- 25 Ekim 2014
- 694
- 593
- 123
- 35
Transferin 8.günü canım 4.denemem 3 negatifim varAmin hepimiz için hayırlısı olsun canım inşallahbende yanma bi 3-4 saat kadar sürdü dokununca hissediyordum akşam erken uyumuşum sabah kalkınca o his kalmamıştı. Transferin 8.gününde misin yoksa iğnenin 8.günü mü inşallah güzel haberler verirsin ben aşamalara çok yabancıyım birazda korkuyorum açıkçası
Güzel haberlerini alırız inşallah canımmTransferin 8.günü canım 4.denemem 3 negatifim var
Belki karşılaşırızMerhaba bende centrumda tedaviye başladım. Nasip olursa nisanin ilk haftası transferim olacak. Benim Dr Emre papuçcu. 9 Şubat'ta opu oldum iki ay rahim dinlendirme yapılıyor. İkinci adetimi bekliyorum. Bize Rosi tekniği uygulandi. Eşim mikro tese oldu sperm bununamadi. Yuvarlak hücreler bulundu. İki adet dondurulmuş 3.gun 8 hücreye bölünmüş embriyom var. Umarım kaliteleri güzeldir. insaAllah hepimiz için hayırlısı olur.
Bu arada 3 gün 8 hücreli kaliteli düye biliyorum şansın açık olsunBelki karşılaşırızbenim amh düşüklüğüm vardı eşimin ileri hareket sayı falan düşük 2.denemem bize bir tedavi uygulamadı malesef baktı 4 yumurta var dedi iğne başladı buğün tekrar kontrole gideceğim inş şu mübarek günde rabbim isteyenlere nasip eder amh 0,089 olurmu bilmiyorum çok stresliyim sizin kaç yumurta çoktı kaçı kaldı
Amin canım cümlemizin inşallahGüzel haberlerini alırız inşallah canımmher denemede böyle yumurta toplamak için iğne vuruldun mu yoksa toplanmış yumurtalar dan mı devam ettin
Amin insaAllah canım. Benim yaş 37 amh 1.88 çıktı. 3 yumurta almışlar doktor ultrasonda çok güzel 12 yumurta var demisti. Bende anlamadım gelip hiçbir açıklamada yapmadı.Ben doktorumdan memnun kalmadım. Rosi tekniği centrumda gelişmiş biraz o yüzden esimin doktoru tavsiye etti. Allah ol derse olur canım. Strese girme. Hatta gruplarda çok yazan olmuş. Amh düşük olup anne olan çok var. Meryem süresini dinle bol bol okuyabiliyorsan oku. Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin isteyen herkese.Belki karşılaşırızbenim amh düşüklüğüm vardı eşimin ileri hareket sayı falan düşük 2.denemem bize bir tedavi uygulamadı malesef baktı 4 yumurta var dedi iğne başladı buğün tekrar kontrole gideceğim inş şu mübarek günde rabbim isteyenlere nasip eder amh 0,089 olurmu bilmiyorum çok stresliyim sizin kaç yumurta çoktı kaçı kaldı
Amin canım İnşAllah ilginç olan bana uygulama falan yapılmadı normal prosüdür uygulanıyorAmin insaAllah canım. Benim yaş 37 amh 1.88 çıktı. 3 yumurta almışlar doktor ultrasonda çok güzel 12 yumurta var demisti. Bende anlamadım gelip hiçbir açıklamada yapmadı.Ben doktorumdan memnun kalmadım. Rosi tekniği centrumda gelişmiş biraz o yüzden esimin doktoru tavsiye etti. Allah ol derse olur canım. Strese girme. Hatta gruplarda çok yazan olmuş. Amh düşük olup anne olan çok var. Meryem süresini dinle bol bol okuyabiliyorsan oku. Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin isteyen herkese.
