2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    303
Ben ilkinde yag kullandim. Cok az Catlak var ama duzenli plateste yapmistim. Lierac Catlak kremi yazdi. Bu defa bunu kullanacagim.
Hamilelikte pilates yapılıyor mu yaaa aşırı yapmak istiyorum çok fena formum bozuldu bozuşacak gibiyim. Bu arada lc Waikiki ve defactoya baktım dün. Maalesef orada hamilelik bölümü az ve pantolonları çok kötü tarz ve görünüş olarak, kumaş pantolon zaten yok ve rahat da değil. Başka nerden bulabilirim :/

Ya benim rahim normalden kucuk, bugune kadar da kasik agrim hic eksik olmayinca ben hep olacak ozel durumumdan diye dusundum. Bugun yok
Öyle hamilelik değişik mesela sabah iyiyim diyodum sonra leğen kemiğine doğru sancım başladı
Valla ben de anneme dedim ki (burada okuduklarimdan da sonda Rheaa ) “kalk pizza yapalim” yorulma sonra dedi, biraz yorulayim da belki kasik agrim baslar tekrar hamile gibi hissederim dedim nasil bi psikopatliksa bu, agrisa bi dert agrimasa baska dert
Krem olarak Lierac daha iyidir bence, ikisini de kullanmadim ama, Lierac iyi bir dermokozmetik markasi, Clarins ise sadece kozmetik markasi. Burada pek cok tecrubeli arkadas yag oneriyor daha cok. Ben de yves rocherin Monoi yagini kullaniyorum ama hergun surmeye useniyorum

hamile kıyafeti konusunda ben de öneri alabilirim, lcw de cok secenek kalmamıs hakkaten eksiden daha coktu.
pilates tabiki yapılıyor ben de arastırıyorum suan online ders alabileceğim bir hoca, yoga da olabilir

Kızlar selam d vitamini testini sağlık ocağı yapmıyormuş hastanede yaptırıyormuşuz hangi bölüme randevu almam lazım acaba bilen var mı ya da acilden girsem de yaptırabilir miyim?

o kadar yazistik burda ama hala gidip bebege baktirasim var. Ama yapmayacagim
Birazdan yapcam bende çaya kahveye beklerim
Ohhh yakin olsan valla atlar gelirdim. Ama pizza yapmaya girisiyorum simdi ben de hamur acacagim
Hindistan cevizi yagi tuylenme yapiyor diye bi soylenti duymustum ya, yok di mi oyle bisi?

Ben sukur hala 38 been gidiyorum. 10+0 dayim. Evet yapiliyor. Gebe platesi var, kursu da var, benim spor gecmisim oldugu icin Ben cdsini aldim. Evde kendim yapiyorum. Aslinda 4.ayda oneriyorlar ama benim doktorum risk olmadigi icin izin verdi..hafta da 2 gun hafif yapiyorum. Normal doguma cidden cok katkisi oluyor.

o kadar yazistik burda ama hala gidip bebege baktirasim var. Ama yapmayacagim
Bunu yapmanın sonu yok canım insan sürekli her gün görmek istiyor ama bi faydası yok gerçekten. Ben kaç kere tuttum kendimi. Sonraki kontrole kadar gitmeyeceğim diye karar verdim her seferinde ve uyguladım Bu kadar anne normal diyorsa gerçekten normaldir hiç kafana takma

Kızlar selam d vitamini testini sağlık ocağı yapmıyormuş hastanede yaptırıyormuşuz hangi bölüme randevu almam lazım acaba bilen var mı ya da acilden girsem de yaptırabilir miyim?
Kuzucum bebişlerimiz için en iyisini istiyoruz ve acele ediyoruz bazen ama d vitamini tahlili yaptırmak için acile gitmene hiç gerek yok. Ben bi kere kasıklarım çok ağrıyor diye gittim onda da çok kararsız kaldım acil bişey mi gerçekten diye. Kendi doktorun tahlilini yapabilir gittiğinde sorabilirsin. Aman diyim kızlar acilleri mümkün oldukça meşgul etmeyelim Naçizane hatırlatmak istedim

Kendimi hiç full enerjik hissedemiyorum sizde de öyle oluyor mu? Ev işleri, her şey büyüyor gözümde. Gezmek falan da zor geliyor
Ben 2 aydır öyleyim canım. Enerjiden eser yok bebeği sadece vitamin depolarım değil enerji depomu da tüketti maalesef. Artık bekliyorum bulantılarım geçerse bende enerjik olabilirim inşallah:))

Canim yani tam olarak kaçıncı hafta fetal dna testi yapiş oldun?
Benim dun ultrasonda 9+2 gözüküyordu ve doktor 8 gün sonra veracity fetal dna testi yapalim dedi. Yani o 10+3 olmuş olacam. Sence erken mi?
Yani en kötü ihtimalle yanlış sonuc vermzde bir daha mi kan alinir yoksa erken verildi diye yanlis sonuç mu çıkar?

Benim doktorum en garanti hafta 13. Hafta demişti (ben yaptırmadım)

Benim doktorum en garanti hafta 13. Hafta demişti (ben yaptırmadım)
Neye gore garanti diyorlar acaba onu merak ediyorum. Erken verilmiş olursa Yanlis sonuçlanabiliyor mu bu testler yoksa yetersiz diyip birdaha mi kan aliyorlar.
Ultrasonda hersey olması gerektigi gibi dedi ama neden bu kadar erken bu testi yapalim dedi ki off ya. Yaşım 35 olugundan dolayı direk bunu yapacaz dedi.

Doğru sonuç vermesi açısından canım. Erken haftaları çok önermiyorlar, ama kıbrısta belki uygulama farklıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…