B beyzosh ben de annabelle e katılıyorum. Aslında tamamen sana kalmış eğer testi yaptırmazsam 9 ayı kendime zehir ederim diyorsan yaptır ama benim her türlü kabulüm sıkıntı değil diyorsan da akışa bırak. Ben de özel hastanelerde benzer şeyler yaşadım hamilelik öncesi. Bi ilaç yazdırmak için mecbur muayne olmam gerekiyordu kendi doktorumda biraz uzak yakındaki özel hastaneye gittim hemen zorla muayne etti neyse demez mi rahim ağzında polip var histeroskopi olman lazım. 4 bin tl gibi bi fiyat verdi reglin bitince hemen gel yapalım dedi tabi çok şaşırdım hemen kendi doktoruma gittim regl bitimi çatala yatırdı beni ne anestezi ne bişey 3 saniyede aldı sivilceden küçük bişey. Bak dedi bunun için histeroskopi yapacak hiç önemi bile yok bunun ama ben senin için rahat etsin diye alıyorum biliyorum kafana takacaksın çünkü. Bazen işi cidden ticarete dökebiliyorlarKuzum ben test yaptırıp yaptırmaman konusunda herhangi bir şey diyemem. Sorumluluk alamam o konuda. Ama gönlüm yaptırmana gerek olmadığı yönünde. Hem sonucunda çok kötü birşey görmedim hem de gerçekten bebeğinin iyi olduğuna eminim. Bana doktorum dese kendi adıma da çok kararsız kalırdım. Gerçekten o durumu yaşamamak için dua ediyorum şu an. Ama ben nedense rahat doktorlara daha çok güveniyorum. Devlet hastanesi doktorları daha iyi geliyor o yüzden bana. Kimse üstüme titremesin. Kötü bişey varsa direkt söylesin. Kötü değilse de beni korkutmasın istiyorum. Özel hastanelerden uzak duruyorum demiştim daha önce. Sebebi bu tür şeyler hep. Bi türlü güvenemiyorum bu da benim kuruntum olabilir. Doktorun da sektörün içinde biri pat diye söylemiş orası lüks hastane diyeBenim annem de ebe olduğu için özel hastanelerde biraz tatsız olaylara tanık olmuşluğu var. Bizi hiç kapısından sokmadı özel hastanelerin. Kimsenin para kazanmak için beni strese sokmasını ya da gereksiz testlere boğmasını istemiyorum. Dediğim gibi bu benim tercihim İlk doktorun da iyi niyetlidir. Şimdi o konuda da vebale girmek istemem. Ama kötü bişey yok diyen doktorlara güvenmek istiyorum ben hep
Bu arada cinsiyet konusunda da çoook şaşkınım. Çünkü kıza benziyor senin civciv. Bana hala da kız gibi geliyor
Nub belli değil daha bi 5 güne belirginleşir ama kafa yapısını erkeğe benzettimMerhaba kizlar,
Simdi kontrolden ciktik biz de 9+5’iz, hersey yolundaymis cok sukur masallah 28mm olmusFoto atiyorum, bir gidim cinsiyet tahmininizi alirim
Kuzenim atmış bilmiom ki sordum yazsin yazarım burayadaBaşka sayfa neresi canım onu bilmiyorum ben
Sen neden bana yorum yapmadin aşk olsunNub belli değil daha bi 5 güne belirginleşir ama kafa yapısını erkeğe benzettim
Banada oyle dedi çin de erkek çıkıyorKızlar cinsiyet tahminci bana %80 kız dedi çin takvimi erkek diyor
Aman da bebiş gelmiş buraya bi tane dahaMerhaba kizlar,
Simdi kontrolden ciktik biz de 9+5’iz, hersey yolundaymis cok sukur masallah 28mm olmusFoto atiyorum, bir gidim cinsiyet tahmininizi alirim
