Evet canım geçen hafta perinatoloğada gösterdim sonucumu bana dediki senin coraspin bile kullanmana gerek yok dedi çünkü sonucunda ki genler gayet normal eğilim dedi. Ve ayrıca senin pıhtılaşma nedenli kaybın olmamış yada kalp durması gibi kaybın olmamışki bu durumda ilaç kullanmana gerek yok dedi biraz rahatladım açıkçası.Merhaba, heterozigot demek ilgili genlerin mutasyonlu olması demek. Yani anne veya babadan alinan bu genlerden biri tabiri caizse bozuk. Her ikisinden alınan da bozuk olursa homozigot oluyor bildiğim kadarıyla. Benim de mthfr genleri heterozigot. Bu da kanda pıhtılaşma ya sebebiyet veriyor. Ancak Dr lar mthfr günlerindeki mutasyonun önemli olmadigini, FV 5 geninin düşüğe neden oldugunu söyledi bana. Bu nedenle kan civitici ya da iğne kullanmıyorum. Bu sonuç size aitse bı an önce buna ilişkin de Dr unuzla görüşmeniz gerekir
Canım senin hangi genin homozigot çıktı acaba? Benimde 2 kimyasalım vardı perinatolog kimyasal düşük olmuyor dedi çünkü belirli Bi haftaya gelmeden kanamayla atıldığı için dedi.Bu durumu çoğu kadın yaşıyor ama çoğu farketmiyor kimyasal yaşadığını dedi. Siz kanda baktırdığınız için öğrenmiş oluyorsunuz az rakamlarla dedi. Gerçekten de öyleydi 30 dan yukarı çıkmadı hiç ve Bi hafta içinde kanamam gelmişti zaten.Canım kartala mı gittin eylem hoca benim de pıhtılaşma testi mi o yapmıştı. Korkma öncelikle sakin ol. Ben de 2 kimyasalımdan sonra yaptırdım 1 genim homozigot çıktı şuan iğne kullanıyorum. En kısa zamanda doktorunla görüş senin yaşına ve pıhtılaşma sonucuna göre iğnenin dozunu ayarlıyorlar hemen başlatırlar zaten.
Canım tok git hatta çikolata vişne suyu iç bebek coşuyorKızlar yarın ikili test ve cinsiyet için gidicez. Aç mu gidilir tok mu , ne yenir bebek rahat görünsün diye
Canım zaten park yatağın güzelliği kademeli olması bebek büyüdükçe alt kademeye indirebiliyorsun. Sağlamlık açısından da iyi bi yatak alırsan hiç bi sorun yaşamazsın. mesela ikea tarzı beşiklerde de o aralardan bebekler elini kolunu çıkarıyor sağa sola dönmeye başladılar mı kafalarını vurup uyanıyor ayaklanmaya başladılar mı tutunup kalkmaya çalışıyorlar vs.iki yatak birden odama sığmayacak mecbur ayrı odalarına koyacağımkaldırıp toplama açısından bana da mantıklı geliyor park yatak ya da bi temizlik yaparken hemen kaydır götür. eşim de yatak koyulan yerine güvenemedi ayaklandığında bi zıplamaya kalksa bebek taşır mı bu diye.
ben de yoyko ya da kanz sleepy side düşünüyorum park yatak alırsam. kararı net olana yoyko indirimi güzel fırsat
Valla onlar saymıyorlar ama normal düşük yaşayan bi anne ne hissediyorsa biz de aynısını hissediyoruz sonuç olarak.. Benim 2.kimyasalda beta değerim 1300e kadar çıktı canım. Benim mthfr a1298c genim homozigot çıktı diğerleri normalCanım senin hangi genin homozigot çıktı acaba? Benimde 2 kimyasalım vardı perinatolog kimyasal düşük olmuyor dedi çünkü belirli Bi haftaya gelmeden kanamayla atıldığı için dedi.Bu durumu çoğu kadın yaşıyor ama çoğu farketmiyor kimyasal yaşadığını dedi. Siz kanda baktırdığınız için öğrenmiş oluyorsunuz az rakamlarla dedi. Gerçekten de öyleydi 30 dan yukarı çıkmadı hiç ve Bi hafta içinde kanamam gelmişti zaten.
