2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    303
teşekkür ederim canım :) güzel haberler alırsın inşallah

evet bitmiyor malesef genelde bende konuşmuyorum özellikle dostum ailem değil ise ama dediğiniz gibi işyerinde bunaltıyorlar en son bende e yeter dedim ben 34 yaşındayım ve sizden daha çok düşünüyorum nasıl davranmam gerektiğini bilirim dedim sustular şimdi gıkları çıkmıyor :)

Merhaba bende Mart annesi olmaya adayım ikili test yaptırdım doktorum nift dna testi istedi yaptırıp yaptirmamakta kararsizim başka doktora mı gostersem acaba
Kan testinde çıktıysa bu tamamen yaş ile ilgili,ama içim rahat olsun dersen kendin bilirsin canım
Kızlar son günlerde kasıklarımda bir doluluk hissi var bebek daha hissedilmez dimi Birde banada geldi bu kasık ağrısı, ara ara yokluyor
Bende de var canım bir sertlik, tuvaletimi tutmusum da sert gbi ama geçmiyor hep orada o şişlik ve sertlik
Sanırım minnoslar büyüyor
Her kontrol öncesi elim ayağım titriyor desem
Herkesin aklı kendine, saçma sapan yorumları kaale alma , keyfine bak sen
İkinci hamilelik mi canım.
Bem de arada alt karında bir tık tık vurma hissediyorum ama bağırsak hareketi değil kesinlikle

İNSAALLAH ALLAH gönlündeki neyse onu versin canim tabiki hersry nasip kısmet benim Hayırlı sağlıklı olsunlar da kiz erkek fark etmiyor önemli olan yaninda yoldaş olabilmeleri

Geç kaldım yorum yazmakta ama ben şansımı kızdan yana kullanıyorum

İnşallah güzel haberler ile gelirsin canım, haber bekliyoruz senden

Maşallah annesi büyümüş karnında bebiş
İnşallah en yakın zamanda geçer mide bulantılarım canım ondan sonra hamilelgin tadını çıkarırsın

Kızlar kendi doktorum nifty yaptırmanı öneririm dedi. Daha önce gidip memnun kaldığım yine alanında uzman başka bir doktora daha gittim. O da sonuçlar normal teste falan gerek yok bence dedi. Test isteyen hastaneyi sordu söyledim lüks hastaneler ister öyle dedi güldü. Hiç canını sıkma gayet iyi sonucun dedi ama yine yaptırmak istiyorsan yaptırabilirsin dedi. Sizin fikrinizi çok merak ediyorum..

Bu da ultrason görüntümüz her şey yolunda 14+1iz. İşin garip tarafı biliyorsunuz kendi doktorum kıza benzetmişti, bu doktor da %80 erkek dedi hatta çıkıntı falan gösterdi şoklardayım

Eklentiler

• IMG-20220827-WA0000.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 76
çok garip ikisinin de tam tersi konuşması ama bazı özel hastaneler yapabiliyor gerçekten para kazanmak için
ben dün kendim için sordum embriyolog bir komşumuz var onuna oda bende 36 yaşında ikizlerime hamile kaldım 2 li tarama yaştan dolayı risk verdi üçlü taramayı bekledim bir sorun çıkmadı ailede genetik hastalık ile ilgili bir öykü yoksa üçlü taramayı bekle bence dedi hastaneler özellikle kendi yapıyorsa testi para kazanmak için yönlendiriyorlar dedi ben öyle yapmaya karar verdim gerçi benim ikili tarama bile belli değil ama eşimle biz hamileliği öğrendiğimizden beri bu testi düşünüyoruz

Bizim de hiç ailelerde yok canım. Hatta 2 kayıp olunca biz eşimle genetik test yaptırdık onlar da temiz çıktı. Kafam çok karıştı 3 yeri aradım biri 7.000 tl diyor diğeri 5.200 dedi sonuncu da 3.900 dedi. Bu fiyatlar da neye göre değişiyor anlam veremiyorum

Ayyy çıkıntı gördüyse sanki erkektir yaaaa değişmez gibi :) instagram daki kadına sordun mu sen canım

yapılan ülkelere göre ve kar paylarına göre değişiyor sanırım en uygun olan Türkiye de bakılıyor olabilir. hastaneler vs kendi kar paylarını ekliyorlar pazarlık yapın yaptırcaksanız eğer ben rahim filmi çekilirkende 1500-2000 demişlerdi hep bir özel hastanede 500 e çektirmiştim mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…