- 11 Temmuz 2022
- 1.047
- 1.550
- 63
- 33
Hangi kremi yazdı ? Çok kullanmıyorsun zaten karın büyümediniz için önemsemedim ben kullanmayı açıkçası. Amaann yarın sürerim üşengeçliği var ama artık hiç bir pantolonumun olmaması gerçeği beni artık kullanmalısın kilo alıp duruyorsun diye zorladı dünden beri. Sabah ne kullanmam ne yapmam gerekiyor diyip YouTube videolarına dadandım. Çünkü genetik olarak annemde de çok belirgin olmasa da çatlak var. Bakınca anlaşılmıyor dikkatli bakmak lazım ama bende kesin aşırı olur.Doktorum o kremi yazdi ama 3.ayla birlikte kullanmaya basla dedi. Bebek icin zararliymis bu aylarda.
OlamasssBebe yağının içeriğinde badem yağınca bildiğim kadarıyla. Saraçoğlu da badem yağı öneriyor faydası olabilir. Lierac da bana yapış yapış geliyor ilk sürdüğümde geçiyor sonra ama o hissi sevmediğimden kullanmak istemiyorum ama hepsi böyle sanırım :/
Ben doğalcıyım kuzum. Marka felan onermem ilkinde ben migrostan yenilebilir (yemeklere de katilabilen) hindistan cevizi yağı almıştım. Onu hep kullandım catlagim kullandığım süreçte hiç olmadı. Ama akılsızlık bendeki hastaneye almamıştım serumlardan 2 günde çok ödem topladım işte o zaman birkaç tane catlagim olmustu.Bir çatlak kremi önerisi alırım
Ben bunda da kiz diye düşünüyorum ya bilemedim şimdi
Aaayy aayy keşke prenses olsa nelerimi vermem ama doktor erkeğe benzetti evet Mart ayinda doğurcam tabi ekleyebilirsinBir mart annesi daha gorudm sanki
Aramiza hoş geldin
Güzel bir prenses geliyor diyorum bende
Sizi de listemize ekleyelim mi
İiiiiiinnnnnnsssaaaaalllllllaaahhhhBen bunda da kiz diye düşünüyorum ya bilemedim şimdi
Normal normal normal kuzum.. dönemsel şekilde bir sişecek bir inecek sonra yine büyüyecek 7.aydan sonra daha da büyüyecek büyüyecek hatta kiminin o kadar büyüyecek ki göğüs kenarlarında çatlaklar bile olacak...Kizlar gunaydin
Ya daha once benzer seyler yazan arkadaslar da olmustu. Benim bugune kadar goguslerim hep asiri gergin, dolgun, karin ve kasiklarimda da hep agri vardi, agrisiz gunum olmadi. Bugun 10+1’im gogusler yumusacik, hic agri da yok. Normal midir, ne bu simdi
Ben başından beri aynı durumdayım canım mide bulantısı da eklenince hiçbir şey yapmak istemiyorum ne yemek ne ev işi ne gezmek inşallah geçer yakın zamanda canimKendimi hiç full enerjik hissedemiyorum sizde de öyle oluyor mu? Ev işleri, her şey büyüyor gözümde. Gezmek falan da zor geliyor
Birazdan yapcam bendeBoyle yasaklar hep daha ilgi ceker ya, benim herseyi canim cekiyor ve ustteki uyarini gorunce daha da cok okuyasim geldi, bi cirpida okudum
Sonuc: su an cikolatali kek, suboregi ve kola istiyorum
Evet eşimi bekliyorum pazara gitmek için biber domates dolduracağım ben deGünaydın canım. Bugün günlerden senin tarifini deneme günü
Hindistan cevizi yağı demişti biri sanırım oydulierac önceki hamileliğimde kullandım ama düzenli kullanamıyorum ben herhangi bişeyi, bi de lierac ın kıvamı cok yogun, onu sürüp işe gidemiyordum kıyafetlerim üstüme yapısıyordu. yine de iyi bir marka tabi, çatlak konusnda yararı konusunda yorum yapamıyorum düzenli kullanamadıgım icin. farklı doğal yağlar olabilir,Rheaa yazmıstı hatırlayamadım şimdi. bebeyağı da olabilir
Canım çok normal , biraz sebze ağırlıklı zeytinyağlı ve gün ara öğünlerde cig badem fındık tarzinda atistirmaliklar yaparsan enerjinin biraz daha yükseldiğini hissedeceksin benceKendimi hiç full enerjik hissedemiyorum sizde de öyle oluyor mu? Ev işleri, her şey büyüyor gözümde. Gezmek falan da zor geliyor
Bende lierac kullanıyorum canım ablam 2 doğum yaptı o da lierac kullandı hiç çatlağı olmadı ilave bişey kullanmayacağım ben de o yüzdenArtık çoğumuz 3. Aydayız ve ciddi anlamda disiplinli bir şekilde çatlak kremi kullanmaya başlamamız gerekiyor sanırımYouTube bi kaç kişinin videosunu izledim çatlağı olmayanlar ortak noktası sabah akşam krem sürmüşler. Daha önce doğum yapmış arkadaşlar Lierac aldım ama yeterli olur mu? Ekstra yağlar vs ya da daha iyi bir marka önerisi olan var mı? Clarins diye bir markayı öneriyorlar kullanan var mı ?
