2023 mart ayı transfer tüp bebek

İyi gidiyor gayet normal hayatıma devam ediyorum bazen unutuyorum bile transfer oldugumu sizdede öylemi dondurulmuş 5.gun embriyosu benimki hiç belirti yok
Bende kaşık ağrısı bel ağrısı var benim 4. Gün embiriyosu taze transfer oldu herşey olmamak kaydıyla yapıyorum işimi ama dikkat etmeye çalışıyorum siz neredesiniz şehir olarak

Bende kaşık ağrısı bel ağrısı var benim 4. Gün embiriyosu taze transfer oldu herşey olmamak kaydıyla yapıyorum işimi ama dikkat etmeye çalışıyorum siz neredesiniz şehir olarak
Taze transferde daha çok ağrın oluyor daha önceki 2 denememde taze oldu çok ağrım olurdu
Doktorlar normal hayatınıza devam edin diyorlar zaten ağır kaldırma ani hareketler yapma dedi
Gaziantepteyim ben siz

Taze transferde daha çok ağrın oluyor daha önceki 2 denememde taze oldu çok ağrım olurdu
Doktorlar normal hayatınıza devam edin diyorlar zaten ağır kaldırma ani hareketler yapma dedi
Gaziantepteyim ben siz
Ben arkandayım bu arada geçmiş olsun aslen malatya’lıyım Rüsbim bir daha yaşatmasın

Merhaba benimde 20 martta transferim oldu 30 martta test yaptırcam ama ben dayanamadım 7. Günü test yaptım 52.15 çıktı inşallah güzel haber alırım

Merhaba benimde 20 martta transferim oldu 30 martta test yaptırcam ama ben dayanamadım 7. Günü test yaptım 52.15 çıktı inşallah güzel haber alırım
Canim hayırlı olsun inşallah güzel haberlerle devam. Ben de 13 Mart'ta trasnfer oldum bugün keseyi gorduk.
5+0 dedi doktor senin gibi erken ogrendim hatta beşinci gün 31.5 yedinci gün 62.7 on.gun 180 12. Gün 650 16. Gün keseyi gorduk belirti olmamasına takılmauin hala belirtim yok

Benimde transferin 6. Günü çatlatma iğnesinin 11. Günü bugün test verdim 27 geldi cuma bi daha vericem. Normalde test günüm pazartesi
Ben kan değilde idrardan gitmeyi düşünüyorum zaten büyük ihtimal negatif çıkar en açından kötüye hazırlarım kendimi pozitifte çıkarsa bizimdir değeriniz çok yeni yeni yeni tutunma başlamış sanırım inşallah artar

İnşallah hamilesindir ben 25 transfer oldum buğün transfer günü hariç 4. Günüm ama bana aşırı progestan kullandırılıyor birde taze transfer oldu sanırım ondan Allah korktuğuna uğratmasın canım

Canım sen ayın kaçında çatlatma vurdun ben ayın 19 gece vuruldum 21 .günde toplama oldu 25 şi transfer benim senden sonra günüm ama bende bile iğne günü 10 gün oldu
18 inde vuruldum 23 ünde dondurulmuş 5.gün embriyo transferi yapıldı taze değil bnm

Canım benim şuan 4. Günüm işte çift embriyo ve embriyo glue ile transfer yaptırdım. Biraz bel ağrım var ara ara kasık ağrım oluyor. Haftaya cuma test yaptıtcsm inşallah bu son olur hepimiz için
Merhaba Hayirlisiyla pozitif almanizi diliyorum tedavinizi nerede oldunuz ve embriyo glue nasil yapiliyo acaba? Benim de transferim ortalama 2 hafta sonra olacak belki Ben de onu yaptircam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…