2023 mart ayı transfer tüp bebek

Üzülme son güne kadar bekle. Bazen geç idrara düşüyor. Daha yeni sayilir.

Üzülme son güne kadar bekle. Bazen geç idrara düşüyor. Daha yeni sayilir.h
Çok teşekkür ederim birazda olsa içim rahatladı
bende erken yapmistim meger cok silik cizgi çıkmış eşim fark etmişti. Yani sonradan pozitife dönebiliyor. Korkma inş tutmuştur.

Çok geçmiş olsun güzl haberlerini alırız inşaAllah
Ne oldu sonucun merak ediyorum
Çok şükür 464 çıktı sonucum 2 gün sonra test vereceğim devamı da güzel olur inşaAllah

Çok geçmiş olsun güzl haberlerini alırız inşaAllah

Çok şükür 464 çıktı sonucum 2 gün sonra test vereceğim devamı da güzel olur inşaAllah
Ayyyy çok sevindim yaaaa inşallah bende böyle sonuç alırım Rabbim tamamına erdirsin inşallah senin hikayen neydi yazarmısın biraz

Kızlar Benim bugün 9. Gün dün 8. Gün de akşam üstü hafif lekelenme gelmiş sahurdan sonra da lekelenme geldi bugün erken gebelik testi aldım ama tek çizgi çıktı erken mi

evet ilk denemede hic olmadi. Hcg diye dusundum ama iste kizlara soyaim dedim.. Sagol canim bilgi icin

Evet öyleymiş 3 hafta gelmeyecekmiş. Neyse artık onunda çok emeği var allah şifa versin.

Canım seninde hcg ne çok sevindim allah sağlıkla tamamına erdirsin inş. Bizlerede dua et.
Kesinlikle hepsini emeği çok benim memnun kaldığım bir tüp bebek merkezi .Tüm çocuk isteyenlere dua ediyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağlıklı bebeklerimiz olsun inşaAllah siz hangi aşamadasınız

Merhabalar Transferin 7.günü bugün çok fazla sancım var adet olacakmışım gibi böyle olan var mı arkadaşlar tecrübeniz ne sonuç nasıldı

İnşallah tutunmuş tur belki canım benim tutan denemem de benim de öyle olmuştu adet gününde aynı gittim kan verdim yoksa ilaçları bırakayım diye ve pozitif ti şok olmuştum

Kızlar merhaba 14.03. De 2 tane 6. Gün Embriyosu transfer oldum dayanamayıp 8. Gün kan aldırdım beta değerim 49 çıktı 10. Gün tekrar yaptırdım değerim 84 çıktı sizce nasıl ? inşallah kat kat sağlıklı artışlar görürüm çok korkuyorum allahım hayırlısını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…