2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler

Benim canım bişey istemiyor hem iştahım kapalı hemde açık çok tuhaf
Benim iştahım var normalde hiç yemezdim şimdi günde 3 öğün ve acıkıyorum uykum var genelde tamamen öğrenip hamileliğin tadını çıkartırız inş ben kusmayada razıyım

Benim iştahım var normalde hiç yemezdim şimdi günde 3 öğün ve acıkıyorum uykum var genelde tamamen öğrenip hamileliğin tadını çıkartırız inş ben kusmayada razıyım
Benim iştahım var aç gibiyim ama canım bişey istemiyor

Bende şuan adet tarihine göre 4 haftalık hamileyim, daha kese görmedim haftaya çarşamba göreceğim inşallah. Benim çok midem bulanıyor akşamları yemek yiyemiyorum
Merhaba, sanırım aynıyız seninle bende 4 haftalık ve haftaya çarsamba kese için çagırdılar haber verelim birbirimize olur mu? İnşallah her şey güzel olur mide bulantım benim henüz yok ama tavsiyem yağsız ve baharatsız şeyler yemeye dikkat etmelisin ben gündüzleri kivi üzerine limon tuz yapıyorum çok iyi geliyor belki de ondan bulanmıyor

1 nisanda transfer olmuştum. Adet tarihimde 14 mart. Sizinde öyle mi? Konuşuruz tabikide inşallah keseyi görürüz

Öyle yapmaya çalışıyorum kalp atışı iyi büyümüş hem 7+3 olduk teyzesi inşallah onu doğurmak nasip olur sen nasılsın durumun nedir
Kese gördük ama bebiş görünmüyor 2 hafta sonra kalp bakılacak

Eklentiler

• C714D97E-EF01-48C2-9648-1020F1468030.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 42
Öyle yapmaya çalışıyorum kalp atışı iyi büyümüş hem 7+3 olduk teyzesi inşallah onu doğurmak nasip olur sen nasılsın durumun nedir
Maşallah benim minnoşuma inşallah nasip olur canım benim dualarım seninle.ben de pazartesi kese gördüm ayın 19 unda da kalp atışı için gidicem inşallaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…