2023 mart ayı transfer tüp bebek

Slmlar bende tüp bebek yaptırdım o günler geldi aklıma bir çocuğum var şükür. Hepinize tek söyleyeceğim transfer odugunuz anda artık hamilesiniz bunu unutmayın ve beyninizi kandiracaksiniz tuttu tutmadı endişe değil ben hamileyim bir hamile ne yaparsa onu yapın karnınızı sevin dogumuzu hayal edin konuşun seni çok seviyorum annemm diyin ama endişe etmeden içiniz içinizi yemeden. Ben asla olur mu olmaz mı demedim oldu ve ben anneyim olarak davrandım. Eğer transfer sonrası negatifi hayal edip ne kadar uzuleceginizi hayal ederseniz aynısını yaşarsınız unutmayın.. siz hep pozitifi gordugunuzu ve nasıl sevindiginiz hayal edin endişe yok kesinlikle neyden endişe ederseniz onu yaşarsınız. Ayrıca ben kimseye söylemedim kimsenin negatif enerjisini istemedim sadece bir arkadaşım kayınvalidem biliyordu bırakın kimseye söylemeyin zaten sizi bu durumu yaşamayan hiç kimse anlamayacak unutmayın. Sadece burada bir kaç arkadaşım olmuştu onlarla paylaştık sürecimizi aynı seyleri yasiyorduk aynı dra gidiyorduk hepimiz anne olduk şükürHerkesin Allah gönlüne göre versin

Var cnm ben gordum cizgiyi:) insallah kat be kat arta:) belirtin varmiydi
Hayatım belirtimidir ilaç etkisimidir bilmiyorum ama 3. Gün çok şiddetli bel ağrım oldu bütün gün 4. Gün hiç bı ağrım sızım yoktu 5. Gün yani dün sabah kasıklarımda mi desem rahmimdemi işte o civarlarda :))))) batmalar hissettim küçük küçük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…