- 25 Ekim 2014
- 694
- 593
- 123
- 35
Evet canım ben bugün tam 5 haftalığım 21 Şubat son adet tarihi aramızda 1 gün doğrudurbenim 20 şubat reglim bana tele hamilelik indirdim 5+1 yazıyor senden 1 gün fazlayım oda regl ile alakalı sanırım
Valla canım mecburen bıraktım bebek fotoğraflarına baktım buna değer dedim yumurta büyütmede azalttım 2 yada 3 tü yumurtanın toplandığı gün anesteziden bir gün önce tamamen kestim bir haftadır içmiyorum 17 yıldır içiyorum paket paket bu arada kahve olmazsa olmaz tabi transfer gerçekleşti derken baktım hiç içmiyorum vicdanen kötü hissediyordum sabrediyorum şurda bir haftaya kadar belli olacak embiriyom benimleyse sütten kesilene kadar içmem yada yanında ama yoksa sigaradan başka kimse yok tekrar eski dosta dönerim bu arada hayatımda ilkkez bu kadar ara ile içmemişimdirsen nasıl bıraktın ben eşime iç yanımda duman kokusuna nefsimi köreltiyorum valla nikotin bandını sordum ezcaneye onunda aşamaları varmış 1 2 3 dıye doktora sormadan alamyn dedler
Valla canım mecburen bıraktım bebek fotoğraflarına baktım buna değer dedim yumurta büyütmede azalttım 2 yada 3 tü yumurtanın toplandığı gün anesteziden bir gün önce tamamen kestim bir haftadır içmiyorum 17 yıldır içiyorum paket paket bu arada kahve olmazsa olmaz tabi transfer gerçekleşti derken baktım hiç içmiyorum vicdanen kötü hissediyordum sabrediyorum şurda bir haftaya kadar belli olacak embiriyom benimleyse sütten kesilene kadar içmem yada yanında ama yoksa sigaradan başka kimse yok tekrar eski dosta dönerim bu arada hayatımda ilkkez bu kadar ara verdim
Ya kıyamam neden morali bozuyorsun daha çok gün var benim şuan deli gibi ağrım var kasıklarım patlayacak belim kopuyo sonuç ne olur bilmiyorum@
canim senin ozel mesajlarina cevap yazilamiyor. bilgin olsun. Bende ayni canim haliyle moralsizim bakalim ne olacak..
clmpkckcll
canım biraz önce adet ağrısı bi geldi sornra wc ye gittim peçeteye pembe leke tarzında kan geldi senın lekelenmen nasıldı doktorum sorun olmaz normal dedı ama içim hiç rahat degılEvet canım ben bugün tam 5 haftalığım 21 Şubat son adet tarihi aramızda 1 gün doğrudur
Transfer sonrası 3.gün regl ağrın olmuşmuydu benim daha 10 günüm var regl ama çok sancım var normal mi yoksa tutunmuyormu ☹canım biraz önce adet ağrısı bi geldi sornra wc ye gittim peçeteye pembe leke tarzında kan geldi senın lekelenmen nasıldı doktorum sorun olmaz normal dedı ama içim hiç rahat degıl
bence iyi kasiklarinin agrimasi hep oyle olanlar hamile kalmis. InsAllah hamilesindir.Ya kıyamam neden morali bozuyorsun daha çok gün var benim şuan deli gibi ağrım var kasıklarım patlayacak belim kopuyo sonuç ne olur bilmiyorum
canim benim oldu ama benim tam regli gunumdu. Gece karnim deli gibi agridi karnim yirtilcak sandim. Sonra kalktim oturdum artik gece 4 de sabaha gecti. Suan hic agrim yok gibi. Ilaclardan oluyor bence korkmaTransfer sonrası 3.gün regl ağrın olmuşmuydu benim daha 10 günüm var regl ama çok sancım var normal mi yoksa tutunmuyormu ☹
Gün gün artıyor inşAllah tutunuyordurcanim benim oldu ama benim tam regli gunumdu. Gece karnim deli gibi agridi karnim yirtilcak sandim. Sonra kalktim oturdum artik gece 4 de sabaha gecti. Suan hic agrim yok gibi. Ilaclardan oluyor bence korkma
Hepimiz inşAllah sende lütfen üzülme test falan mı yaptın senbence iyi kasiklarinin agrimasi hep oyle olanlar hamile kalmis. InsAllah hamilesindir.
artmasi iyi iste benim birsey kalmadi gibi az rahatsizlik var ilactan..Gün gün artıyor inşAllah tutunuyordur
evet :)))Hepimiz inşAllah sende lütfen üzülme test falan mı yaptın sen
canim ber gorustum ama fiyatlari tabii cok eski bende. Benden sonra yine fiyat artmis. Ben kendi adima gorustum icime sinmedi canim. Ama gidip memnun kalanda cok..kızlar bahçeciye giden var mı aranızda önerir misiniz? fiyatları hakkında bilginiz var mı?
Çok değişik kimindi oluyor kimindi olmuyor belki seninki normal olandır canım bilmiyorum bildiğin ateş bastı beniartmasi iyi iste benim birsey kalmadi gibi az rahatsizlik var ilactan..
35 bin ben gittim ama sonrasında 4 yıl önce çıkan bir haberini duyduk vazgeçtik ama genelde başarılalarkızlar bahçeciye giden var mı aranızda önerir misiniz? fiyatları hakkında bilginiz var mı?
Ateşte iyi :)Çok değişik kimindi oluyor kimindi olmuyor belki seninki normal olandır canım bilmiyorum bildiğin ateş bastı beni
içinize sinmeyen neydi istanbuldayım maddi anlamda bir sınırım yok açıkçası en iyisi olsun istiyorum. embriyologları çok iyi olduğu için orayı düşünmüştüm ama bahçelievler medicana serdar beyi de çok övdüler çok kararsız kaldımevet :)))
canim ber gorustum ama fiyatlari tabii cok eski bende. Benden sonra yine fiyat artmis. Ben kendi adima gorustum icime sinmedi canim. Ama gidip memnun kalanda cok..
Dürüst olup kalbini kırmak istemem bu yolda hepimiz çare arıyoruz. O yüzden yazdıklarım kend fikrim ve izlenimim. Doktor da değilim bilirkişi de canım.içinize sinmeyen neydi istanbuldayım maddi anlamda bir sınırım yok açıkçası en iyisi olsun istiyorum. embriyologları çok iyi olduğu için orayı düşünmüştüm ama bahçelievler medicana serdar beyi de çok övdüler çok kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?