2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler

Bende öyle şimdi negatif görürüm canım sıkılır erkenden..
Aynen bende o düşünceyim ki nedense negatif oldu gibi bir düşüncem var o yüzden de hevessizim biraz. Eşim test almış bir tane yarındık sadece deneyelim istiyor 4.deneme birşey olmaz diyor ama ben çekimserim

Aynen bende o düşünceyim ki nedense negatif oldu gibi bir düşüncem var o yüzden de hevessizim biraz. Eşim test almış bir tane yarındık sadece deneyelim istiyor 4.deneme birşey olmaz diyor ama ben çekimserim
Ben de dün proluton iğne yaptırdım, 5 günde 1 demişti. Bütün gece bacaklarım ağrıdı, hafif midem bulandı, bugün ben de keyifsizim. İnşallah olumlu olur ve sağlıklı devam eder ikimiz icin de. Sen de test yaparsan haber ver

Amin canim amin inşallah bacak ağrısı güzel belirti diyorlar hadi inşallah mide bulantısı ilaçlardan oluyor ya bende de var baş dönmesiyle beraber. Bende ekstradan 2.günden itibaren kaşık ağrısı adet olacakmış gibi olduğu için ümitsiz oldum biraz ama yaparsam veririm canım

Bende hiç ağrı sızı yoktu, iğneden sonra oldu ben de yan etki olduğunu düşünüyorum çünkü şu an yaşadığımız her şey ilaçlardan hadi hayırlısı olsun artık hakkımızda

Bu 4. Denemem korku ve umudu ayni anda yasiyorum allahim hayirli olani nasip etsin emeklerimizi bosa cikarmasin ins

Kızlar ben yanlış görüyorum dimi? Orda birşey yok

Eklentiler

• AC45F8FA-7645-43F1-8759-83E10FC68D5C.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 196
Merhaba bende daha dün başladım tüp bebek tedavisine ilk iğne mi vuruldum normalde aşılama için 50 yada 75 vurulmuştum hiç yakmamıştı dün 225ile başladık epey yaktı canımı normal midir bu durum hiç bilmiyorum. Birde sabah akşam tarhusal içiyorum bu hapı kullanan varmı aranız da

Tarlusalı ilk defa 4.denememde kullandım bugün 8.günüm. İlacın yakması normal bende de yaparken çok yakma yapıyordu ama hemen geçiyor. Tedaviniz hayırlı olsun inşallah

Bende 150 ile başladım dediğin gibi aşılama da 75 yaptırmışlardı.

Benim de kan testim 23 ünde bende açıkcası hiç bir belirti yok

Ben dayanamayıp şimdi erken gebelik de kaset de yaptım koskoca bir negatif. Tutamıyorum kendimi içim yanıyor
Test için erken değil mi bence kan testine kadar ümitsizliğe kapılma idrar yanıltıcı olabiliyor bana kanı bile tarihinden önce yapma dediler

Tarlusalı ilk defa 4.denememde kullandım bugün 8.günüm. İlacın yakması normal bende de yaparken çok yakma yapıyordu ama hemen geçiyor. Tedaviniz hayırlı olsun inşallah
Amin hepimiz için hayırlısı olsun canım inşallah bende yanma bi 3-4 saat kadar sürdü dokununca hissediyordum akşam erken uyumuşum sabah kalkınca o his kalmamıştı. Transferin 8.gününde misin yoksa iğnenin 8.günü mü inşallah güzel haberler verirsin ben aşamalara çok yabancıyım birazda korkuyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…