaçıncı haftadasın başlamak için benim erken daha 34

Senin ve bebeğinin iyi olmasına sevindim.Hayatını kaybeden yakınların için üzgünüm başınız sağolsun canım.Çok zor bir süreçten geçiyorsunuz,geçiyoruz ülke olarak.Allah yardımcısı olsun herkesin…
Kızlar, ben bu sabah doğum yaptım spinal sezeryan ile 37+0 da 3 kilo 160 gr oğlum oldu çok şükür. Doğum esnasında sizlere tüm hamişlere dua ettim sağlıkla alın kucağınıza diye
Gözünaydın canım sağlıkla büyüt inşallah bebeğini
Doğalgazlı daha iyi olur canım.Ankara nın kışı sert geçer.Ben de Ankaradayım bir ihtiyacın olursa yardımcı olmak isterim.
Ben de bugün kontrole gittim canım 37+3 üm 38de alttan muayene ederiz dedi bana da ben de Ssvd istiyorum kısmet olursa bakalım.doktor da muayene edip bakıcak durumuma ama ilk doğum normal olması avantaj dedi bana,bakalım hayırlısı artık,inşallah senin için de hakkında hayırlısı olur

Valla bende anlamam diye korkmuyo değilim evde doğurmayız dimi
Ah öyle bı dünya olsa keşke:) anlamamak ne demek o sancı geldimi yolu yarılarsiniz:)üstelik her yere ayni anda yayilmiyo sancı önce kalça bel arası giriyor sonra malum bölgelere doğru gidiyor

Ah kıyamam Allah'ım yardimciniz olsun ya tansiyon heyecan stress durumlarında birden yükselebilir cnm dikkat et mesela evde olcerdik biz normal sağlık ocağına giderken heyecandan birden yukselirdi sağlık ocagida üç dakikalık yer ne desek boş gelicek sen de bu süreci böyle tamamlicaksin herşey nasip Allah'ın takdiri enkaz altından hamile kadınlar çıktı doğum yapmadılar ben sıcak evde erken doğum yapcam mesela Allah'ım ne dilerse öyle olur

Evet heyecandan da yukselmis olabilir.Sabah da olceyim insalllah daha iyi cikar. Ben de bayilan kriz geciren insanlara karsi bir korku var.Cocuklugumda annem cok bayilirdi,Kulaklarimi tikar bir kosede kapanir aglardim.Sanki o gunlere gittim tekrar Sana da cok gecmis olsun,mesajlarini kacirdim galiba neden erken dogum yapiyorsun? Artik hepimiz son haftalarimizdayiz Allahin izniyle bebegin saglicakla gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…