O kadar güzel yazmışsın ki içim ferahladı okurken teşekkür ederimKuzum ben test yaptırıp yaptırmaman konusunda herhangi bir şey diyemem. Sorumluluk alamam o konuda. Ama gönlüm yaptırmana gerek olmadığı yönünde. Hem sonucunda çok kötü birşey görmedim hem de gerçekten bebeğinin iyi olduğuna eminim. Bana doktorum dese kendi adıma da çok kararsız kalırdım. Gerçekten o durumu yaşamamak için dua ediyorum şu an. Ama ben nedense rahat doktorlara daha çok güveniyorum. Devlet hastanesi doktorları daha iyi geliyor o yüzden bana. Kimse üstüme titremesin. Kötü bişey varsa direkt söylesin. Kötü değilse de beni korkutmasın istiyorum. Özel hastanelerden uzak duruyorum demiştim daha önce. Sebebi bu tür şeyler hep. Bi türlü güvenemiyorum bu da benim kuruntum olabilir. Doktorun da sektörün içinde biri pat diye söylemiş orası lüks hastane diyeBenim annem de ebe olduğu için özel hastanelerde biraz tatsız olaylara tanık olmuşluğu var. Bizi hiç kapısından sokmadı özel hastanelerin. Kimsenin para kazanmak için beni strese sokmasını ya da gereksiz testlere boğmasını istemiyorum. Dediğim gibi bu benim tercihim İlk doktorun da iyi niyetlidir. Şimdi o konuda da vebale girmek istemem. Ama kötü bişey yok diyen doktorlara güvenmek istiyorum ben hep
Bu arada cinsiyet konusunda da çoook şaşkınım. Çünkü kıza benziyor senin civciv. Bana hala da kız gibi geliyor
Zaten bi operasyonu gel hemen yapalım diyorsa bi doktor başkasına da sormadan evet dememek lazım. Bi dur bi anlayalım dimi hemen noluyorB beyzosh ben de annabelle e katılıyorum. Aslında tamamen sana kalmış eğer testi yaptırmazsam 9 ayı kendime zehir ederim diyorsan yaptır ama benim her türlü kabulüm sıkıntı değil diyorsan da akışa bırak. Ben de özel hastanelerde benzer şeyler yaşadım hamilelik öncesi. Bi ilaç yazdırmak için mecbur muayne olmam gerekiyordu kendi doktorumda biraz uzak yakındaki özel hastaneye gittim hemen zorla muayne etti neyse demez mi rahim ağzında polip var histeroskopi olman lazım. 4 bin tl gibi bi fiyat verdi reglin bitince hemen gel yapalım dedi tabi çok şaşırdım hemen kendi doktoruma gittim regl bitimi çatala yatırdı beni ne anestezi ne bişey 3 saniyede aldı sivilceden küçük bişey. Bak dedi bunun için histeroskopi yapacak hiç önemi bile yok bunun ama ben senin için rahat etsin diye alıyorum biliyorum kafana takacaksın çünkü. Bazen işi cidden ticarete dökebiliyorlarben senin cinsiyetin de kız olduğunu düşünüyorum. Devlet hastanesinde cihaz eskiyse göbek bağını pipi sanmış olabilir hangisinin cihazı iyiyse o doğrudur bence
Ben de kafası kıza benziyor dedim az önceNub belli değil daha bi 5 güne belirginleşir ama kafa yapısını erkeğe benzettim
Evet canım diğeri de özel ama cihazı kalitesiz. O yüzden ben de kız diye düşünüyorum. Yorumların için çok teşekkür ederim çok yardımcı oluyor fikirleriniz tecrübelerinizB beyzosh ben de annabelle e katılıyorum. Aslında tamamen sana kalmış eğer testi yaptırmazsam 9 ayı kendime zehir ederim diyorsan yaptır ama benim her türlü kabulüm sıkıntı değil diyorsan da akışa bırak. Ben de özel hastanelerde benzer şeyler yaşadım hamilelik öncesi. Bi ilaç yazdırmak için mecbur muayne olmam gerekiyordu kendi doktorumda biraz uzak yakındaki özel hastaneye gittim hemen zorla muayne etti neyse demez mi rahim ağzında polip var histeroskopi olman lazım. 