- 19 Ocak 2023
- 960
- 1.209
- 43
- 27
Evet gerçekten mucizeydi bizim için. 35 yaş altı resmiyette 2 embriyo transferi yapamıyor ilk denemede benim doktorum öyle söyledi. Ama bazı doktorlar insiyatif alıp 2 embriyo transfer ediyor canım. Umarım senin de çok güzel embriyoların olurCanım gerçekten çok sevindim yani tese olacakken sperm çıkması mucize gibi olmuş. Benim eşimde ilk devlet hastanesinde sıfır çıktı sonra özele gittik orda yıkama sonrası 12 sperm bulundu. Pazartesi günü tekrar sperm verecek. Bende tüp bebek için hazırlanıyorum yumurtalarım hızlı büyüdüğü için doğum kontrol hapı verdi. Benim yaşım 30 acaba bana kaç tane embriyo transferi yapılır bilmiyorum. Ne zaman yapıldı transfer?
Transferim de 15 Mart'ta yapıldı. Bugün 8. Günüm kan testi yapsam mı diye çok arada kaldımCanım gerçekten çok sevindim yani tese olacakken sperm çıkması mucize gibi olmuş. Benim eşimde ilk devlet hastanesinde sıfır çıktı sonra özele gittik orda yıkama sonrası 12 sperm bulundu. Pazartesi günü tekrar sperm verecek. Bende tüp bebek için hazırlanıyorum yumurtalarım hızlı büyüdüğü için doğum kontrol hapı verdi. Benim yaşım 30 acaba bana kaç tane embriyo transferi yapılır bilmiyorum. Ne zaman yapıldı transfer?
Tüp bebek merkezi yapar canım bence sen önceden yapma bende senin gibi sabırsızım ama şimdiden söz verdim kendimi tutucam diye. Ramazan ayının bereketi üzerimize olsun ve transfer hayırlısı ile pozitif olsun canım. Bize de haber verirsin demi. Aklım kalıyo benim acaba ne oldu diyeTransferim de 15 Mart'ta yapıldı. Bugün 8. Günüm kan testi yapsam mı diye çok arada kaldım
Dayanamadım kan verdim bugün sağlık ocağına. Sonuç yarın sabaha çıkar yazarım buraya daTüp bebek merkezi yapar canım bence sen önceden yapma bende senin gibi sabırsızım ama şimdiden söz verdim kendimi tutucam diye. Ramazan ayının bereketi üzerimize olsun ve transfer hayırlısı ile pozitif olsun canım. Bize de haber verirsin demi. Aklım kalıyo benim acaba ne oldu diye
Allahım hadi inşallah ya gerçekten her pozitif bana umut oluyor. Sizin kadar bende mutlu oluyorum ya da üzülüyorum. Allahım herkesin istediğini bu mübarek aylarda hayırlısıyla versinDayanamadım kan verdim bugün sağlık ocağına. Sonuç yarın sabaha çıkar yazarım buraya da
Transferim de 15 Mart'ta yapıldı. Bugün 8. Günüm kan testi yapsam mı diye çok arada kaldım
benimde eşim azosperm, 3. tüp bebek denememiz, tese ile sperm çıkışı var.Kızlar nasılsınız? Nasıl gidiyor tüp bebek süreçleriniz? Transfer olup pozitifi görenler var mıbi de bnm gibi eşi azospermi olup tüp bebek yapanlar kimler dertleşelim biraz
7. Gün bence idrar testleri için erken. Ben o yüzden kan verdimMerhababenimde 7 günüm dayanamayıp ucuz gebelik testlerinden aldım tek çizgi çıktı şuan yaptığım için çok pişmanım 12.gün kan testi vericem o güne kadar ümidimi kesmek istemiyorum
Kan sonucu hemen çıkmıyor mu 1 saat sonra falan7. Gün bence idrar testleri için erken. Ben o yüzden kan verdim
Embriyo oluşumu nasıl peki? Benim de eşim azospermibenimde eşim azosperm, 3. tüp bebek denememiz, tese ile sperm çıkışı var.
