2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Yakmadimi orasini kiz:) evde ben daima travacort yada travazol krem bulundururum birde konazol sampuanla yikayabilirsin

İlk seferlerde tahrişten dolayı biraz yanma oldu ama çok şükür geçirdi. Tuvalet kağıdı kullanmamak, çamaşır giymemek, çay ağacı yağı.. bunlar da iyi şükür.

Ayy öyle bir şey olabilir mi lütfen olmasın

En son çıkardığım parça biraz kanlanmış gibiydi, bu da bana en geriye onu itti gibi düşündürdü. Burun akıntı durdu

Bizim kız yarın okula başlıyor inşallah, bezi bırakmış şekilde başlasa harika olurdu ama yok. Yani bir kere yapsa bence psikolojik olarak rahatlayacak ve 1 günde bile halleder ama oturunca tuvalete ter içinde kalıyor çok korkuyor

Oy oyy Allah ım nasıl zor gecmıs Sen oyle bezsız bırakınca altına soyledıgım gibi tek kullanımlık alt acma bezlerını ser yoksa carsaf yatak batar temızlemesı zor olur canım. İnşallah oyle boyle alısır gıttıkce aklı daha da erecektir.

Ayy öyle bir şey olabilir mi lütfen olmasın

En son çıkardığım parça biraz kanlanmış gibiydi, bu da bana en geriye onu itti gibi düşündürdü. Burun akıntı durdu
Olmamıstır inşallah canım ama işte ınsan tedırgın oluyor. Aile hekımıne gıdınce de bır soyle baksın onlarda goruyorlar ben kosa kosa aıle hekımıne goturmustum ben normalde cıkarıırm ama baya ilerıde demıstı ve Kbb ye yonlendırmıstı.

Yaaa kıyamam cıddı korkuyor bıraz daha buyumesını bekle denetme bıraz unutsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…