- 13 Mart 2023
- 577
- 227
- 33
- 34
Nasıl yani kanama olunca kalp atışımı yaklaşıyorNerdeyse kalp atışı duyma vaktiniz gelmiş o zaman
O da nerden çıktıNasıl yani kanama olunca kalp atışımı yaklaşıyor
Kız senin yorum yaptığın kişinin kanaması olmuş sende kalp atışı yaklaşmış yazmışsınO da nerden çıktı5 gün önde gidiyormuş ya bebişi yani neredeyse bir hafta daha önde
Kız senin yorum yaptığın kişinin kanaması olmuş sende kalp atışı yaklaşmış hO da nerden çıktı5 gün önde gidiyormuş ya bebişi yani neredeyse bir hafta daha önde
Oh oh dünyanın en güzel bulanması yaBenim mide bulantıları bugün başladı ara ara yokluyor şimdi şuan yine bulanıyorben 24-25 Nisan gibi ancak gidebileceğim doktora
5 haftalık ama 5 gün önden gidiyormuş yazmış yaKız senin yorum yaptığın kişinin kanaması olmuş sende kalp atışı yaklaşmış yazmışsın
Kalp atışı 6. Haftadan sonra duyulma ihtimali var ya ondan dedimKız senin yorum yaptığın kişinin kanaması olmuş sende kalp atışı yaklaşmış yazmışsın
Amin inşallah canım yarın 6. Haftaya giriyoruz varsa bu dünyada yiyecek nasibi önüne birşey engel olmaz olmazsada Rabbimimin imtihanı artıkKalp atışı 6. Haftadan sonra duyulma ihtimali var ya ondan dedimsen kanamaları olumsuzlukları düşünme görme hayırlısıyla her şey çok güzel olacak inş
Kendinizi ne güzel sakinleştiriyorsunuz ya ben beceremiyorum.her şeyi çok fazla düşünme gibi pis bir huyum varAmin inşallah canım yarın 6. Haftaya giriyoruz varsa bu dünyada yiyecek nasibi önüne birşey engel olmaz olmazsada Rabbimimin imtihanı artık
Anladım canım5 haftalık ama 5 gün önden gidiyormuş yazmış ya
bende öyleyim canım içim içimi yiyor bakma ama olmazsada elden birşey gelmez canım napalım her şerde bir hayır var deyip alışmaya çalışacağızKendinizi ne güzel sakinleştiriyorsunuz ya ben beceremiyorum.her şeyi çok fazla düşünme gibi pis bir huyum var
Haklısın kuzum olduran Allah ne kadar çabalasakta olmayacaksa olmuyorAnladım canımben yanlış anlamışım
bende öyleyim canım içim içimi yiyor bakma ama olmazsada elden birşey gelmez canım napalım her şerde bir hayır var deyip alışmaya çalışacağız
Öyle ilk benim 4 yumurta vardı opu da sadece bir yumurta çıktı 4. Güne gelmez oda çöp olur dedim çok bağlıkla gitti 4. Güne transfer oldum tutmaz tek yumurta başka yumurtam da yok dedim tuttu kase görürmüyüm dedim onuda gördüm şimdi kalbinin atışını dinlemekte sıra oda olursa normal süreci takip edeceğiz sağlıkla o güne gelir inşalllah yani doktor bana imkansız dedi tek yumurta ve orda ilk denemem nasip koşmak canım Allah herşeyin hayırlısını versinHaklısın kuzum olduran Allah ne kadar çabalasakta olmayacaksa olmuyor
Aynı benim de bebek gozukmemisti iki hafta sonra gel dedi bayramdan sonra pazartesi gidicem inşallah sağ salim kalp atislarinida duyarız canimKese gördük ama bebiş görünmüyor 2 hafta sonra kalp bakılacak
Benim 2 haftam var şuan 5 hafta 7 haftalık olacak öyle gideceğimAynı benim de bebek gozukmemisti iki hafta sonra gel dedi bayramdan sonra pazartesi gidicem inşallah sağ salim kalp atislarinida duyarız canim
Bende tam 6+2 oluyor gideceğim tarihte ama kalp atışı duyulurmu bilmiyorumBenim 2 haftam var şuan 5 hafta 7 haftalık olacak öyle gideceğim
Amin canım benimÖyle ilk benim 4 yumurta vardı opu da sadece bir yumurta çıktı 4. Güne gelmez oda çöp olur dedim çok bağlıkla gitti 4. Güne transfer oldum tutmaz tek yumurta başka yumurtam da yok dedim tuttu kase görürmüyüm dedim onuda gördüm şimdi kalbinin atışını dinlemekte sıra oda olursa normal süreci takip edeceğiz sağlıkla o güne gelir inşalllah yani doktor bana imkansız dedi tek yumurta ve orda ilk denemem nasip koşmak canım Allah herşeyin hayırlısını versin
Ultrason hesaplamasıyla netteki son adet tarihine göre gebelik hesabı ile aynı mı çıktı sonucunuzBenim 2 haftam var şuan 5 hafta 7 haftalık olacak öyle gideceğim
Çoğunlukla Duyulur merak etmeyin bende 6+3 de duydum kalp atışını Şuanda 7+4 haftalığım. 4 gün sonra tekrar kontrolüm varBende tam 6+2 oluyor gideceğim tarihte ama kalp atışı duyulurmu bilmiyorum
Evet canım aynıUltrason hesaplamasıyla netteki son adet tarihine göre gebelik hesabı ile aynı mı çıktı sonucunuz
Amin canım inşallah duyarsınız haber ver bizedeAynı benim de bebek gozukmemisti iki hafta sonra gel dedi bayramdan sonra pazartesi gidicem inşallah sağ salim kalp atislarinida duyarız canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?