- 13 Mart 2023
- 577
- 227
- 33
- 34
Limonu tuzluyorum mandalina bir kış ağzıma sürmedim şimdi yiyorumBenim akşam çok oluyor. Bide bende ekşi yiyorum hep.
Benim canım bişey istemiyor hem iştahım kapalı hemde açıkLimonu tuzluyorum mandalina bir kış ağzıma sürmedim şimdi yiyorum
Benim iştahım var normalde hiç yemezdim şimdi günde 3 öğün ve acıkıyorum uykum var genelde tamamen öğrenip hamileliğin tadını çıkartırız inş ben kusmayada razıyımBenim canım bişey istemiyor hem iştahım kapalı hemde açıkçok tuhaf
Benim iştahım var aç gibiyim ama canım bişey istemiyorBenim iştahım var normalde hiç yemezdim şimdi günde 3 öğün ve acıkıyorum uykum var genelde tamamen öğrenip hamileliğin tadını çıkartırız inş ben kusmayada razıyım
Benim doktorum her seferinde almıyor ücret kese için gittiğimde almadı meselaİnşallah çok sürmez bu sefer yine muayene ücreti vermek zorundayım
Yemen gerek ama bu 3 ay önemli çünkü organ gelişimleri başlıyorBenim iştahım var aç gibiyim ama canım bişey istemiyor
Hadi ya bazen streste yapıyor ben birde sigara içiyordum 24 gün oldu bırakalı sanırım o yüzden de iştahım açıldıBenim iştah kapandı tam tersine
Olabilir kuzum tas Alman artmış oluyor ya iştahı açıyor oHadi ya bazen streste yapıyor ben birde sigara içiyordum 24 gün oldu bırakalı sanırım o yüzden de iştahım açıldı
Hiç aranızda rahim filminden anlayan yok mu kızlar yaaaa?
6 haftalıkken kallplerini duymuştumYaaa kıyamam kuzumDiğeri sağlıklı rabbim ona sağlık versin elden bişi gelmiyor.Ne kadarlıktı bebişler
Diğer bebiş için güçlü olman gerekiyor annesi6 haftalıkken kallplerini duymuştum
Olabilir canım geldim hastanedeyim bekliyorumOlabilir kuzum tas Alman artmış oluyor ya iştahı açıyor o
Öyle yapmaya çalışıyorum kalp atışı iyi büyümüş hem 7+3 olduk teyzesi inşallah onu doğurmak nasip olur sen nasılsın durumun nedirDiğer bebiş için güçlü olman gerekiyor annesi
Benımde canım hiç bişey istemıyo yiyecekler agzımda buyuyo ya hatta bu sabah yumurta falan yıyemedım granola muz yedım, yıyemıyorumBenim iştahım var aç gibiyim ama canım bişey istemiyor
Merhaba, sanırım aynıyız seninle bende 4 haftalık ve haftaya çarsamba kese için çagırdılarBende şuan adet tarihine göre 4 haftalık hamileyim, daha kese görmedim haftaya çarşamba göreceğim inşallah. Benim çok midem bulanıyor akşamları yemek yiyemiyorum
1 nisanda transfer olmuştum. Adet tarihimde 14 mart. Sizinde öyle mi? Konuşuruz tabikide inşallah keseyi görürüzMerhaba, sanırım aynıyız seninle bende 4 haftalık ve haftaya çarsamba kese için çagırdılarhaber verelim birbirimize olur mu? İnşallah her şey güzel olur mide bulantım benim henüz yok ama tavsiyem yağsız ve baharatsız şeyler yemeye dikkat etmelisin ben gündüzleri kivi üzerine limon tuz yapıyorum çok iyi geliyor belki de ondan bulanmıyor
Kese gördük ama bebiş görünmüyor 2 hafta sonra kalp bakılacakÖyle yapmaya çalışıyorum kalp atışı iyi büyümüş hem 7+3 olduk teyzesi inşallah onu doğurmak nasip olur sen nasılsın durumun nedir
Hayırlı olsun canım:)Kese gördük ama bebiş görünmüyor 2 hafta sonra kalp bakılacak
Maşallah benim minnoşuma inşallah nasip olur canım benim dualarım seninle.ben de pazartesi kese gördüm ayın 19 unda da kalp atışı için gidicem inşallajÖyle yapmaya çalışıyorum kalp atışı iyi büyümüş hem 7+3 olduk teyzesi inşallah onu doğurmak nasip olur sen nasılsın durumun nedir
Gözün Aydın canım benim darısı kalp atışına inşallahKese gördük ama bebiş görünmüyor 2 hafta sonra kalp bakılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?