2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    303
B beyzosh ben de annabelle e katılıyorum. Aslında tamamen sana kalmış eğer testi yaptırmazsam 9 ayı kendime zehir ederim diyorsan yaptır ama benim her türlü kabulüm sıkıntı değil diyorsan da akışa bırak. Ben de özel hastanelerde benzer şeyler yaşadım hamilelik öncesi. Bi ilaç yazdırmak için mecbur muayne olmam gerekiyordu kendi doktorumda biraz uzak yakındaki özel hastaneye gittim hemen zorla muayne etti neyse demez mi rahim ağzında polip var histeroskopi olman lazım. 4 bin tl gibi bi fiyat verdi reglin bitince hemen gel yapalım dedi tabi çok şaşırdım hemen kendi doktoruma gittim regl bitimi çatala yatırdı beni ne anestezi ne bişey 3 saniyede aldı sivilceden küçük bişey. Bak dedi bunun için histeroskopi yapacak hiç önemi bile yok bunun ama ben senin için rahat etsin diye alıyorum biliyorum kafana takacaksın çünkü. Bazen işi cidden ticarete dökebiliyorlar ben senin cinsiyetin de kız olduğunu düşünüyorum. Devlet hastanesinde cihaz eskiyse göbek bağını pipi sanmış olabilir hangisinin cihazı iyiyse o doğrudur bence

Merhaba kizlar,
Simdi kontrolden ciktik biz de 9+5’iz, hersey yolundaymis cok sukur masallah 28mm olmus Foto atiyorum, bir gidim cinsiyet tahmininizi alirim
Aman da bebiş gelmiş buraya bi tane daha Canım ben sana erkek demiştim daha önce. Şu an kafa yapısı kız gibi geldi. Kızların alnı çıkıntısız olur diyorlar o da ne kadar doğru bilemem Ben hislerime daha çok inanıyorum erkek diyeceğim. Sen iki hafta sonra bi daha paylaş bakalım

O kadar güzel yazmışsın ki içim ferahladı okurken teşekkür ederim benim de içimden bişey olmadığı geçiyor nedense.. Valla bence de kız ya doktor kafamı karıştırdı ama burda bile herkes kız demişti

Zaten bi operasyonu gel hemen yapalım diyorsa bi doktor başkasına da sormadan evet dememek lazım. Bi dur bi anlayalım dimi hemen noluyor Geçmiş olsun bak küçük bişeymiş iyi ki kendi doktoruna gitmişsin Bi de insan hamileyken de ekstra evhamlı oluyor normal zamana göre. Kötü bişey duyunca hemen ikna oluveriyoruz. Galiba sakin olup başka doktorlara gitmek de bu yüzden önemli
Nub belli değil daha bi 5 güne belirginleşir ama kafa yapısını erkeğe benzettim
Ben de kafası kıza benziyor dedim az önce Ben daha yeni başladım ultrason anlamaya. Galiba sen daha iyi biliyorsun bu işleri

Evet canım diğeri de özel ama cihazı kalitesiz. O yüzden ben de kız diye düşünüyorum. Yorumların için çok teşekkür ederim çok yardımcı oluyor fikirleriniz tecrübeleriniz

İyi hissettiysen ne mutlu bana Hangi kararı verirsen hakkında o hayırlısı olsun Cinsiyet konusu çok değişik oldu senin. İki doktor da yüksek oran verdi çünkü. Sürpriz yumurtadan ne çıkacak bakalım

Sen neden bana yorum yapmadin aşk olsun foto atmıştım bende
Aa görmedim mi acaba hatırlayamadım
Ya ben çok anlamıyorum aslında nuba bakıyorum direk yoksa ne hislerim kuvvetlidir ne de vücut yapısından anlarım, nuba güveniyorum ama

Ya ben çok anlamıyorum aslında nuba bakıyorum direk yoksa ne hislerim kuvvetlidir ne de vücut yapısından anlarım, nuba güveniyorum ama
Senin bana ne diyeceğini merak ediyorum. 12. Haftamda güzel bir fotoğraf paylaşabilirim inşallah sizinle. Eşimle de iddiaya girdik kız olursa bana çeyrek altın erkekse ben ona baklava Niye erkek ucuz oluyor dedi. Sana kız evlat vereceğim bi de üstüne altın mı istiyorsun dedim. Tamam haklısın dedi Burada altına iddiaya giren bi arkadaş daha vardı o kimdi ya

Aa görmedim mi acaba hatırlayamadım

Kesin gormedin atimmi baksrmisin gerilere

Nub belli değil daha bi 5 güne belirginleşir ama kafa yapısını erkeğe benzettim
Ayyy hadi bakalim kuzum yaziyorum tahminlerinizi
Kuzu 16 eylul bir sonraki randevu, doktor o tarihte cinsiyeti soyleyecegim dedi
Maşallah kuzuya bana erkek gibi geldi
Ohhh erkekte 3ledik

Sagolun kizlar

Kızlar daha önce karnımın alt kısmında şişlik ve baskı hissediyordum, mesela bacağımı kapatıp yana doğru uzaninca bile rahatsız oluyordum.
Bir kaç gündür alt karnimda rahatlama oldu, kotu düşünmek istemiyorum. Böyle olan var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…