Hayırlı olsunKızlar bı baki verin yaa dayanamadım ben test yaptım erkekn gebelik testi transferden sonra 5. Günüm çok erken ama 3. Gün embriyosuEki Görüntüle 3223453
Testlerin son hali durdukça koyulastiAynen benimde buna benzerdi yarın tekrarlıycam 7 gün oluyor
Bakalım sabah bende ilk idrarla tekrarlicam inşallah koyulasir testAynen benimde buna benzerdi yarın tekrarlıycam 7 gün oluyor
3. Gün embriyosu için çok erken bence ama maşallah çizgi görünüyor canımTestlerin son hali durdukça koyulasti
Var cnm ben gordum cizgiyi:) insallah kat be kat arta:) belirtin varmiydiKızlar bı baki verin yaa dayanamadım ben test yaptım erkekn gebelik testi transferden sonra 5. Günüm çok erken ama 3. Gün embriyosuEki Görüntüle 3223453
Sonuç belli oldu muCanim.ona takılma aynı gün transfer olmuşuz ben de yarın kan vericem ben gebeliğ öğrendim ama kan sonucuna bakicam hala belirtim yok belirtisiz hamile kaliniyor
Aynı gün transfer olmuşuz inşallah güzel haberler alırızKızlar transfer olamaya dakikalar kala çok heyecanliyim dua edin tutunurlar bebislerim
Evet kuzum güzel bir değerle pozitif haberini aldık bebeğim benimle. Allah'ıma bin şükür darisi isteyen tüm kardeşlerime. Ve hala hiçbir belirtim.yok değerim 654 çıkmasına rağmen hiç belirti aramayın.Sonuç belli oldu mu
Bize umut oluyorsun belirti olmayanlara canimEvet kuzum güzel bir değerle pozitif haberini aldık bebeğim benimle. Allah'ıma bin şükür darisi isteyen tüm kardeşlerime. Ve hala hiçbir belirtim.yok değerim 654 çıkmasına rağmen hiç belirti aramayın.
Hadi İnşallah ben de hiç belirti yok bekliyorum senAynı gün transfer olmuşuz inşallah güzel haberler alırız
Slmlar bende tüp bebek yaptırdım o günler geldi aklıma bir çocuğum var şükür. Hepinize tek söyleyeceğim transfer odugunuz anda artık hamilesiniz bunu unutmayın ve beyninizi kandiracaksiniz tuttu tutmadı endişe değil ben hamileyim bir hamile ne yaparsa onu yapın karnınızı sevin dogumuzu hayal edin konuşun seni çok seviyorum annemm diyin ama endişe etmeden içiniz içinizi yemeden. Ben asla olur mu olmaz mı demedim oldu ve ben anneyim olarak davrandım. Eğer transfer sonrası negatifi hayal edip ne kadar uzuleceginizi hayal ederseniz aynısını yaşarsınız unutmayın.. siz hep pozitifi gordugunuzu ve nasıl sevindiginiz hayal edin endişe yok kesinlikle neyden endişe ederseniz onu yaşarsınız. Ayrıca ben kimseye söylemedim kimsenin negatif enerjisini istemedim sadece bir arkadaşım kayınvalidem biliyordu bırakın kimseye söylemeyin zaten sizi bu durumu yaşamayan hiç kimse anlamayacak unutmayın. Sadece burada bir kaç arkadaşım olmuştu onlarla paylaştık sürecimizi aynı seyleri yasiyorduk aynı dra gidiyorduk hepimiz anne olduk şükürMerhaba bende 6 mart pazartesi transfer oldum. Ben çok yatmıyorum sürekli unutuyorum transfer olduğumuins tutunmuştur. Biraz karınmda gerginlik ve regli olcakmış gibi böle doluluk var. Bide sol kasığıma batma oluyor onuda gaz sancılarıma vuruyorum 3. Günüm bugün 5.gün embriyosu test yaptim tabiki negatif … zatn içimde olumlu veya olumsuz bir his yok. Süreç zor rabbim bizede bu sevinçleri yaşatsın.
Ayyy canım inşallah buda bı sabah ilk idrarla yaptığım test transfer günü hariç 6. Gün bu günVar cnm ben gordum cizgiyi:) insallah kat be kat arta:) belirtin varmiydi
Canım yaptın mı test yapacaktım merak ettimBende 19 mart ta transfer oldu bahsettiğiniz belirtileri bende yaşadım ve yaşıyorum dün 5. Günde kaset test yaptım hayalet çizgi gördük
Bende o yüzden emin olamadım canım bu sabah tekrar yaptım sanki biraz daha koyu bı şekilde çıktı3. Gün embriyosu için çok erken bence ama maşallah çizgi görünüyor canım
Amin canımYaa Allah yüzümüzü güldürsün inşallah
Bence tutunmuş canım hayırlı olsun bende tekrarladı bugün 5. Gün embriyosu 7. Gün bugünAyyy canım inşallah buda bı sabah ilk idrarla yaptığım test transfer günü hariç 6. Gün bu g
Cnm hayirli olsun insallah :) belirtin varmiydi benimde 6.gunumBence tutunmuş canım hayırlı olsun bende tekrarladı bugün 5. Gün embriyosu 7. Gün bugün
Massallah canım benimBence tutunmuş canım hayırlı olsun bende tekrarladı bugün 5. Gün embriyosu 7. Gün bugün
Hayatım belirtimidir ilaç etkisimidir bilmiyorum ama 3. Gün çok şiddetli bel ağrım oldu bütün gün 4. Gün hiç bı ağrım sızım yoktu 5. Gün yani dün sabah kasıklarımda mi desem rahmimdemi işte o civarlarda :))))) batmalar hissettim küçük küçükVar cnm ben gordum cizgiyi:) insallah kat be kat arta:) belirtin varmiydi
İnsan bana olmasa o hayalet çizgi bile gözükmez diMassallah canım benimrabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin inşallah ama ben kanı görmeden hala sevinmiyorum o kanı görmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?