Saol canım

Doktorla konuştum, akinti tarzini anlattım korkmayın dedi. Kanama değil bu, merak etmeyin dedi. Ona göre baya kırmızı olmalı. Yani elinizi kesersiniz ve kan akar ya, öyle dedi. Devam etseydi gidecektim, gerci bugün de hastanede değilmiş ama, başka doktora da gitmeyi düşündüm. Geceden sonra bir daha olmadi şükür.. Biraz sakinledim.. Progestani 1 hafta gunde 2 ye çıkaralım dedi. Sonra yine düşeriz duruma göre dedi.
Saol canim

Doktorla konuştum evet. Olabileceğini söyledi. Kanama degil dedi. Yukarıda da yazmıştım. İçim biraz daha rahatladı cok şükür. Umarım tekrar etmez.. Progestan 1 kullanıyordum 2ye çıkaralım dedi canım.
Teşekkür ederim canım

Gerçekten sakın olmak lazım ama o an insan çok korkuyor. Bir de hissetmedim bir anda tuvalete gidince çok korktum. Bekleyebildim ben de.. Tuhaf rüyalar gördüm tabi.. ama neyse ki sabahı ettik hayırlısı ile

Bir daha olmadı canım. Doktorla konuştum endişe etmeyin dedi. Gitmedim ben de artık.. Çok şükür icim biraz rahatladı..
Ay canım çok saol

Bakacağım internetten, araştıracağım

Düzelme ihtimali varmış daha, umarım düzelir. Çalışıyorum da, yatmam çok sıkıntı olur ya.. Senin için de baya zor olmuştur, şükür geçmiş bitmiş. Allah bağışlasın yavrucugunu