- 21 Eylül 2021
- 1.270
- 465
- 73
- 25
İnşallahRabbım en hayırlısını en güzelini nasip etsin inşallah
Benim de haftalık 2000 TL ilaç masrafım var 3 aya kadar kullanacağım nasip olursa masraflı bir tedavi Rabbim hepimizin yardımcısı olsunBen Yuan’a kadar 17 bin ödedim malesef ilaçlar bitmiyor
Aynen her hafta gidiyor tedaviniz bitene kadar amin inş emeklerimiz boşa gitmezBenim de haftalık 2000 TL ilaç masrafım var 3 aya kadar kullanacağım nasip olursa masraflı bir tedavi Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Bana 12 . Ve 14 günlerde peş peşe kan vermem istendi moral bozmayın devam edin riske atmaya değmezArkadaşlar dün yani 9. Günümde kan tahlili verdim 0.300 çıktı ben hamile değilim diyorum. Doktorum ve etrafımdaki herkes ilaçlara devam et Çarşamba test günümde tekrar yaptır değerin yükselebilir diyorlar. Çok ümitlenmek de istemiyorum ama siz ne düşünüyorsunuz
Sizin kaç çıkmıştı ve kaçıncı günde yapmıştınızBana 12 . Ve 14 günlerde peş peşe kan vermem istendi moral bozmayın devam edin riske atmaya değmez
Benim daha 3. Gün transfer gününden sonra ayın 8 .gününde yaptıracağım ben sizin pozitif miSizin kaç çıkmıştı ve kaçıncı günde yapmıştınız
Daha erken sizin için umut varBenim daha 3. Gün transfer gününden sonra ayın 8 .gününde yaptıracağım ben sizin pozitif mi
Hayır yoktuSizin transferden önce çatlatma iğnesi var mıydı
Ay sizin var gerçekten maşallah ne güzelllhiç belirtiniz yok di mi akıntı da mı yok? Benim test yapmaya cesaretim y
Benim daha 3. Gün transfer gününden sonra ayın 8 .gününde yaptıracağım ben sizin pozitif mi
Benim 2. Denemem ama ilk transferim taze oldu. 4 yumurtadan sadece 1 tane kaldı oda 4. Gün embiriyosu amh 0,089 eşimdede ileri hareket az yaş 33 sonuç ne olur bilmiyorum hergün herkesi dua ediyorum inş hala bir umudunuz vardırDaha erken sizin için umut varbenim 5. Gün dondurulmuş embriyo 9. Gün kan tahlilinde negatif
Hayırlısı olsun.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınBenim 2. Denemem ama ilk transferim taze oldu. 4 yumurtadan sadece 1 tane kaldı oda 4. Gün embiriyosu amh 0,089 eşimdede ileri hareket az yaş 33 sonuç ne olur bilmiyorum hergün herkesi dua ediyorum inş hala bir umudunuz vardır
Amin inşAllahHayırlısı olsun.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Bence doktorunu dinle geç tutunmuş olabilir kaçıncı gün embriyosuArkadaşlar dün yani 9. Günümde kan tahlili verdim 0.300 çıktı ben hamile değilim diyorum. Doktorum ve etrafımdaki herkes ilaçlara devam et Çarşamba test günümde tekrar yaptır değerin yükselebilir diyorlar. Çok ümitlenmek de istemiyorum ama siz ne düşünüyorsunuz
Öyle yaptım artık dondurulmuş 5. Gün emriyosuBence doktorunu dinle geç tutunmuş olabilir kaçıncı gün embriyosu
25 martta mi transfer oldunuz bende 25 martta transfer oldumBenim daha 3. Gün transfer gününden sonra ayın 8 .gününde yaptıracağım ben sizin pozitif mi
Yır ben 18 martta transfer oldum yarın tahlil günüm25 martta mi transfer oldunuz bende 25 martta transfer oldum
A öylemi sevindim nasıl gidiyor25 martta mi transfer oldunuz bende 25 martta transfer oldum
AminHayırlısı olsun.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
25 Mart 11.30 ta aldılar25 martta mi transfer oldunuz bende 25 martta transfer oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?