2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler

canım benim Allah kucağına almayı nasip etsin bende perşemde kendım doktoruma gidicem ama ben dayanamayıp başka dra gidip keseyi gördüm şükür 2 embriyo transfer oldum tek kese görüldü olsun sağlıklı olsun da perşembe kalp atışını duyarmışıım öyle dediler şimdide onun korkusu heycanı başladı hayalmde odasını bile kurdum Allahım dualarımızı kabul eder inşallah

Teşekkür ederim günümü bekleyeceğim

Amin canım amin inşallah benim doktorum İstanbul’da ben fethiyedeyim bende kendi doktoruma gidemiyorum burda başka doktor buldum ona gideceğim cuma keseyi net görürüz gel dedi. Sadece bu lekelenme korkuttu biraz ama hayırlısı Rabbimden artık bekleyip göreceğiz

canım semde transfer oldun kaçıncı günündesin buradaki herkese dua ediyorum beklemekte zor burada yazıları okuyunca insan rahatlıyor kaç tane transfer oldun tahlil günün nedir
Canım 25 şu cumartesi oldum transfer gününden 12. Yada 14 kan ver dediler ayın 8 çi gibi benim 4 yumurtadan bir tana çıktı oda 4. Güne gitti diğer 2si boş çıktı 1 küçüktü

Canım 25 şu cumartesi oldum transfer gününden 12. Yada 14 kan ver dediler ayın 8 çi gibi benim 4 yumurtadan bir tana çıktı oda 4. Güne gitti diğer 2si boş çıktı 1 küçüktü
olsun o belli olmaz Allah yardımcın olsun pozitif düşün karnını sev konuş yavrunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…