Böyle çıkmıştı canımCok sukur burun kemiği falan hersey normaldi tek tek inceledi kalbe giden damarlara bile bakti hepsi normal dedi senin kac cikmisti degerlerin grafikte once
Benimkiyle seninkinin degerleri farkli demekki hastaneye gote farkli birimler kullanılıyor senin ki risk çıkmadığına gore normal demekkiBöyle çıkmıştı canım
Eki Görüntüle 3134840
Grafik e nabizde cikmio dimi rapor olan doktordan mi aliniorBöyle çıkmıştı canım
Eki Görüntüle 3134840
Evet canım rapor doktordan alınıyorGrafik e nabizde cikmio dimi rapor olan doktordan mi alinior
Kesinlikle, ustelik bilen bilmeyen acilde komusacak kafaniz iyice karisacak...bence iyi cihazı olan özele gidin. acilin pek burun ense ölçümünde özenli olacağını sanmıyorum. çevrenizden ya da burada yaşadığınız şehirde olan birilerinden tavsiye alın.
E nabizda kan degerleri gozuktugunde rapor da cikmis oluyormuEvet canım rapor çıktığında rapor da cikmis oluo mu
Evet devlette yaptiran arkadaslar, e nabizda rapor da oluyor mu? Benimki 10 gun falan oldu ama rapor hala yok ...sadece iki tahlil sonucu var...E nabizda kan degerleri gozuktugunde rapor da cikmis oluyormu
Ben Şehir hastanesine gidiyorum canım.Birkaç kez de Hatice Köşger e gittim muayene içinSen nereye gidiyorsun canım
Rapor doktordan alınıyor e devlette yoktu benimkide doktora gittiğimde aldım canım orda çıkmasını beklemeEvet devlette yaptiran arkadaslar, e nabizda rapor da oluyor mu? Benimki 10 gun falan oldu ama rapor hala yok ...sadece iki tahlil sonucu var...
Ben de sizin gibi acaba doktordan mi alicaz demeye basladim
Ben de kan degerleri çıktığının ertesi günü gittim rapor çıkmıştı canımE nabizda kan degerleri gozuktugunde rapor da cikmis oluyormu
Bosuna mi bekliyorumRapor doktordan alınıyor e devlette yoktu benimkide doktora gittiğimde aldım canım orda çıkmasını bekleme
Ay benimki de ertesi gun cikmisti. Bayadir bosuna bekledimBen de kan degerleri çıktığının ertesi günü gittim rapor çıkmıştı canım
Doktorda çıkıyor grafik e nabız da görünmüyor canımEvet devlette yaptiran arkadaslar, e nabizda rapor da oluyor mu? Benimki 10 gun falan oldu ama rapor hala yok ...sadece iki tahlil sonucu var...
Çok geçmiş olsun çok üzüldümKizlar ameliyat oldum bebegimin kalbi durmustu ..beni cikarabilirsiniz...Allah hepinize sag salim dogumlar nasip etsin..
Allah içine ferahlık versin tez zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımKizlar ameliyat oldum bebegimin kalbi durmustu ..beni cikarabilirsiniz...Allah hepinize sag salim dogumlar nasip etsin..
Senin ne cikti kan degerleri canimEvet devlette yaptiran arkadaslar, e nabizda rapor da oluyor mu? Benimki 10 gun falan oldu ama rapor hala yok ...sadece iki tahlil sonucu var...
Bana laboratuvarda dedilerki kan sonuclari cikar ama raporları toplu girdigimiz icin 10 gun sonra cikcak dedilerBen de kan degerleri çıktığının ertesi günü gittim rapor çıkmıştı canım
ALLAH saglik sıhhat versin sana canim İNSAALLAH en kısa zamanda toparlanirsinKizlar ameliyat oldum bebegimin kalbi durmustu ..beni cikarabilirsiniz...Allah hepinize sag salim dogumlar nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?