Merhabalar aranıza yeni katıldım 22 martta 5. Gün taze embriyo transferim oldu transferin 2. Gününden beri adet olacakmışım gibi bu arada transfer olduğumda adetime 6 gün vardı dün adetimin 1. Günü idi adet olacakmış gibi hissedip hamile olan var mı acabaHayır hayır kuzum öyle düşünme benim de birebir adet öncesi olan şeyler oldu ağrımda adet olcak gibiydi
Bence hamilesinizMerhaba kızlar bende 20 Martta 3.gun 12 hücreli embriyo transferi oldum 6.gun beta 18 8.gun 48 çıktı sizce nasıl cokmu düşük değerler acaba kimyasal gibimi kimyasal nasıl oluyo bilmiyorum hiç yaşamadım
İnşallah canım yaaa inşallah öyledir cuma günü tekrar kan vericem bakalım inşallah katlanarak artarBence hamilesinizbazı kişilerde yavaş çıkıyo değerler, bazılarında daha hızlı, yani öyle biliyorum…
Hayırlı olsun tedavin canımMerhabalar aranıza yeni katıldım 22 martta 5. Gün taze embriyo transferim oldu transferin 2. Gününden beri adet olacakmışım gibi bu arada transfer olduğumda adetime 6 gün vardı dün adetimin 1. Günü idi adet olacakmış gibi hissedip hamile olan var mı acaba
Nasılsın nasıl geçiyor günlerin ağrın oluyor muHadi İnşallah ben de hiç belirti yok bekliyorum sen
Kahverengi leke gördüm dün ikindi gibi ondan beri adet ağrısı çekiyorumNasılsın nasıl geçiyor günlerin ağrın oluyor mu
Merhaba kızlar. 24 Mart'ta dondurulmuş 6.gün emriyosu transferi oldum. 6. Günüm evde erken gebelik testi yaptım, sonuç bu şekilde sizce tutmuş mu ?
Bende 6.gun dondurulmus embriyo transferi oldum. 23 de senden bir gün önce bence vardır ya lekelenme gördün mü ben hiç yapmadımMerhaba kızlar. 24 Mart'ta dondurulmuş 6.gün emriyosu transferi oldum. 6. Günüm evde erken gebelik testi yaptım, sonuç bu şekilde sizce tutmuş mu ?
İnşallah artarAlttakinde ikinci çizgi gözüküyor yarin tekrarlayın bence insallah artar
Benim 24 Mart'ta oldu transfer akşam saat 5 gibiydi o yüzden o günü saymıyorum, lekelenme olmadı, daha önceki hamilelikleri de de olmamıştı. (Düşük ile sonuçlanan)Bende 6.gun dondurulmus embriyo transferi oldum. 23 de senden bir gün önce bence vardır ya lekelenme gördün mü ben hiç yapmadım
Benimde bugün 5. Günüm ama cesaret edemiyorum yapmayaİnşallah artar
Sen test yaptın mı ? Ya da bir belirtin var mı ?Bende 6.gun dondurulmus embriyo transferi oldum. 23 de senden bir gün önce bence vardır ya lekelenme gördün mü ben hiç yapmadım
Ben dayanamadım çok huzursuz oldum, belirsizlik çok zor. Rapor aldım evde istirahat ediyorum düşünmekten kafayı yedimBenimde bugün 5. Günüm ama cesaret edemiyorum yapmaya
Evet sayılmıyor benim de 2de olmuştuBenim 24 Mart'ta oldu transfer akşam saat 5 gibiydi o yüzden o günü saymıyorum, lekelenme olmadı, daha önceki hamilelikleri de de olmamıştı. (Düşük ile sonuçlanan)
Ben dün kahverengi leke gördüm belirti olarak adet sancısı çekiyorum transfer onceside vardı ama lekeden sonra şiddetlendiSen test yaptın mı ? Ya da bir belirtin var mı ?
Lekelenme devam ediyor mu?Ben dün kahverengi leke gördüm belirti olarak adet sancısı çekiyorum transfer onceside vardı ama lekeden sonra şiddetlendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?