4 bin tl gibi bi fiyat verdi reglin bitince hemen gel yapalım dedi tabi çok şaşırdım hemen kendi doktoruma gittim regl bitimi çatala yatırdı beni ne anestezi ne bişey 3 saniyede aldı sivilceden küçük bişey. Bak dedi bunun için histeroskopi yapacak hiç önemi bile yok bunun ama ben senin için rahat etsin diye alıyorum biliyorum kafana takacaksın çünkü. Bazen işi cidden ticarete dökebiliyorlarben senin cinsiyetin de kız olduğunu düşünüyorum. Devlet hastanesinde cihaz eskiyse göbek bağını pipi sanmış olabilir hangisinin cihazı iyiyse o doğrudur bence
İyi hissettiysen ne mutlu banaO kadar güzel yazmışsın ki içim ferahladı okurken teşekkür ederimbenim de içimden bişey olmadığı geçiyor nedense.. Valla bence de kız ya doktor kafamı karıştırdı ama burda bile herkes kız demişti
Aa görmedim mi acaba hatırlayamadımSen neden bana yorum yapmadin aşk olsunfoto atmıştım bende
Ya ben çok anlamıyorum aslında nuba bakıyorum direkZaten bi operasyonu gel hemen yapalım diyorsa bi doktor başkasına da sormadan evet dememek lazım. Bi dur bi anlayalım dimi hemen noluyorGeçmiş olsun bak küçük bişeymiş iyi ki kendi doktoruna gitmişsin Bi de insan hamileyken de ekstra evhamlı oluyor normal zamana göre. Kötü bişey duyunca hemen ikna oluveriyoruz. Galiba sakin olup başka doktorlara gitmek de bu yüzden önemli
Ben de kafası kıza benziyor dedim az önceBen daha yeni başladım ultrason anlamaya. Galiba sen daha iyi biliyorsun bu işleri
Maşallah kuzuya bana erkek gibi geldiMerhaba kizlar,
Senin bana ne diyeceğini merak ediyorum. 12. Haftamda güzel bir fotoğraf paylaşabilirim inşallah sizinle. Eşimle de iddiaya girdik kız olursa bana çeyrek altın erkekse ben ona baklavaYa ben çok anlamıyorum aslında nuba bakıyorum direkyoksa ne hislerim kuvvetlidir ne de vücut yapısından anlarım, nuba güveniyorum ama
Kesin gormedinAa görmedim mi acaba hatırlayamadım
Ya ben çok anlamıyorum aslında nuba bakıyorum direkyoksa ne hislerim kuvvetlidir ne de vücut yapısından anlarım, nuba güveniyorum ama
At tekrar bakim ama nub belli değilse sallarımKesin gormedinatimmi baksrmisin gerilere
Ayyy hadi bakalim kuzum yaziyorum tahminleriniziNub belli değil daha bi 5 güne belirginleşir ama kafa yapısını erkeğe benzettim
Kuzu 16 eylul bir sonraki randevu, doktor o tarihte cinsiyeti soyleyecegim dediAman da bebiş gelmiş buraya bi tane dahaCanım ben sana erkek demiştim daha önce. Şu an kafa yapısı kız gibi geldi. Kızların alnı çıkıntısız olur diyorlar o da ne kadar doğru bilemem Ben hislerime daha çok inanıyorum erkek diyeceğim. Sen iki hafta sonra bi daha paylaş bakalım
Ohhh erkekte 3ledikMaşallah kuzuya bana erkek gibi geldi
Ben de merakla bekliyorumİyi hissettiysen ne mutlu banaHangi kararı verirsen hakkında o hayırlısı olsun Cinsiyet konusu çok değişik oldu senin. İki doktor da yüksek oran verdi çünkü. Sürpriz yumurtadan ne çıkacak bakalım
Ya çok varmış daha. Kesinleşir o zamana. Yine de sen direkt söyleme bize. Biz bi tahmin edelim önceKuzu 16 eylul bir sonraki randevu, doktor o tarihte cinsiyeti soyleyecegim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?