2023 mart ayı transfer tüp bebek

Arkadaşlar dün yani 9. Günümde kan tahlili verdim 0.300 çıktı ben hamile değilim diyorum. Doktorum ve etrafımdaki herkes ilaçlara devam et Çarşamba test günümde tekrar yaptır değerin yükselebilir diyorlar. Çok ümitlenmek de istemiyorum ama siz ne düşünüyorsunuz

Bana 12 . Ve 14 günlerde peş peşe kan vermem istendi moral bozmayın devam edin riske atmaya değmez

Hayır belirti hiç yoktu. Tutmadıysa da bugün öğreniyim üç gün sonra öğreneceğime diyip test yaptım. Test yaparken de minnacık yerleşme kanamasını da gördüm aynı anda
Ay sizin var gerçekten maşallah ne güzelll hiç belirtiniz yok di mi akıntı da mı yok? Benim test yapmaya cesaretim y

Benim daha 3. Gün transfer gününden sonra ayın 8 .gününde yaptıracağım ben sizin pozitif mi
Daha erken sizin için umut var benim 5. Gün dondurulmuş embriyo 9. Gün kan tahlilinde negatif
Benim 2. Denemem ama ilk transferim taze oldu. 4 yumurtadan sadece 1 tane kaldı oda 4. Gün embiriyosu amh 0,089 eşimdede ileri hareket az yaş 33 sonuç ne olur bilmiyorum hergün herkesi dua ediyorum inş hala bir umudunuz vardır

Bence doktorunu dinle geç tutunmuş olabilir kaçıncı gün embriyosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…