- 29 Aralık 2019
- 539
- 234
- 53
- 36
canım benim Allah kucağına almayı nasip etsin bende perşemde kendım doktoruma gidicem ama ben dayanamayıp başka dra gidip keseyi gördüm şükür 2 embriyo transfer oldum tek kese görüldü olsun sağlıklı olsun da perşembe kalp atışını duyarmışıım öyle dediler şimdide onun korkusu heycanı başladı hayalmde odasını bile kurdum Allahım dualarımızı kabul eder inşallahKızlar herşeye rağmen umudunuzu kaybetmeyin. 3 negatif denemem var. Bu 4.denemem şükür pozitif gördüm. 3 negatif denememde hep ağrılar transferden sonra başladı ve hepsinde ilaçları kullanırken gününde adet oldum. 4.denememde de 2.gün regl ağrılarım başladı hatta doktoruma bile yazdım gene aynı belirtiler kesin tutmadı adet ağrıları yaşıyorum ben diye bekle dedi. 6.gün hafif midemde bir huzursuzluk hissettim ve baş dönmelerim oldu ilaçlardandır dedim. Regl ağrılarını çekmeyip moralim bozulmasın daha ağrı kesici içim diye yapmak istemediğim halde 8.gün idrar testi yaptım pozitif gördüm şoka girdim. Aynı gün lekelenme geldi. 12.güne kadar da günde 1 kere lekelenmem devam etti. 10.gün tekrar idrar testi ve kan testi yaptım pozitifti. 12.gün kan testini tekrarladım 2 katından fazla yükselmişti. Bugün 17.günüm. 15.gün akşam gene regl ağrım oldu ve lekelenmem başladı 16.günde devam etti. Şuanda sabahtan beri yok. Cuma günü kontrolüm. Bize düşen dua etmek olumlu düşünüp beklemek. 15.gün geceki ağrıdan sonra aha gitti bebeğim regli bu dedim ama genede kendimi umutlu tutmaya çalışıyorum. Rabbim hepimizin kucağını doldursun hayırlısıyla
Teşekkür ederim günümü bekleyeceğimhayırlısı canımm güzelce dinlen yürüyüşünü yap kendini oyala. ben erken kan vermek gibi bir hata yaptım. Pozitifi görünce çok mutlu olmuştum ancak değerim çok yavaş arttığı için gereksiz gerginlik ve üzüntü yaşadım. Şİmdi transferimde kesinlikle erken test yapmayacağım. Bekleyeceğim ve umut edeceğim.
Benim teze oldu opudan 4 gün sonra transfer yaptı dillendirmedi oda değişik geldi neden dinlendirmedi anlamadımDoktora muayeneden sonra sonuçlara göre söylüyor bende 2. de başladı ilaçlara genelde 2 adette fazla bekleyen pek yok sanırım diye biliyorum
canım semde transfer oldun kaçıncı günündesin buradaki herkese dua ediyorum beklemekte zor burada yazıları okuyunca insan rahatlıyor kaç tane transfer oldun tahlil günün nedirDua edin bana bende şimdi yoldayım embiriyosu alıp evimize gideceğiz
benımde 8. gün 193 çıkmıştı sen yaparsın cıkmaz moralın bozulur az kalmıs zaten bekle biraz ıstersenBen 5.gündeyim insan merak ediyor, bende 8.gun bi idrar testi yapabilirim
demek senin hormonlarında sıkıntı yoktu beklemeye gerek görmedi rahminede bakmıştır iyiyidir zaman kaybetmek istememiştirBenim teze oldu opudan 4 gün sonra transfer yaptı dillendirmedi oda değişik geldi neden dinlendirmedi anlamadım
Amin canım amin inşallahcanım benim Allah kucağına almayı nasip etsin bende perşemde kendım doktoruma gidicem ama ben dayanamayıp başka dra gidip keseyi gördüm şükür 2 embriyo transfer oldum tek kese görüldü olsun sağlıklı olsun da perşembe kalp atışını duyarmışıım öyle dediler şimdide onun korkusu heycanı başladı hayalmde odasını bile kurdum Allahım dualarımızı kabul eder inşallah
Evet eczaneden aldım canımAAA çok iyiymiş nerden aldınız eczanelerde varmı
Yani 2. Adetin 2. Günü iğnelere mi başlıyorlarDoktora muayeneden sonra sonuçlara göre söylüyor bende 2. de başladı ilaçlara genelde 2 adette fazla bekleyen pek yok sanırım diye biliyorum
Bence varKızlar 3. Gün embriyosu 7. Gündeyim. dün kan verdim dayanamadım 5.23 çıktısizce var mı
bence de bekleyin. Moraliniz bozulmasınTeşekkür ederim günümü bekleyeceğim
Herkes yazsın sonucunu fire vermeyiz inşallahBence var
bence de bekleyin. Moraliniz bozulmasınaz daha sabır
Aynen baktı tertemiz dedidemek senin hormonlarında sıkıntı yoktu beklemeye gerek görmedi rahminede bakmıştır iyiyidir zaman kaybetmek istememiştir
Canım 25 şu cumartesi oldum transfer gününden 12. Yada 14 kan ver dediler ayın 8 çi gibi benim 4 yumurtadan bir tana çıktı oda 4. Güne gitti diğer 2si boş çıktı 1 küçüktücanım semde transfer oldun kaçıncı günündesin buradaki herkese dua ediyorum beklemekte zor burada yazıları okuyunca insan rahatlıyor kaç tane transfer oldun tahlil günün nedir
İnşallah moral verdiğin için teşekkür ederimBence var
bence de bekleyin. Moraliniz bozulmasınaz daha sabır
Sizdede uyku varmı normalden fazlaKızlar 3. Gün embriyosu 7. Gündeyim. dün kan verdim dayanamadım 5.23 çıktısizce var mı
evet şöyle söyleyim ben normalde 2 den 3 ten önce yatmam şimdi 10 da uyuyorumSizdede uyku varmı normalden fazla
Ben gözümü açamıyorum hep uyku hap uykuevet şöyle söyleyim ben normalde 2 den 3 ten önce yatmam şimdi 10 da uyuyorum
olsun o belli olmaz Allah yardımcın olsun pozitif düşün karnını sev konuş yavrunlaCanım 25 şu cumartesi oldum transfer gününden 12. Yada 14 kan ver dediler ayın 8 çi gibi benim 4 yumurtadan bir tana çıktı oda 4. Güne gitti diğer 2si boş çıktı 1 küçüktü
evet ben 3. günü gitmiştim verdiği ilaçlara yarın başla dedi hala devam ediyorumYani 2. Adetin 2. Günü iğnelere mi başlıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?