- 12 Mart 2023
- 2.460
- 2.715
- 53
lütfen ağlamayın ağlayınca bebek düşebilircanim dua etmedigim gun yok ama gece agridan kalktim. sadece karin agrisi. zaten kac gundur ayaklarim usuyordu. regli olunca boyle olurum.
InsAllah bari seninki pozitif cikar hem bize de moral olur.
Simdi agrim durdu ama esim ise gittikten sonra bir ton agladim... Agladim diye mi ne durdu agrim. Bilmem ki ne yapsam olacak olan oluyor bekliyecegim haftaya kadar mecbur..
regl öyle hemen gelmiyor, nolur moral bozma, ilaçları bıraktıktan 1 hafta sonra regl olacak, bunlar bence tutunma belirtileri. morali yüksek tutma zamanı. lütfen düşürme enerjini.Canım kusura bakma moral bozmak istemiyorum. Senin kasık ve bel normal olabilir. Benimki çok şiddetli bayağı regli gibi yani. Amin canım. Elimde değil valla bilmiyorum çaresiz hissediyorum kendimi.
Benim buğün 3. Gün pembemavi 17 nin 4. Günü belirtiler başlarmı bu tarihlerderegl öyle hemen gelmiyor, nolur moral bozma, ilaçları bıraktıktan 1 hafta sonra regl olacak, bunlar bence tutunma belirtileri. morali yüksek tutma zamanı. lütfen düşürme enerjini.
Canim moral vermeye calistigin icin cok sagol. Ben adet olunca kasik ve bleim pek agrimaz. resmen karin agrimdi. normal perioduma gore regli gunumdu. evet ilactan regli olmam ama bence tutunmadi. Ilk denemem de aynisi oldu elim bos kaldi.regl öyle hemen gelmiyor, nolur moral bozma, ilaçları bıraktıktan 1 hafta sonra regl olacak, bunlar bence tutunma belirtileri. morali yüksek tutma zamanı. lütfen düşürme enerjini.
Başlar evet kesinlikle fark edersiniz, regl sancısı gibi, hassasiyet çok olur vücutta, bebek tutunamamışsa genelde hiç belirti olmuyor gördüğüm kadarıyla, düşük yapanlarda tutunma belirtileri oluyor sizin gibi sonra beta hgc ya düşük geliyor ya da düşüyor. bende düşmeye başlamıştı beta hgc yükseleceği yerde. ve ağlama krizimden sonra zaten o regl hissiyatını da kaybetmiştim, bence ağladığım için stresten kaybettim bebeği, nolur sakın ağlamayın şu an hamilesiniz, kendinize iyi bakın ki bebeğiniz de iyi olsun.Benim buğün 3. Gün pembemavi 17 nin 4. Günü belirtiler başlarmı bu tarihlerde
canim normalde transfer gununu bir cok doktor saymiyor. Yani pazar 1 pzt 2 oluyor senin. benimde 3 iste. Ama benim doktorum sayiyor o gun transfer ettik labaratuvardan ciktiktan sonra sendeki hayati baslar mantigi ile. Aklinda olsun.Benim buğün 3. Gün pembemavi 17 nin 4. Günü belirtiler başlarmı bu tarihlerde
gel beraber prp yapalım bunlar tutmazsa, moral kaybetmek yok, kimse hemen olacağını garanti etmiyor, denemek ve ümidimizi kaybetmememiz lazım, benim transferim nisan'da olacak inşallah.Canim moral vermeye calistigin icin cok sagol. Ben adet olunca kasik ve bleim pek agrimaz. resmen karin agrimdi. normal perioduma gore regli gunumdu. evet ilactan regli olmam ama bence tutunmadi. Ilk denemem de aynisi oldu elim bos kaldi.
Elimde degilki napayim agliyorum.. Insan yine bir yani umut ediyor ama gece hic uyumadim yemin ederim agridan sonrada moral bozuklugundan... Ne etsem ne yapsam bos olacak olan oluyor netice hemen belli olsada yenidem baslasam napim baska carem yok..
Allah agzindan duysun insAllah hamileyizdir. Bu is oyle caresizlik veriyor ki insana hangi kapiyi calsan fayda etmiyor.. Allah isterse veriyor istemezse vermiyor..Başlar evet kesinlikle fark edersiniz, regl sancısı gibi, hassasiyet çok olur vücutta, bebek tutunamamışsa genelde hiç belirti olmuyor gördüğüm kadarıyla, düşük yapanlarda tutunma belirtileri oluyor sizin gibi sonra beta hgc ya düşük geliyor ya da düşüyor. bende düşmeye başlamıştı beta hgc yükseleceği yerde. ve ağlama krizimden sonra zaten o regl hissiyatını da kaybetmiştim, bence ağladığım için stresten kaybettim bebeği, nolur sakın ağlamayın şu an hamilesiniz, kendinize iyi bakın ki bebeğiniz de iyi olsun.
canim ben yurtdisindayim bakalim bilmiyorum napacagim.. baska careler arayacagim. Doktordan memnun kaldim beni yormadi hic ve sureci istedigim gibi takip etti. Sende gelismeleri bana yaz lutfen. Dilerim sen sonuc alirsin. Allah im kucagimizi hayirli saglikli uzun omurlu evlatla doldursun.gel beraber prp yapalım bunlar tutmazsa, moral kaybetmek yok, kimse hemen olacağını garanti etmiyor, denemek ve ümidimizi kaybetmememiz lazım, benim transferim nisan'da olacak inşallah.
