Doktorum 2 tane broşür verdi ordan aradım ben de. Yaptırırsam sanırım en uygun olanı yaptıracağım. Şuan için kararsız kaldık eşimle bakalımyapılan ülkelere göre ve kar paylarına göre değişiyor sanırım en uygun olan Türkiye de bakılıyor olabilir. hastaneler vs kendi kar paylarını ekliyorlar pazarlık yapın yaptırcaksanız eğer ben rahim filmi çekilirkende 1500-2000 demişlerdi hep bir özel hastanede 500 e çektirmiştim mesela
Doktor henüz yorum yapmado ama basks sayfada yuzde 80 erkek demisti banaBana da doktor kız gibi ama erken dedi. Kadın da yüzde 90 kız dedi
Tutarsa etiket yaparmisinBana da doktor kız gibi ama erken dedi. Kadın da yüzde 90 kız dedi
Cevap verdiiiAyyy çıkıntı gördüyse sanki erkektir yaaaa değişmez gibi :) instagram daki kadına sordun mu sen canım
Hadi bakalımm hayırlısıCevap verdiii
Kız benim ablam cidden endişesiz bir gebeydi. Kişiliğini bilmesem bana ayak yapıyor dicem amaHerkese gunaydin
Emin olun o da endiseliydi. Yasayip gittikten sonra onlari anlatmak istemistir. Endisesi olmayan bir gebe anormaldir bence
Yaparım canımTutarsa etiket yaparmisin
Canım ya önce sana verilen cevaba yorum yazmış oldumkızlar bir arkadaş ne hissediyorsun dedi şuan endişe dışında birşey hissetmiyorum dedim aaaa nasıl falan dedi kendi cicişliklerini anlattı bende herkesin anneliği kendine dedim uzaklaştım ortamdan ama gece kafama takıldı gerçekten acaba bende sorun mu var diye düşündüm sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda
Bu konuda tek değilsin aynı endişeler bende de var. Normal bence doktor bakınca ilk sordugum kalbi atıyor mu oluyor. Psikolojik sınırım 12. Hafta o haftaya gelince endişelerimin azalacağını düşünüyorum bakalımmuayene araları 1 ay olunca sanırım o yüzden oluyor muayene yaklaştıkça çoğalıyor endişem kalbi atıyormu sağlıkla ilerliyor mu tüm endişem bunlar zaten yoksa nasıl anne olurum nasıl bakarım değil
Kuzum ben test yaptırıp yaptırmaman konusunda herhangi bir şey diyemem. Sorumluluk alamam o konuda. Ama gönlüm yaptırmana gerek olmadığı yönünde. Hem sonucunda çok kötü birşey görmedim hem de gerçekten bebeğinin iyi olduğuna eminim. Bana doktorum dese kendi adıma da çok kararsız kalırdım. Gerçekten o durumu yaşamamak için dua ediyorum şu an. Ama ben nedense rahat doktorlara daha çok güveniyorum. Devlet hastanesi doktorları daha iyi geliyor o yüzden bana. Kimse üstüme titremesin. Kötü bişey varsa direkt söylesin. Kötü değilse de beni korkutmasın istiyorum. Özel hastanelerden uzak duruyorum demiştim daha önce. Sebebi bu tür şeyler hep. Bi türlü güvenemiyorum bu da benim kuruntum olabilir. Doktorun da sektörün içinde biri pat diye söylemiş orası lüks hastane diyeKızlar kendi doktorum nifty yaptırmanı öneririm dedi. Daha önce gidip memnun kaldığım yine alanında uzman başka bir doktora daha gittim. O da sonuçlar normal teste falan gerek yok bence dedi. Test isteyen hastaneyi sordu söyledim lüks hastaneler ister öyle dedi güldü. Hiç canını sıkma gayet iyi sonucun dedi ama yine yaptırmak istiyorsan yaptırabilirsin dedi. Sizin fikrinizi çok merak ediyorum..
Bu da ultrason görüntümüz her şey yolunda 14+1iz. İşin garip tarafı biliyorsunuz kendi doktorum kıza benzetmişti, bu doktor da %80 erkek dedi hatta çıkıntı falan gösterdi şoklardayım
Başka sayfa neresi canım onu bilmiyorum benDoktor henüz yorum yapmado ama basks sayfada yuzde 80 erkek demisti bana
Yazdım %80 kız dedi bakalım ne olacakBebegimincinsiyettahmini:)
Çok şükür büyümüş bebeğimiz kızlar çok korkarak girmiştim doktorun odasına ama korktuğum gibi olmadı hareketlenmis bile bizim minik :)İnşallah güzel haberler ile gelirsin canım, haber bekliyoruz senden
Genelde doğru çıkıyorYazdım %80 kız dedi bakalım ne olacak
YerimmÇok şükür büyümüş bebeğimiz kızlar çok korkarak girmiştim doktorun odasına ama korktuğum gibi olmadı hareketlenmis bile bizim minik :)
Amin cnm benimYerimm
Darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?