2023 Mart ayı ilk tüp bebek denemesi🤍

Evet gerçekten mucizeydi bizim için. 35 yaş altı resmiyette 2 embriyo transferi yapamıyor ilk denemede benim doktorum öyle söyledi. Ama bazı doktorlar insiyatif alıp 2 embriyo transfer ediyor canım. Umarım senin de çok güzel embriyoların olur

Transferim de 15 Mart'ta yapıldı. Bugün 8. Günüm kan testi yapsam mı diye çok arada kaldım

Transferim de 15 Mart'ta yapıldı. Bugün 8. Günüm kan testi yapsam mı diye çok arada kaldım
Tüp bebek merkezi yapar canım bence sen önceden yapma bende senin gibi sabırsızım ama şimdiden söz verdim kendimi tutucam diye. Ramazan ayının bereketi üzerimize olsun ve transfer hayırlısı ile pozitif olsun canım. Bize de haber verirsin demi. Aklım kalıyo benim acaba ne oldu diye

Dayanamadım kan verdim bugün sağlık ocağına. Sonuç yarın sabaha çıkar yazarım buraya da

Dayanamadım kan verdim bugün sağlık ocağına. Sonuç yarın sabaha çıkar yazarım buraya da
Allahım hadi inşallah ya gerçekten her pozitif bana umut oluyor. Sizin kadar bende mutlu oluyorum ya da üzülüyorum. Allahım herkesin istediğini bu mübarek aylarda hayırlısıyla versin

Merhaba benimde 7 günüm dayanamayıp ucuz gebelik testlerinden aldım tek çizgi çıktı şuan yaptığım için çok pişmanım 12.gün kan testi vericem o güne kadar ümidimi kesmek istemiyorum

Kızlar nasılsınız? Nasıl gidiyor tüp bebek süreçleriniz? Transfer olup pozitifi görenler var mı bi de bnm gibi eşi azospermi olup tüp bebek yapanlar kimler dertleşelim biraz
benimde eşim azosperm, 3. tüp bebek denememiz, tese ile sperm çıkışı var.

benden 20 yumurta toplandı 14 ü olgundu, 11i döllendi 5. güne 1 tane kaldı , riske almamak için bir kere daha yumurta toplatıcam
Anladım. Peki eşinizin spermlerine ne dediler? Genetik falan yaptırmışsınızdır. Hareketli mi spermler. Biz sorduk hareketli ama kalitesi için bişey söyleyemiyoruz dediler. Aslında sizden baya yumurta toplanmış

spermler çok kötü değil zaten operasyona girdikten 10 dk sonra hemen çıktı, sperm kolayca bulundu çünkü. 2 tüp alınmıştı. ilk 3 gün 11 embriyonun hepsi yaşadı, 3 ten 5 e giderken 1 e düştü bizde şaşırdık baya. Doktorum istenilen bölünmeyi gerçekleştirmediğini söyledi. Sperm orta kalite bizim, çok iyi değil. Ama kötü de değil. oluşan embriyo 4ab, daha önceki tedavimde 5aa oluşmuştu.

Anladım. Aslında 11 tane çok iyi rakam ama işte neden 5.güne ulaşamadığı hakkında hiç bişey söylemiyorlar mı ? 5aa olan embriyoyu transfer ettiler mi önceki tedavinizde ?

Anladım. Aslında 11 tane çok iyi rakam ama işte neden 5.güne ulaşamadığı hakkında hiç bişey söylemiyorlar mı ? 5aa olan embriyoyu transfer ettiler mi önceki tedavinizde ?
evet transfer oldu, hamile kaldım keseyi gördüm bir sonraki doktor kontrolüne gittiğimde kesenin boş olduğunu öğrendim ve ilaçlar ile düşük yaptım..

evet transfer oldu, hamile kaldım keseyi gördüm bir sonraki doktor kontrolüne gittiğimde kesenin boş olduğunu öğrendim ve ilaçlar ile düşük yaptım..
Çok üzüldüm canım ama vardır Allah’ın bir bildiği elimizden bişey gelmiyor. Doğru zamanda inşallah olacak. Bende çok korkuyorum embriyo oluşmazsa diye

Ne zaman ki bir tup bebek başlığı görsem yazarim. Umutlarinizi hic kaybetmeyin diye. Bana tüp bebek ile bile bebek sahibi olma sansiniz düşük denilmisken ben minik embriyomu kucagima aldim büyütüyorm asla vazgecmeyin karamsar olmayin. Olacağına kendinizi inandirin. Allah nasip etmeyeceği seyin hayalini kurdurmazmis hepinize kocaman sariliyorum ve dua ediyorum insallah emeklerinizin sıkıntılarınizin gecen maddi manevi bu zor sürecin meyvesini ufak bebisler ile alirsiniz

senin ilk denemen mi, opu oldun mu, hangi aşamadasın?
İlk denemem yaşım 30 bu arada siz kaç yaşındasınız? Opu olmadım. Şu an doğum kontrol hapı kullanıyorum yumurtalarımın boyutlarını eşitlemek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…