Hadi inşallahCanım çok normal , biraz sebze ağırlıklı zeytinyağlı ve gün ara öğünlerde cig badem fındık tarzinda atistirmaliklar yaparsan enerjinin biraz daha yükseldiğini hissedeceksin bence
Yenilebilir hindistan cevizi yağı. Her akşam tüm vücuduma sürer 20-30 dakika yatağa yatar beklerdim. Sonra temiz pamuklu bir bezle fazla yağı alırdım vücudumdan, hop kıyafetlerimi giyinirken. Hem çok yumuşacık yapıyor cildi hem pırıl pırıl hemde mis gibi kokuyor gerçektenlierac önceki hamileliğimde kullandım ama düzenli kullanamıyorum ben herhangi bişeyi, bi de lierac ın kıvamı cok yogun, onu sürüp işe gidemiyordum kıyafetlerim üstüme yapısıyordu. yine de iyi bir marka tabi, çatlak konusnda yararı konusunda yorum yapamıyorum düzenli kullanamadıgım icin. farklı doğal yağlar olabilir,Rheaa yazmıstı hatırlayamadım şimdi. bebeyağı da olabilir
Ben ilkinde yag kullandim. Cok az Catlak var ama duzenli plateste yapmistim. Lierac Catlak kremi yazdi. Bu defa bunu kullanacagim.Hangi kremi yazdı ? Çok kullanmıyorsun zaten karın büyümediniz için önemsemedim ben kullanmayı açıkçası. Amaann yarın sürerim üşengeçliği var ama artık hiç bir pantolonumun olmaması gerçeği beni artık kullanmalısın kilo alıp duruyorsun diye zorladı dünden beri. Sabah ne kullanmam ne yapmam gerekiyor diyip YouTube videolarına dadandım. Çünkü genetik olarak annemde de çok belirgin olmasa da çatlak var. Bakınca anlaşılmıyor dikkatli bakmak lazım ama bende kesin aşırı olur.
Ben de şimdi sipariş verdim bundan, sağol canım :) en onemlisi benim icin emilimin iyi olması yoksa süremiyorum vıcık vıcık beni rahatsız ediyorBen babydream bebek yağı (rossman) aldım temiz içerikli olduğu için, emilimi çok güzel sünger gibi çekiyor valla deri yağı
Ekledim bilrAaayy aayy keşke prenses olsa nelerimi vermem ama doktor erkeğe benzetti evet Mart ayinda doğurcam tabi ekleyebilirsin
Evet eşimi bekliyorum pazara gitmek için biber domates dolduracağım ben de
aynen göğüsler de catlıyor, yeri gelmişken ben de soyleyeyim, çatlak kremini sadece göbeğe değil, basenlere kalçalara filan da sürmek gerekNormal normal normal kuzum.. dönemsel şekilde bir sişecek bir inecek sonra yine büyüyecek 7.aydan sonra daha da büyüyecek büyüyecek hatta kiminin o kadar büyüyecek ki göğüs kenarlarında çatlaklar bile olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?