Evet çok şükür darısı tüm bekleyenlere inşallahVar galiba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çok şükür darısı tüm bekleyenlere inşallahVar galiba
aminEvet çok şükür darısı tüm bekleyenlere inşallah![]()
![]()
Doktorum düşük dedi ama 2tahlil önemli dediEvet çok şükür darısı tüm bekleyenlere inşallah![]()
![]()
Benim karnımda da çok şişlik var patlayacak gibiyim.Karnım benimde çok şiş. sanki 5 aylık gibiyim. onun nedenini anlamadım. ama kullandığımız okadar ilaç varki şaşırmamak lazım
Sizin durumunuz nedir transferin kaçıncı günündesiniz ?Benim karnımda da çok şişlik var patlayacak gibiyim.
28 martta yapıldı transferim 6.günümdeyim 2 adet 3.gün embriyosu transfer edildi.Sizin durumunuz nedir transferin kaçıncı günündesiniz ?
İnşallah en güzel haberlerle28 martta yapıldı transferim 6.günümdeyim 2 adet 3.gün embriyosu transfer edildi.
İnşallah en güzel haberlerle
Bugün bende de oldu şişkinlik ama anladığım kadarıyla ilaçlardan oluyor tek değiliz aksi bir durum olsa bu konu da uyarırlardı diye düşünüyorum
İnşallahİnşallah en güzel haberlerle
Bugün bende de oldu şişkinlik ama anladığım kadarıyla ilaçlardan oluyor tek değiliz aksi bir durum olsa bu konu da uyarırlardı diye düşünüyorum
AminİnşallahAllah şu mübarek günlerde bekleyen herkesin yüzünü güldürsün. Ben lutinus fitil günde 3 tane, folik asit ve coraspin kullanıyorum. dekort diye bir ilaç kullandım 7 gün içip bırak dediler. Siz ne kullanıyorsunuz.
İğne olarak sadece tek doz gonapeptly ve yarım doz ovitrelle kullandım transferden sonra. Şişkinliğin fitile bağlı olduğunu düşünüyorum.Amin
Estrofem,progestan fitil ve iki günde bir iğne kullanıyorum oksapar kan sulandırıcı iğne coraspin ve follik asit kullanıyorum
Evet sanırım ortak olarak fitil olarak gözüküyor diğer arkadaşta da ortak o çünküİğne olarak sadece tek doz gonapeptly ve yarım doz ovitrelle kullandım transferden sonra. Şişkinliğin fitile bağlı olduğunu düşünüyorum.
Bnmde 10. Günüm 367 çıktı şükürMerhaba kızlar bugün 11. Günüm ve test sonucum 380 geldi 2 gün sonra tekrar kan bakılacak . Muhtemelen cumartesi de kese için gideceğim. İnşallah her şey yolunda gider hepimiz için![]()
Kizlar çok sevindim her ekinizide hayirli olsunBnmde 10. Günüm 367 çıktı şükür![]()
Insallah iki gün sonra yükselir canim sen canını sıkma moralini yüksek tut belki tutunmuş hayatta kalmaya çalışan minik parçan senin gücüne ihtiyacı varDoktorum düşük dedi ama 2tahlil önemli dedi
İnşallah en azından bir değer çıktı diyorumInsallah iki gün sonra yükselir canim sen canını sıkma moralini yüksek tut belki tutunmuş hayatta kalmaya çalışan minik parçan senin gücüne ihtiyacı var
Çok sevindim inşallah her şey daha da güzel olur bundan sonraMerhaba kızlar bugün 11. Günüm ve test sonucum 380 geldi 2 gün sonra tekrar kan bakılacak . Muhtemelen cumartesi de kese için gideceğim. İnşallah her şey yolunda gider hepimiz için![]()
Merhaba bende 24.03 3 gun embriyosu 2 tane transfer oldum gin yaklastikca heycan artio sadece adet olucam gibi kasil agrisi var hepmiz icin hayirlisi olsun bu benim son sansimBende 24 Mart'ta transfer oldum 5 Nisan tahlil günüm heyecandan ölecekmişim gibi eşim ve annem erken tahlile izin vermiyor bu arada 2.tup bebek deneyimim bu sefer 3.gun çift embriyo transfer edildi belirti felan yok sadece göğüslerim şiş o da iğne ve ilaçlardan bence