- 10 Nisan 2023
- 117
- 115
- 23
- 30
Yok benim 27 mart transfer 10 mart da son adet tarihim. Ama benzer vakitlere denk geliyor kese görmemiz vs.1 nisanda transfer olmuştum. Adet tarihimde 14 mart. Sizinde öyle mi? Konuşuruz tabikide inşallah keseyi görürüz
yavrum benim teyzesi yesun oni olsun benimde öyleydı 1 hafta sonra yolk kesesı gorulmustu kalp atısı cok sonra duydum annesi orda işte Allah ona ol diyecek olacak inşallah hadi gözün aydınKese gördük ama bebiş görünmüyor 2 hafta sonra kalp bakılacak
canım benım beklemek cok zor bılıyorum ama sabır Allahın izniyle kalp atışıda duyarsın çektiğim videoda görülüyor biliyormusun hareket ediyor kalbi hep dua ediyorum bende hepimizeMaşallah benim minnoşuma inşallah nasip olur canım benim dualarım seninle.ben de pazartesi kese gördüm ayın 19 unda da kalp atışı için gidicem inşallaj
Yaa ne kadar güzel inşallah bizlerde görebiliriz o anlarıcanım benım beklemek cok zor bılıyorum ama sabır Allahın izniyle kalp atışıda duyarsın çektiğim videoda görülüyor biliyormusun hareket ediyor kalbi hep dua ediyorum bende hepimize
Amin inşallah canımGözün Aydın canım benim darısı kalp atışına inşallah
Hadi hayırlısıyla onuda görmek nasıp olur inşallahKese gördük ama bebiş görünmüyor 2 hafta sonra kalp bakılacak
Kaç haftalık olduğunu söylediler mi kuzum?Amin inşallah canım
5 hafta canımKaç haftalık olduğunu söylediler mi kuzum?
Gözünüz aydın inş hayırlısıyla sağlıkla onu da duyarsınızKese gördük ama bebiş görünmüyor 2 hafta sonra kalp bakılacak
Tam 5 haftalıkmıymış5 hafta canım
Nerdeyse kalp atışı duyma vaktiniz gelmiş o zamanDün gititm bende 17 sindeydi normalde ama kahve lekem ve aşırı ağrım olunca korkum keseyi gördük ben 5 haftalık diye biliyordum dokto 5 gün önde dedi salı birdaha gidicez ekstra fitil ve iğne verdi bugün daha iyiyim ağrım hafifledi lekem gelmedi işe gitmedim evde yat dedi varmı böyle şikayetleri olan
Maşallah5 hafta canım
Amin canım inşallah yaHadi hayırlısıyla onuda görmek nasıp olur inşallah
teşekkür ederim canım amin inşallah şuan 5 hafta tam en son 575 ti değerim canımGözünüz aydın inş hayırlısıyla sağlıkla onu da duyarsınızkaç haftalık görünüyormuş ultrasonda , en son betanız kaçtı bu arada
Maşallah
aynen canım yarın 6 ya giriyorum kese 11 mm dahaTam 5 haftalıkmıymışmaşallah
Bunu doktor mu söyledi usg de mi yazıyor kuzum
aynen canım yarın 6 ya giriyorum kese 11 mm daha
Muhtemelen salı günü yads diğer hafta inşallsh canımNerdeyse kalp atışı duyma vaktiniz gelmiş o zaman
En az 3000 bin olması lazım bildiğim kadsrıyla canımBeta kaçken görünüyor kese kızlar bilen var mı
Üzgün de yazıyor 5 hafta olduğunu doktor söyledeBunu doktor mu söyledi usg de mi yazıyor kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?