- 29 Aralık 2019
- 539
- 234
- 53
- 36
aynen bende daha erken ama esya bile bakıyorum netten sonra odasını kurduğumu hayal ediyorum nasıl yıkarım annemi çağırırım diyorum eşimin kucağına aldığını hayal ediyorum çok tuhaf bir duygu Allahım her isteyene hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin aminnnCanık Allah bağışlasın. Vakti gelince canım Allah kucağına aldırsın sağlıkla. Doğumu hiç düşünme sen. Tadını çıkar. Hayal etmenin kimseye zararı yok canım. Konuş onunla enerjiler gönder, sevgi gönder canım inan hisseder. Bize de çok dua et canım. Allah ellerimizi boş bırakmasın.
Doğsunlarda valla her yerlerini öpelim ya :)) kokuları gelsin mis gibi :)
Taransferin buğün 3. Günü ama sanki regl olacağım kaşık ve bel ağrısı var kızlar bu normal mi?Teşekkür ederim,amin inşallah hepimizin kucağı sağlıklı bebislerle dolsun
Normal canım benim de vardı 7. Güne kadarTaransferin buğün 3. Günü ama sanki regl olacağım kaşık ve bel ağrısı var kızlar bu normal mi?
Canim gece 4 de artik dayanamayip kalktim. Adet sancisi ayni benimki. Karnım ağrıyor sadece. Belimde yok. Benim normal de regli zamanim. Hiç bilmiyorum normal mi benimki. Dilerim tutunuyorlardir. Ağlamak geliyor içimden valla Allah’ ım görsün halimizi ne diyim bilmiyorum.Taransferin buğün 3. Günü ama sanki regl olacağım kaşık ve bel ağrısı var kızlar bu normal mi?
Zor bir süreç normalde benim regl tarihim ayın 10 nu ama ilk tüp bebek devavim bitince 10 gün öne çekti ağırlık kasıklarım inşAllah hayırlısı ile pozitifi görürüzCanim gece 4 de artik dayanamayip kalktim. Adet sancisi ayni benimki. Karnım ağrıyor sadece. Belimde yok. Benim normal de regli zamanim. Hiç bilmiyorum normal mi benimki. Dilerim tutunuyorlardir. Ağlamak geliyor içimden valla Allah’ ım görsün halimizi ne diyim bilmiyorum.
Teşekkür ederim 7.gün geçiyormu peki şimdi neden oluyorNormal canım benim de vardı 7. Güne kadar
Ağlamak yok inşAllah sevinçten ağlarsınCanim gece 4 de artik dayanamayip kalktim. Adet sancisi ayni benimki. Karnım ağrıyor sadece. Belimde yok. Benim normal de regli zamanim. Hiç bilmiyorum normal mi benimki. Dilerim tutunuyorlardir. Ağlamak geliyor içimden valla Allah’ ım görsün halimizi ne diyim bilmiyorum.
Canım kusura bakma moral bozmak istemiyorum. Senin kasık ve bel normal olabilir. Benimki çok şiddetli bayağı regli gibi yani. Amin canım. Elimde değil valla bilmiyorum çaresiz hissediyorum kendimi.Ağlamak yok inşAllah sevinçten ağlarsın
Yani yerleşmeye çalıştığı için oluyor olabilir. Ben de çok fazla kasık ve bel ağrısı yaşadım çok şükür pozitifTeşekkür ederim 7.gün geçiyormu peki şimdi neden oluyor
Bak dik ayaklarını al yanına suyunu çek zikrini duanı et lütfen üzülme senden öğrendim ben pozitif olmayı ilaçlardan olabilir belki ben şuan karından 2 iğne yapıyorum günlük ama inan bilmiyorum negatif mi çıkar pozitifmi Allah’a bıraktım hayırlısı ne ise nasip etsin sıkma canını olurmu suyu çok çok içCanım kusura bakma moral bozmak istemiyorum. Senin kasık ve bel normal olabilir. Benimki çok şiddetli bayağı regli gibi yani. Amin canım. Elimde değil valla bilmiyorum çaresiz hissediyorum kendimi.
Normal canım ben de ilk hamile kaldığında çok belim agrimistiTaransferin buğün 3. Günü ama sanki regl olacağım kaşık ve bel ağrısı var kızlar bu normal mi?
İğneyi saatinde yapın küçük iğne zaten hiç birşey olmaz sürekli aynı noktaya denk gelmesinBugün tedavinin ilk günü günde üç iğne verdi cuma yumurtalara bakacak çok heyecanlıyım Allah herkesin gönlüne göre versiniğnelerden biraz korkum var ona da katlanacagiz
Tüp bebekmiydi ilk hamileliğiniz ne zaman ağrıların başladı canımNormal canım ben de ilk hamile kaldığında çok belim agrimisti
Yok değildi kendiliğinden kaldım hamile kaldığımi bel agrimdam ve karinmdaki çekilmeden anlamıştım sürekli geriliyordu karınım doktora sordugumda rahim genişlediği için ağrı normal demistiTüp bebekmiydi ilk hamileliğiniz ne zaman ağrıların başladı canım
canim dua etmedigim gun yok ama gece agridan kalktim. sadece karin agrisi. zaten kac gundur ayaklarim usuyordu. regli olunca boyle olurum.Bak dik ayaklarını al yanına suyunu çek zikrini duanı et lütfen üzülme senden öğrendim ben pozitif olmayı ilaçlardan olabilir belki ben şuan karından 2 iğne yapıyorum günlük ama inan bilmiyorum negatif mi çıkar pozitifmi Allah’a bıraktım hayırlısı ne ise nasip etsin sıkma canını olurmu suyu çok çok iç
İnş öyledir benimki henüz tutunma evresinde tutununca gelir inş gerisiYok değildi kendiliğinden kaldım hamile kaldığımi bel agrimdam ve karinmdaki çekilmeden anlamıştım sürekli geriliyordu karınım doktora sordugumda rahim genişlediği için ağrı normal demisti
ikinci regl gördükten sonra hemen transferi yapıyorlar mı yoksa üçüncü regli mi bekliyorsunuz transfer için?merhaba bendede aynı oldu 2 regl dönemi bekledim rahim dinlendirme yapılıyor bide hormonları dengelemek için bekleyeceğiz dediler
Regl gününe kaç gün var normalde vallacanim dua etmedigim gun yok ama gece agridan kalktim. sadece karin agrisi. zaten kac gundur ayaklarim usuyordu. regli olunca boyle olurum.
InsAllah bari seninki pozitif cikar hem bize de moral olur.
Simdi agrim durdu ama esim ise gittikten sonra bir ton agladim... Agladim diye mi ne durdu agrim. Bilmem ki ne yapsam olacak olan oluyor bekliyecegim haftaya kadar mecbur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?