2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler

Sizdede uyku varmı normalden fazla
bende transferden beri uyku halindeyim ama ben kahveyi cayı sigarayı bıraktım vücut bukadar nikotinsizlığe alışık degıldı sasırdı bence ben odan uykuluyum aksam 10 yatıyorum sımdı ısteyım gözümü zor açıyorum

ay hadı hayırlısı ben denk geldı gittim 1 tane kese gördü senın kan degerlerin nasıldı lekelenme genelde oluyor zaten bende olduysada fark etmedım fıtıl akıntı yapıyor ped kullanmak zorunda kalyorum

ay hadı hayırlısı ben denk geldı gittim 1 tane kese gördü senın kan degerlerin nasıldı lekelenme genelde oluyor zaten bende olduysada fark etmedım fıtıl akıntı yapıyor ped kullanmak zorunda kalyorum
Bende cuma gidicem doktora 5+3 olucam o gün. Tek ngs li transfer oldum. 10.gün 318 , 12.gün 1387 çıktı değerlerim. Fitile bende dün başladım daha ek olarak lekelenmem oluyor diye.

Bende deli gibi sigara kahve tüketiyordum evet belkide ondan nolursa olsun moral bozma ilaçlarına devam et

Bende cuma gidicem doktora 5+3 olucam o gün. Tek ngs li transfer oldum. 10.gün 318 , 12.gün 1387 çıktı değerlerim. Fitile bende dün başladım daha ek olarak lekelenmem oluyor diye.
Ben fitili en başından beri sabah aksam kullanıyorum. Ben bugün 5+1 görünüyorum programa göre aynı gun yaptırmadıkmı. Benim 8. gün 193 10. gün 376 çıktı 2 embriyo koyuldu ama tek kese görüldü bende persembe gidicem

valla çalışırken ilaçları ayarlamak çok zor sabah7de kalk fitili kullan yat 7,30da kalk iğne yap ilaç iç cok zor valla
Keşke rapor alsaydınız inşallah işiniz zor değildir evet ayarlamak sor o kadar çokti ben birini hiç içmemişim 2. Kez yazdıklarında gördüm şimdi saatlere göre ayarladım Allah kolaylık versin canım

Ben prolutex iğne yapıyordum sabah akşam lekelenme ağrı olunca ekledik fitili. Bugün ben 5 haftalığım tam. 10 Mart transfer olduk evet ama son adet tarihimizde aynı mı? 21 Şubat benim. Değerlerden kaçtane olduğunu anlamak çok zor ya 3 negatifte hep ikişer konmuştu bana ilk defa ngsli diye tek kondu değer yüksek diyorlar ama bilmiyorum

2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler
Ben 10 martta transfer oldum 22 martta kan testi verdim suan hamileyim ayin 22 sinde kanda 390.8 cıkti cuma gunu tekrar ver dedi doktorum verdim 804.6 cikti kese ilk basta gozukmedi 30 mart persembe gunu kese görmeye gidecegim allahim isteyen herkese nasip etsin 6 senedir bekliyordum bir duşugum olmustu normal yolla hamile kaldigimda ilk tup bebek denememde tuttu insallah sag salim kucagima alırim persembe gunude insallah keseyi goruru

Bende 10 martta transfer oldum 390 cikti hamileyim iki gun sonra bir daha ver dedi kese gozukmedi verdim 804 cikti persembe gunu kese gormeye gidecegim kac haftalik oldugumuz o zaman anlasiliyormus sende hemen kese gozuktu mu? Bende 2 emriyo transferi oldu ilk tup bebek denemem

Aynı dün transfer olmuşuz maşallah bende bi 20 sinde bir 22sinde yaptırdım test. 10.gün 318 , 12.gün 1387 çıktı. Bende cuma günü gideceğim kese için 4.denemem bu 10 yıldır bekliyorduk bizde. Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

Ne guzel bende persembe gunu gidecegim insallah hepimiz sag salim kucagimiza aliriz allahin izni ile

muhasebeciyim ama servise yürüme mesafesi var üst geçit var en zoruda saldalyede oturmak bide herkes 10 dk hava alma molasına çıkıyor

benim 20 şubat reglim bana tele hamilelik indirdim 5+1 yazıyor senden 1 gün fazlayım oda regl ile alakalı sanırım

Eklentiler

• 98fb0b59-5906-49cc-b066-5a7c48c6055f.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 38
Bende deli gibi sigara kahve tüketiyordum evet belkide ondan nolursa olsun moral bozma ilaçlarına devam et
sen nasıl bıraktın ben eşime iç yanımda duman kokusuna nefsimi köreltiyorum valla nikotin bandını sordum ezcaneye onunda aşamaları varmış 1 2 3 dıye doktora sormadan alamyn dedler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…