Evet canım eylem hoca yaptı ama çok acil dedi bakalım umut Hastanesi'nde bı boşluk buldum akşam ona gidicem sen hangi hastaneye hangi Dr gidiyorsunCanım kartala mı gittin eylem hoca benim de pıhtılaşma testi mi o yapmıştı. Korkma öncelikle sakin ol. Ben de 2 kimyasalımdan sonra yaptırdım 1 genim homozigot çıktı şuan iğne kullanıyorum. En kısa zamanda doktorunla görüş senin yaşına ve pıhtılaşma sonucuna göre iğnenin dozunu ayarlıyorlar hemen başlatırlar zaten.
Aminn inşallah canmAh keşke hemen alsalardi araya ya.Endiseniz artmadan müdahale edilirdi en azından. Önceki için yapacak bişey yok zaten canim artık sen şimdi tasidigin bebeğine odaklan. Neyse ki şimdi yaptirmissiniz ve ogrenmissin. Buna sevinmelisin. Bugün hem bebeğini görmüş olursun hem de bı an önce başlatılır iğnelere. Allah korktugunuza ugratmasin
İnşallah canm inan sabahtan beri kendimde değilimCanım 4 geninde heterozigot çıkmış muhakkak iğne ilaç başlatır doktorun. Üzülme canım ilaçlarına başlarsın hemen Allahın izniyle birşey olmaz inşallah
Öyle evet haklısın canım hamileyiz diye sevinip hüsrana uğramakta ayrı Bi kötü durumduValla onlar saymıyorlar ama normal düşük yaşayan bi anne ne hissediyorsa biz de aynısını hissediyoruz sonuç olarak.. Benim 2.kimyasalda beta değerim 1300e kadar çıktı canım. Benim mthfr a1298c genim homozigot çıktı diğerleri normal
Eyüp Ekici nin adını çok duydum çevremden .Ben de bu nıpt ve nıfty için sormak istiyorum.sadece down a bakan varmış birinde 3lü birinde de 5li kromozom testi yapılıyormuş siz hangisini yaptırdınız?Ankara’da yaşayan arkadaşlar ayrıntılı ultrason icin doktor araştırdınız mi hiç biraz baktım da Eyüp Ekici ve sinan tan çok öneriliyor bilginiz var mi?
Ben hiçbirini yaptırmadım yani doktorum yaptır demediEyüp Ekici nin adını çok duydum çevremden .Ben de bu nıpt ve nıfty için sormak istiyorum.sadece down a bakan varmış birinde 3lü birinde de 5li kromozom testi yapılıyormuş siz hangisini yaptırdınız?
Ben Medicalpark Neslihan Alana gidiyorum canımEvet canım eylem hoca yaptı ama çok acil dedi bakalım umut Hastanesi'nde bı boşluk buldum akşam ona gidicem sen hangi hastaneye hangi Dr gidiyorsun
Öylemiii, kaçıncı hafta us görüntüsü atmıştı kuzenininizMerhaba hanımlar takip edemiyorum pek umarim herkes iyidir herşey yolundadir.yarin tarama testi icin gidcdm 11+6 olcam devlet hastanesi cinsiyeti soyliceni sanmıyorum hala israrla rüyamda erkek bebek görüyorum ,bu arada kuzenimin yuzde 90 kız diyen istgramdaki tahminci yanlildi erkek cikti bebek ,
Bana da yüzde 90 kız demişti, doktor da kız dediMerhaba hanımlar takip edemiyorum pek umarim herkes iyidir herşey yolundadir.yarin tarama testi icin gidcdm 11+6 olcam devlet hastanesi cinsiyeti soyliceni sanmıyorum hala israrla rüyamda erkek bebek görüyorum ,bu arada kuzenimin yuzde 90 kız diyen istgramdaki tahminci yanlildi erkek cikti bebek ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?