benden 20 yumurta toplandı 14 ü olgundu, 11i döllendi 5. güne 1 tane kaldıEmbriyo oluşumu nasıl peki? Benim de eşim azospermi
Anladım. Peki eşinizin spermlerine ne dediler? Genetik falan yaptırmışsınızdır. Hareketli mi spermler. Biz sorduk hareketli ama kalitesi için bişey söyleyemiyoruz dediler. Aslında sizden baya yumurta toplanmışbenden 20 yumurta toplandı 14 ü olgundu, 11i döllendi 5. güne 1 tane kaldı, riske almamak için bir kere daha yumurta toplatıcam
spermler çok kötü değil zaten operasyona girdikten 10 dk sonra hemen çıktı, sperm kolayca bulundu çünkü. 2 tüp alınmıştı. ilk 3 gün 11 embriyonun hepsi yaşadı, 3 ten 5 e giderken 1 e düştü bizde şaşırdık baya. Doktorum istenilen bölünmeyi gerçekleştirmediğini söyledi. Sperm orta kalite bizim, çok iyi değil. Ama kötü de değil. oluşan embriyo 4ab, daha önceki tedavimde 5aa oluşmuştu.Anladım. Peki eşinizin spermlerine ne dediler? Genetik falan yaptırmışsınızdır. Hareketli mi spermler. Biz sorduk hareketli ama kalitesi için bişey söyleyemiyoruz dediler. Aslında sizden baya yumurta toplanmış
spermler çok kötü değil zaten operasyona girdikten 10 dk sonra hemen çıktı, sperm kolayca bulundu çünkü. 2 tüp alınmıştı. ilk 3 gün 11 embriyonun hepsi yaşadı, 3 ten 5 e giderken 1 e düştü bizde şaşırdık baya. Doktorum istenilen bölünmeyi gerçekleştirmediğini söyledi. Sperm orta kalite bizim, çok iyi değil. Ama kötü de değil. oluşan embriyo 4ab, daha önceki tedavimde 5aa oluşmuştu.
Anladım. Aslında 11 tane çok iyi rakam ama işte neden 5.güne ulaşamadığı hakkında hiç bişey söylemiyorlar mı ? 5aa olan embriyoyu transfer ettiler mi önceki tedavinizde ?spermler çok kötü değil zaten operasyona girdikten 10 dk sonra hemen çıktı, sperm kolayca bulundu çünkü. 2 tüp alınmıştı. ilk 3 gün 11 embriyonun hepsi yaşadı, 3 ten 5 e giderken 1 e düştü bizde şaşırdık baya. Doktorum istenilen bölünmeyi gerçekleştirmediğini söyledi. Sperm orta kalite bizim, çok iyi değil. Ama kötü de değil. oluşan embriyo 4ab, daha önceki tedavimde 5aa oluşmuştu.
evet transfer oldu, hamile kaldım keseyi gördüm bir sonraki doktor kontrolüne gittiğimde kesenin boş olduğunu öğrendim ve ilaçlar ile düşük yaptım..Anladım. Aslında 11 tane çok iyi rakam ama işte neden 5.güne ulaşamadığı hakkında hiç bişey söylemiyorlar mı ? 5aa olan embriyoyu transfer ettiler mi önceki tedavinizde ?
Çok üzüldüm canım ama vardır Allah’ın bir bildiği elimizden bişey gelmiyor. Doğru zamanda inşallah olacak. Bende çok korkuyorum embriyo oluşmazsa diyeevet transfer oldu, hamile kaldım keseyi gördüm bir sonraki doktor kontrolüne gittiğimde kesenin boş olduğunu öğrendim ve ilaçlar ile düşük yaptım..
senin ilk denemen mi, opu oldun mu, hangi aşamadasın?Çok üzüldüm canım ama vardır Allah’ın bir bildiği elimizden bişey gelmiyor. Doğru zamanda inşallah olacak. Bende çok korkuyorum embriyo oluşmazsa diye
İlk denemem yaşım 30 bu arada siz kaç yaşındasınız? Opu olmadım. Şu an doğum kontrol hapı kullanıyorum yumurtalarımın boyutlarını eşitlemek içinsenin ilk denemen mi, opu oldun mu, hangi aşamadasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?