• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 mart ayı transfer tüp bebek

28 martta yapıldı transferim 6.günümdeyim 2 adet 3.gün embriyosu transfer edildi.
İnşallah en güzel haberlerle 🙏🏻
Bugün bende de oldu şişkinlik ama anladığım kadarıyla ilaçlardan oluyor tek değiliz aksi bir durum olsa bu konu da uyarırlardı diye düşünüyorum

İnşallah en güzel haberlerle 🙏🏻
Bugün bende de oldu şişkinlik ama anladığım kadarıyla ilaçlardan oluyor tek değiliz aksi bir durum olsa bu konu da uyarırlardı diye düşünüyorum
İnşallah 🙏🏻 Allah şu mübarek günlerde bekleyen herkesin yüzünü güldürsün. Ben lutinus fitil günde 3 tane, folik asit ve coraspin kullanıyorum. dekort diye bir ilaç kullandım 7 gün içip bırak dediler. Siz ne kullanıyorsunuz.

İnşallah 🙏🏻 Allah şu mübarek günlerde bekleyen herkesin yüzünü güldürsün. Ben lutinus fitil günde 3 tane, folik asit ve coraspin kullanıyorum. dekort diye bir ilaç kullandım 7 gün içip bırak dediler. Siz ne kullanıyorsunuz.
Amin 🙏🏻
Estrofem,progestan fitil ve iki günde bir iğne kullanıyorum oksapar kan sulandırıcı iğne coraspin ve follik asit kullanıyorum

Amin 🙏🏻
Estrofem,progestan fitil ve iki günde bir iğne kullanıyorum oksapar kan sulandırıcı iğne coraspin ve follik asit kullanıyorum
İğne olarak sadece tek doz gonapeptly ve yarım doz ovitrelle kullandım transferden sonra. Şişkinliğin fitile bağlı olduğunu düşünüyorum.

Merhaba kızlar bugün 11. Günüm ve test sonucum 380 geldi 2 gün sonra tekrar kan bakılacak . Muhtemelen cumartesi de kese için gideceğim. İnşallah her şey yolunda gider hepimiz için 🙏
Çok sevindim inşallah her şey daha da güzel olur bundan sonra 🤲🏻 benimde yarın 11. Gün bende vereceğim kan artık darısı başıma ve tüm bekleyenlere inşallah

Bende 24 Mart'ta transfer oldum 5 Nisan tahlil günüm heyecandan ölecekmişim gibi eşim ve annem erken tahlile izin vermiyor bu arada 2.tup bebek deneyimim bu sefer 3.gun çift embriyo transfer edildi belirti felan yok sadece göğüslerim şiş o da iğne ve ilaçlardan bence
Merhaba bende 24.03 3 gun embriyosu 2 tane transfer oldum gin yaklastikca heycan artio sadece adet olucam gibi kasil agrisi var hepmiz icin hayirlisi olsun bu benim son sansim

Back
X