Amin canım insaAllah. Bunlar bahanesi işte Rabbim ol derse olacak. Çok iyi embriyo olup hamile kalmayan da var çok kötü embriyo olup hamile kalan da var.Hayirlisi artık.Bu arada 3 gün 8 hücreli kaliteli düye biliyorum şansın açık olsun
Bildiğim kadarıyla 5 çi güne kadar bekliyorlar zaten koyacakları zamanlar arasında 1 tane eğer ileri yaş varsa 2 embiriyo kokuyorlar kalanı donduruyorlar o yüzden içlerinde en kalitelisini alacaklarMerhaba arkadaşlar. Ben de bu ay tüp bebek tedavisine başladım. Perşembe günü Opu işlemi oldu. 16 yumurta topladılar. 12 si döllendi. 9 tanesi sağlam kalmış. Bugün yine aradılar 9 taneymiş hala. 3. Günden sonra sayısı azalan oldu mu inşallah bu sayıda kalır aklım orda hep.
Yumurta toplama gününe kadar özel kullandığınız vitamin yada başka birşey varmıydıAmin insaAllah canım. Benim yaş 37 amh 1.88 çıktı. 3 yumurta almışlar doktor ultrasonda çok güzel 12 yumurta var demisti. Bende anlamadım gelip hiçbir açıklamada yapmadı.Ben doktorumdan memnun kalmadım. Rosi tekniği centrumda gelişmiş biraz o yüzden esimin doktoru tavsiye etti. Allah ol derse olur canım. Strese girme. Hatta gruplarda çok yazan olmuş. Amh düşük olup anne olan çok var. Meryem süresini dinle bol bol okuyabiliyorsan oku. Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin isteyen herkese.
Transferi 2 ay sonra olucam. 34 yaşındayım. Aklıma hep kötüsü geliyo tutamıyorum kendimi aricaklar ve gitti hepsi dicekler diye.Bildiğim kadarıyla 5 çi güne kadar bekliyorlar zaten koyacakları zamanlar arasında 1 tane eğer ileri yaş varsa 2 embiriyo kokuyorlar kalanı donduruyorlar o yüzden içlerinde en kalitelisini alacaklar
Yumurta toplama gününe kadar özel kullandığınız vitaminAmin insaAllah canım. Benim yaş 37 amh 1.88 çıktı. 3 yumurta almışlar doktor ultrasonda çok güzel 12 yumurta var demisti. Bende anlamadım gelip hiçbir açıklamada yapmadı.Ben doktorumdan memnun kalmadım. Rosi tekniği centrumda gelişmiş biraz o yüzden esimin doktoru tavsiye etti. Allah ol derse olur canım. Strese girme. Hatta gruplarda çok yazan olmuş. Amh düşük olup anne olan çok var. Meryem süresini dinle bol bol okuyabiliyorsan oku. Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin isteyen herkese.
emin ol benden şanslısın benim şuan 4 yumurtam var bir tanesi çok geriden geliyor 5.güne gelirmi biri inan bilmiyorumTransferi 2 ay sonra olucam. 34 yaşındayım. Aklıma hep kötüsü geliyo tutamıyorum kendimi aricaklar ve gitti hepsi dicekler diye.
Hmm bir değere bağlı olarak mı belirliyorlar ganol f yetmedi hatta 900 bitti 450 bir daha aldım kaldı elimde son kez yaptım dolapta duruyor 8 gündür yapıyorum 4. Gün oxoside başladım 4 günde onu yaptım günde 2 tane karın ağrısı ve acısı olur gerçektenSeninde ilk tüp bebek sanırım bende niye yüksek başladılar bilmiyorum 225 fazla geldi iğneyi vururken de zorlandım epey
Kaçıncı gününü canım test yaptın?Ben dayanamayıp şimdi erken gebelik de kaset de yaptım koskoca bir negatif. Tutamıyorum kendimi içim yanıyor
Kaçıncı gününü canım test yaptın?
Kasettekiler silikse onlar doğrudur benceCanim beşinci gün. Erken gebelik yapmıştım bunu yazdığımda koskoca negatif çıktı. Sonra elimde iki tane kaset test vardı onları yaptım onlar silik çıktı. Yani sanıyorum vaar ama çok silikle öğrendim şu an yarın sabah ilk idrarla bir daha yapmayı dusunuyorum
Kasettekiler silikse onlar doğrudur bencegüzel düşünelim. Senin de ilk deneme değildi sanki di
O zaman ilk ve son olur inşallahİlk idrar değil bı de hiçbiri kasettekiler ilk beş dk içinde çıktı şimdi gittim baktım daha gözle görülür inşallah benledir bebeğim isteyen herkesledir. İlk canım benim ilk tüp bebeğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?