Ben bunları düşünüp yazarken o çoktan çişini yapmış rahatsız olup anneee diye ağlıyodu
ama o gece öyle zor geçti ki resmen uyumadık üstünü çarşafları değiştirip uyuttum 1 saat sonra ağlayarak kalktı yine yapmış oysa üstünü değişirken sordum var mı gidelim mi diye yok dedi inadindan. Ben söyledim ya kabul etmez kendi isteyecek neyse ben ayağımda sallıyorum yerine koyuyorum uyaniyo pis pis yap ayağında salla diye agliyo ben de sallamıyorum kendi yataginda yatacaksin diye inat ettim ağladı ağladı aldım ayağıma yine yerine koydum yok durmuyo sonra bı cildirma anı yaşadım uyu artık yeter diye babası ilgilendi 6 gibiydi kalktım dus aldım kahve içtim baktım uyumamış onu da banyo yaptırdım oynadı suyla falan neyse çıktık dedim pert olur uyur sarildim sırtını kasitmayi çok sever kasidim yok uyumuyo ama gözler gitmiş inat etti resmen saat 12 ye geliyo ben bayilcam hala o uyumuyo. Tuvalete gidicem agliyo gitme diye ayyy her şeye ağlıyodu uykusuzluktan o sıra babası kalktı ben de bu sefer kendimi dışarı attım evden taşınmıştık eski evin orda fırın var bı 10 dk mesafe gidip ekmek falan aldım marketlere girdim gezdim kendime geldim az da olsa. Eve geçtim babası uyutmus kahvaltı hazırladım yaparken uyandı ona da oyuncak almıştım marketten yine aglamaya başladı bende o oyuncağı gösterdim 1 saat falan oyalandi. Aldığım oyuncak da bim de uzayan zürafa boynu uzuyo çok saçma ama baya 1 saat onunla ilgilendi. Neyse gün ici sarıldık öpüştük baya zor bı gündü o na da bana da eşime de. Gece de bez bağladım
2 defa uyandı ağladı tuvalete gidelim mi dedim yok istemedi su içti biraz neyse uyudu sabah uyandı bez kuru
dedim ki biz gündüz bezi bırakırken de ilk gün ne çiş söyleme ne kaka yapma rezil bir gündü kkaasini yapmadığı için huysuz sinirliydi ama çişi de hep kaçırmıştı tuvalete oturmuyodu sanki gündüzün gecesini yasadik aynı yani. Ay kusura bakma baya uzun yazdım
ben bez birakmaya korkuyordum yalan yok habire tuvalete gitmek bez degismekten daha zordu ve alışma süreci de zor olacagi için korkuyla ve eşimin zoruyla başladım öyle böyle bi başladık bı bez taktik derken iyice alıştı. Bu sebeple gece ye cesaretim hiç yoktu hep bez takiyodum uyuduktan sonra ama hep de söylerdim çişin gelince uyandır altına yapma diye. Annemin eşimin baskilariyla gece de çıkarttım işte bu haldeyiz