Benim cumartesi transferim oldu o gün sayılıyor bildiğim kadarıyla göğüslerim davul gibi el varamıyorum ya ilaçların ya bebeğin etkisicanim normalde transfer gununu bir cok doktor saymiyor. Yani pazar 1 pzt 2 oluyor senin. benimde 3 iste. Ama benim doktorum sayiyor o gun transfer ettik labaratuvardan ciktiktan sonra sendeki hayati baslar mantigi ile. Aklinda olsun.
Normalde adet gunum pazar yada pazartesi idi ve genelde benim hep gece adet sancim olur..
neredesin hangi ülkede? bence Kıbrıs doktorları bu konuda çok iyi inşallah canım, sen de inşallah şimdiden bebeğinin güzel haberlerini alırsın, bizimle de paylaş heyecanla bekliyoruz :)canim ben yurtdisindayim bakalim bilmiyorum napacagim.. baska careler arayacagim. Doktordan memnun kaldim beni yormadi hic ve sureci istedigim gibi takip etti. Sende gelismeleri bana yaz lutfen. Dilerim sen sonuc alirsin. Allah im kucagimizi hayirli saglikli uzun omurlu evlatla doldursun.
ben de transfer günü sayılmıyor diye biliyorumBenim cumartesi transferim oldu o gün sayılıyor bildiğim kadarıyla göğüslerim davul gibi el varamıyorum ya ilaçların ya bebeğin etkisi
O zaman benim2 . Gün peki ağrılar nedenben de transfer günü sayılmıyor diye biliyorum
evet kesinlikle ilk tüp bebek denememde hiç belirti yoktu negatif ile sonuçlanmıştı, ancak 2. tüp bebek denememde adet ağrılarından adeta kıvranıyordum pozitif ile sonuçlandı ancak boş gebelik yaşayıp düşük yaptım.Başlar evet kesinlikle fark edersiniz, regl sancısı gibi, hassasiyet çok olur vücutta, bebek tutunamamışsa genelde hiç belirti olmuyor gördüğüm kadarıyla, düşük yapanlarda tutunma belirtileri oluyor sizin gibi sonra beta hgc ya düşük geliyor ya da düşüyor. bende düşmeye başlamıştı beta hgc yükseleceği yerde. ve ağlama krizimden sonra zaten o regl hissiyatını da kaybetmiştim, bence ağladığım için stresten kaybettim bebeği, nolur sakın ağlamayın şu an hamilesiniz, kendinize iyi bakın ki bebeğiniz de iyi olsun.
Kaçıncı gün başladı belirtilerinizevet kesinlikle ilk tüp bebek denememde hiç belirti yoktu negatif ile sonuçlanmıştı, ancak 2. tüp bebek denememde adet ağrılarından adeta kıvranıyordum pozitif ile sonuçlandı ancak boş gebelik yaşayıp düşük yaptım.
3. gün falan başlamıştı çok korkmuştum adet olacam diye, 6. gün kahverengi lekelnme oldu 7. gün kan verdiğimde 52 çıkmıştıKaçıncı gün başladı belirtileriniz
Benim 4 gün embriyo su cumartesi transfer gerçekleşti belimde ağrı kasıkta ağrı var ama göğüsler el bombası gibi dokunamıyorum transfer gününü sayarsam 3 yoksa ikinci gün3. gün falan başlamıştı çok korkmuştum adet olacam diye, 6. gün kahverengi lekelnme oldu 7. gün kan verdiğimde 52 çıkmıştı
hayırlısı canımm güzelce dinlen yürüyüşünü yap kendini oyala. ben erken kan vermek gibi bir hata yaptım. Pozitifi görünce çok mutlu olmuştum ancak değerim çok yavaş arttığı için gereksiz gerginlik ve üzüntü yaşadım. Şİmdi transferimde kesinlikle erken test yapmayacağım. Bekleyeceğim ve umut edeceğim.Benim 4 gün embriyo su cumartesi transfer gerçekleşti belimde ağrı kasıkta ağrı var ama göğüsler el bombası gibi dokunamıyorum transfer gününü sayarsam 3 yoksa ikinci gün
Doktora muayeneden sonra sonuçlara göre söylüyor bende 2. de başladı ilaçlara genelde 2 adette fazla bekleyen pek yok sanırım diye biliyorumikinci regl gördükten sonra hemen transferi yapıyorlar mı yoksa üçüncü regli mi bekliyorsunuz transfer için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?