Genelde hsg istiyorlar ama adetten sonra çekiyorlar. Bende çektirdim zor bi işlem değil çok pahalı da değil. Bende hafif kalp şeklinde rahim çıktı. Bazılarında t şeklinde yada y şeklinde oluyor onlara ameliyat diyorlar. Bebeğin tutunacağı yer olmadığı için. Bence ilk doktora gidin ilk görüşme ve muayene ücretsiz oluyor. Doktorunuz daha iyi yönlendirir.Arkadaşlar merhaba, ben de artık tüp bebeğe yöneleceğim gibi duruyor önümüzdeki ay sormak istediğim şu hepiniz hsg rahim filmi çekildiniz mi ? Acaba bu ay çekilip aradan çıkarsam mı diyorum da nasıl olsa tüp bebek yapmadan isterler mi diye ?
hoca rahim dinlendirme yapmayı teklif etti kabul ettim 2 ay beklemem lazımHayırlı olsun inşallah, güzel haberlerini de yaz mutlaka :)
merhaba, benim de eşimde sorun vardı ama öncesinde (ankarada yaşıyorum zübeyde hanım EAH tedavi oldum) tüm yapılması gereken her şeyimi yaptırdım dr yönlendirmesiyle size de tavsiye ederim. hsg de muhakkak çektirin. sevgiler.Teşekkür ederim yarın gidince soracağım bakaliM isterse çektireceğim reglim yeni bitti çünkü. İnsallah artık dualarımız kabul olur
Canım ben regenisis max her gün, birde d vitamini verdi doktorum oda haftada birBen tedaviye Nisan ayında başlayacağım inşallah ama kafama bir şey takıldı. Bu süreçte vitamin takviyesi kullanan var mı? Bana doktorum bir şey vermedi. Hiç vitamin veya takviye almıyorum.
Teşekkür ederim, ya bugün gittim çektireyim mi diye sordum gerek yok tüp bebek yapacağımız için önümüzdeki regl gününde gel dedi aslında bir çok yerde yapılması gerektiğini okumuştum acaba daha önce hamile kaldığım için mi istemedi 2 kaybım var biri trizomi sebebiyle biri de kalbi durmuştu 9. Haftada onlar tutunduğu için mi istemedi bilemedim ki.merhaba, benim de eşimde sorun vardı ama öncesinde (ankarada yaşıyorum zübeyde hanım EAH tedavi oldum) tüm yapılması gereken her şeyimi yaptırdım dr yönlendirmesiyle size de tavsiye ederim. hsg de muhakkak çektirin. sevgiler.
Ben hiç hamile kalmadım bendende istenmedi hsg :)Teşekkür ederim, ya bugün gittim çektireyim mi diye sordum gerek yok tüp bebek yapacağımız için önümüzdeki regl gününde gel dedi aslında bir çok yerde yapılması gerektiğini okumuştum acaba daha önce hamile kaldığım için mi istemedi 2 kaybım var biri trizomi sebebiyle biri de kalbi durmuştu 9. Haftada onlar tutunduğu için mi istemedi bilemedim ki.
Bana dünyanın vitamini verildi hem opu öncesi hem transfer öncesiBen tedaviye Nisan ayında başlayacağım inşallah ama kafama bir şey takıldı. Bu süreçte vitamin takviyesi kullanan var mı? Bana doktorum bir şey vermedi. Hiç vitamin veya takviye almıyorum.
Yaaa hadi bakalım insallah güzel güzel yumurtalar toplanır ve ilk seferde tutar ben de yaptırmadım hic önümüzdeki ay başlayacağım artık hic bilmiyorum ne iğne vercek ne yapıcak nasıl olcak görcez süreç hepimiz için güzel geçer umarımKızlar, sanırım cumartesi yumurta toplama yapılacak bana,2 gündür göğsüm inanılmaz acıyo hassas sanki şiş gibi ilacın etkisi galiba anlamadım siz de de oldu mu? İlk tedavim bu arada benimde
İnşallahYaaa hadi bakalım insallah güzel güzel yumurtalar toplanır ve ilk seferde tutar ben de yaptırmadım hic önümüzdeki ay başlayacağım artık hic bilmiyorum ne iğne vercek ne yapıcak nasıl olcak görcez süreç hepimiz için güzel geçer umarım
yok canım bence onunla ilgisi sen bence ısrarcı ol bazen rahimde şekilsel yada başka bir sorunu görme imkanı tanıyor bu hsg bilgin olsunTeşekkür ederim, ya bugün gittim çektireyim mi diye sordum gerek yok tüp bebek yapacağımız için önümüzdeki regl gününde gel dedi aslında bir çok yerde yapılması gerektiğini okumuştum acaba daha önce hamile kaldığım için mi istemedi 2 kaybım var biri trizomi sebebiyle biri de kalbi durmuştu 9. Haftada onlar tutunduğu için mi istemedi bilemedim ki.
