Tek embiryo ama bilemiyorum tabi :) belirtilerim regli sancısı gibi ağrım vardı. Trasnferden 4 gun sonra lekelenme oldu. Ve inanilmaz derecede göğüs hassasiyeti ve büyümesi. Onun dışında şuan surekli uyku halim var okdar:)Belirtilerin neydi bu arada
Üzülme son güne kadar bekle. Bazen geç idrara düşüyor. Daha yeni sayilir.Kızlar merhababende 16 martta transfer oldum ilk denemem 5.gün embriyosu 28 martta kan testi verecektim ama dayanmayıp bugün o ucuz gebelik testlerinden aldım tek çizgi çıktı bugün transfer olalı 7. Günüm üzülmelimiyim yoksa hala umudumu kaybetmeyeyimmi napim bana bişeyler söyleyin
Çok teşekkür ederim birazda olsa içim rahatladıÜzülme son güne kadar bekle. Bazen geç idrara düşüyor. Daha yeni sayilir.
Üzülme son güne kadar bekle. Bazen geç idrara düşüyor. Daha yeni sayilir.hKızlar merhababende 16 martta transfer oldum ilk denemem 5.gün embriyosu 28 martta kan testi verecektim ama dayanmayıp bugün o ucuz gebelik testlerinden aldım tek çizgi çıktı bugün transfer olalı 7. Günüm üzülmelimiyim yoksa hala umudumu kaybetmeyeyimmi napim bana bişeyler söyleyin
bende erken yapmistim meger cok silik cizgi çıkmış eşim fark etmişti. Yani sonradan pozitife dönebiliyor. Korkma inş tutmuştur.Çok teşekkür ederim birazda olsa içim rahatladı
Benimde doktorum selman bey. Ama ayağı kırıldığı için eşi aysun hanıma yaptırdım bu seferİstanbul Beylikdüzü Medicana hastanesi dr selman laçin ilk transferim
Ne oldu sonucun merak ediyorumTeşekkür ederim bende tedavi gören herkese dua ediyorum sen hangi aşamadasın
Çok geçmiş olsun güzl haberlerini alırız inşaAllahCumartesi tahlilim var bakalım.Benim iki çocuğum var normal yoldan oldular.Daha sonra bende çikolata kisti ve tüp tıkanıklığı ayrıca istmosel çıktı.Bunların tedavisi için gebe kalmam lazımdı.iki defa laparoskopi oldum sol tüpümü kapatıp hidrosalpinks aldılar birde istmosel ameliyatı oldum fakat 5 sene boyunca olmayınca tüp bebek denedik 2020 de tüp bebek yapıldı 13 haftalıkken karnında kalbi durdu.İki sene sonra tekrar denedik 13 Mart'ta transferin oldu şimdi beklemedeyim bende
Çok şükür 464 çıktı sonucum 2 gün sonra test vereceğim devamı da güzel olur inşaAllahNe oldu sonucun merak ediyorum
Ayyyy çok sevindim yaaaa inşallah bende böyle sonuç alırım Rabbim tamamına erdirsin inşallah senin hikayen neydi yazarmısın birazÇok geçmiş olsun güzl haberlerini alırız inşaAllah
Çok şükür 464 çıktı sonucum 2 gün sonra test vereceğim devamı da güzel olur inşaAllah
evet ilk denemede hic olmadi. Hcg diye dusundum ama iste kizlara soyaim dedim.. Sagol canim bilgi icinBenim adet öncesi göğüs ağrım olur ama dediğiniz gibi toplama zamanı uçlarında sızlama olmuştu ama çabuk geçti. Belki çatlatma iğnesindendir. Hcg hormonu içerdiği için çünkü hamilelikte de göğüs ucu sızlar diyorlar
Benim de önceki hcg iğnesi deneyimlerimde olmamıştı. Yani tahmin tabi bilemiyorum doğrusu nedir. Ben de teşekkür ederimevet ilk denemede hic olmadi. Hcg diye dusundum ama iste kizlara soyaim dedim.. Sagol canim bilgi icin
Ayağı kırıldıgını bilmiyordum ben 13 martta transfer oldumBenimde doktorum selman bey. Ama ayağı kırıldığı için eşi aysun hanıma yaptırdım bu sefer
Evet öyleymiş 3 hafta gelmeyecekmiş. Neyse artık onunda çok emeği var allah şifa versin.Ayağı kırıldıgını bilmiyordum ben 13 martta transfer oldum
Kesinlikle hepsini emeği çok benim memnun kaldığım bir tüp bebek merkezi .Tüm çocuk isteyenlere dua ediyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağlıklı bebeklerimiz olsun inşaAllah siz hangi aşamadasınızEvet öyleymiş 3 hafta gelmeyecekmiş. Neyse artık onunda çok emeği var allah şifa versin.
Canım seninde hcg ne çok sevindim allah sağlıkla tamamına erdirsin inş. Bizlerede dua et.
İyi bence kaçtane transfer edildiSelamlar
11 martta transfer oldu.
Beta sonucları
20.03 - 44.5
22.03 - 79.8
24.03 - 147
Size nasıl? kan testi vermeye devam dedıler
2 tane 5.günİyi bence kaçtane transfer edildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?