2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    303
Evet canım geçen hafta perinatoloğada gösterdim sonucumu bana dediki senin coraspin bile kullanmana gerek yok dedi çünkü sonucunda ki genler gayet normal eğilim dedi. Ve ayrıca senin pıhtılaşma nedenli kaybın olmamış yada kalp durması gibi kaybın olmamışki bu durumda ilaç kullanmana gerek yok dedi biraz rahatladım açıkçası.

Canım senin hangi genin homozigot çıktı acaba? Benimde 2 kimyasalım vardı perinatolog kimyasal düşük olmuyor dedi çünkü belirli Bi haftaya gelmeden kanamayla atıldığı için dedi.Bu durumu çoğu kadın yaşıyor ama çoğu farketmiyor kimyasal yaşadığını dedi. Siz kanda baktırdığınız için öğrenmiş oluyorsunuz az rakamlarla dedi. Gerçekten de öyleydi 30 dan yukarı çıkmadı hiç ve Bi hafta içinde kanamam gelmişti zaten.

Canım zaten park yatağın güzelliği kademeli olması bebek büyüdükçe alt kademeye indirebiliyorsun. Sağlamlık açısından da iyi bi yatak alırsan hiç bi sorun yaşamazsın. mesela ikea tarzı beşiklerde de o aralardan bebekler elini kolunu çıkarıyor sağa sola dönmeye başladılar mı kafalarını vurup uyanıyor ayaklanmaya başladılar mı tutunup kalkmaya çalışıyorlar vs. Rande de tecrübeli kullanan olarak yazmış zaten. Bana park yataklar daha güvenilir geliyor

Valla onlar saymıyorlar ama normal düşük yaşayan bi anne ne hissediyorsa biz de aynısını hissediyoruz sonuç olarak.. Benim 2.kimyasalda beta değerim 1300e kadar çıktı canım. Benim mthfr a1298c genim homozigot çıktı diğerleri normal

Evet canım eylem hoca yaptı ama çok acil dedi bakalım umut Hastanesi'nde bı boşluk buldum akşam ona gidicem sen hangi hastaneye hangi Dr gidiyorsun

Aminn inşallah canm

Ankara’da yaşayan arkadaşlar ayrıntılı ultrason icin doktor araştırdınız mi hiç biraz baktım da Eyüp Ekici ve sinan tan çok öneriliyor bilginiz var mi?

Öyle evet haklısın canım hamileyiz diye sevinip hüsrana uğramakta ayrı Bi kötü durumdu kimisi önemsiyor kimisi saymıyor valla anlamadım gitti. Senin baya yükselmiş betan şaşırdım canım ben ilerisini görmediğim için

Ankara’da yaşayan arkadaşlar ayrıntılı ultrason icin doktor araştırdınız mi hiç biraz baktım da Eyüp Ekici ve sinan tan çok öneriliyor bilginiz var mi?
Eyüp Ekici nin adını çok duydum çevremden .Ben de bu nıpt ve nıfty için sormak istiyorum.sadece down a bakan varmış birinde 3lü birinde de 5li kromozom testi yapılıyormuş siz hangisini yaptırdınız?

Ben hiçbirini yaptırmadım yani doktorum yaptır demedi bu cuma günü ikili test yapacak sadece. Eyüp ekici çok popüler ama 20dkda bitiriyor deyip memnun olmayan da cok varmış sinan tanın yorumları çok iyi kararsız kaldım ben de.

Merhaba hanımlar takip edemiyorum pek umarim herkes iyidir herşey yolundadir.yarin tarama testi icin gidcdm 11+6 olcam devlet hastanesi cinsiyeti soyliceni sanmıyorum hala israrla rüyamda erkek bebek görüyorum , bu arada kuzenimin yuzde 90 kız diyen istgramdaki tahminci yanlildi erkek cikti bebek ,

Öylemiii, kaçıncı hafta us görüntüsü atmıştı kuzenininiz

kızlar selammmm ben bugün bebek arabamı alıyorum, bagi easyfold2 alıyorum katlanınca biraz taşıması zor ama diğer fonksiyonları harika. Bende bitanesinden vazgeçtim diyorum napiyim

bu arada nasılsınız ben çok şükür daha iyiyim sadefe bulaşık makinası kokusuna asla gelemiyorum 15eylülde kontrolüm var cinsiyet öğrenicem. Bugün tam 14 haftalık oldum. Umarım hepimiz günden güne iyi olalım

Bana da yüzde 90 kız demişti, doktor da kız dedi iyi bi cihazla mı tespit edildi peki kaçıncı haftasında bazen kordonu da pipi sanabiliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…