eşim azospermiydi tese oldu ilk tüp bebek denememizi yaptık ohss riskinden ötürü 3 embriyomuz donduruldu haziranda transfer planımız var. umarım herkesin süreci kolaylıkla geçer. sevgilerKızlar nasılsınız? Nasıl gidiyor tüp bebek süreçleriniz? Transfer olup pozitifi görenler var mıbi de bnm gibi eşi azospermi olup tüp bebek yapanlar kimler dertleşelim biraz
Hayırlı olsun inşallah. 3 embriyonun kalıbı transfer etmeyi düşünüyor doktorunuz?eşim azospermiydi tese oldu ilk tüp bebek denememizi yaptık ohss riskinden ötürü 3 embriyomuz donduruldu haziranda transfer planımız var. umarım herkesin süreci kolaylıkla geçer. sevgiler
Merhaba benim eşim de azospermi. Çok şükür ilk transferi gerçekleştirdik bugün 7. Gün hayırlısı artık bakalım. Siz hangi hastanede tedavi oldunuzKızlar nasılsınız? Nasıl gidiyor tüp bebek süreçleriniz? Transfer olup pozitifi görenler var mıbi de bnm gibi eşi azospermi olup tüp bebek yapanlar kimler dertleşelim biraz
Biz Antalya tüp bebek merkezinde tedavi görüyoruz. Daha yumurtalarım bile toplanmadı ilaç kullanıyorum. Eşiniz tese mi oldu yoksa tek tük çıkış var mıydı? Kaç embriyonuz oluştu kaç tanesi transfer edildi ? Çok soru sordum kusura bakmayınMerhaba benim eşim de azospermi. Çok şükür ilk transferi gerçekleştirdik bugün 7. Gün hayırlısı artık bakalım. Siz hangi hastanede tedavi oldunuz
Eşimde inmemiş testis vardı. Önce Diyarbakır'da testisler yerine indirildi açıkçası bize teseyle bile umut vermediler. Biz İstanbul bahçeci fulyada Bülent Erol hocaya gittik Ağustos ayında. 3 aylık klomen ve takviye vitaminler kullandı eşim ama malesef testte yine sperm çıkmadı beni tüp bebeğe hazırladılar yumurta toplama günü eşim tese ameliyatına girecekti ameliyat öncesi tekrar test yapıldı ve çok şükür az da olsa sperm bulundu ve ameliyata gerek kalmadı. Benden 23 yumurta toplandı 17si doluydu. 14 tanesi dollendi 13 tanesi 3. Güne ulaştı ancak 5. Güne sadece 3 embriyo kaldı. Bir tane embriyo transferi yapıldı yaşım genç diye 25 yaşındayımBiz Antalya tüp bebek merkezinde tedavi görüyoruz. Daha yumurtalarım bile toplanmadı ilaç kullanıyorum. Eşiniz tese mi oldu yoksa tek tük çıkış var mıydı? Kaç embriyonuz oluştu kaç tanesi transfer edildi ? Çok soru sordum kusura bakmayın
Canım gerçekten çok sevindim yani tese olacakken sperm çıkması mucize gibi olmuş. Benim eşimde ilk devlet hastanesinde sıfır çıktı sonra özele gittik orda yıkama sonrası 12 sperm bulundu. Pazartesi günü tekrar sperm verecek. Bende tüp bebek için hazırlanıyorum yumurtalarım hızlı büyüdüğü için doğum kontrol hapı verdi. Benim yaşım 30 acaba bana kaç tane embriyo transferi yapılır bilmiyorum. Ne zaman yapıldı transfer?Eşimde inmemiş testis vardı. Önce Diyarbakır'da testisler yerine indirildi açıkçası bize teseyle bile umut vermediler. Biz İstanbul bahçeci fulyada Bülent Erol hocaya gittik Ağustos ayında. 3 aylık klomen ve takviye vitaminler kullandı eşim ama malesef testte yine sperm çıkmadı beni tüp bebeğe hazırladılar yumurta toplama günü eşim tese ameliyatına girecekti ameliyat öncesi tekrar test yapıldı ve çok şükür az da olsa sperm bulundu ve ameliyata gerek kalmadı. Benden 23 yumurta toplandı 17si doluydu. 14 tanesi dollendi 13 tanesi 3. Güne ulaştı ancak 5. Güne sadece 3 embriyo kaldı. Bir tane embriyo transferi yapıldı yaşım genç diye 25 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?