2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler

Benim mide bulantıları bugün başladı ara ara yokluyor şimdi şuan yine bulanıyor ben 24-25 Nisan gibi ancak gidebileceğim doktora

O da nerden çıktı 5 gün önde gidiyormuş ya bebişi yani neredeyse bir hafta daha önde
Kız senin yorum yaptığın kişinin kanaması olmuş sende kalp atışı yaklaşmış h
Benim mide bulantıları bugün başladı ara ara yokluyor şimdi şuan yine bulanıyor ben 24-25 Nisan gibi ancak gidebileceğim doktora
Oh oh dünyanın en güzel bulanması ya

Kız senin yorum yaptığın kişinin kanaması olmuş sende kalp atışı yaklaşmış yazmışsın
Kalp atışı 6. Haftadan sonra duyulma ihtimali var ya ondan dedim sen kanamaları olumsuzlukları düşünme görme hayırlısıyla her şey çok güzel olacak inş

Kalp atışı 6. Haftadan sonra duyulma ihtimali var ya ondan dedim sen kanamaları olumsuzlukları düşünme görme hayırlısıyla her şey çok güzel olacak inş
Amin inşallah canım yarın 6. Haftaya giriyoruz varsa bu dünyada yiyecek nasibi önüne birşey engel olmaz olmazsada Rabbimimin imtihanı artık

Amin inşallah canım yarın 6. Haftaya giriyoruz varsa bu dünyada yiyecek nasibi önüne birşey engel olmaz olmazsada Rabbimimin imtihanı artık
Kendinizi ne güzel sakinleştiriyorsunuz ya ben beceremiyorum.her şeyi çok fazla düşünme gibi pis bir huyum var

5 haftalık ama 5 gün önden gidiyormuş yazmış ya
Anladım canım ben yanlış anlamışım
Kendinizi ne güzel sakinleştiriyorsunuz ya ben beceremiyorum.her şeyi çok fazla düşünme gibi pis bir huyum var
bende öyleyim canım içim içimi yiyor bakma ama olmazsada elden birşey gelmez canım napalım her şerde bir hayır var deyip alışmaya çalışacağız

Anladım canım ben yanlış anlamışım

bende öyleyim canım içim içimi yiyor bakma ama olmazsada elden birşey gelmez canım napalım her şerde bir hayır var deyip alışmaya çalışacağız
Haklısın kuzum olduran Allah ne kadar çabalasakta olmayacaksa olmuyor

Haklısın kuzum olduran Allah ne kadar çabalasakta olmayacaksa olmuyor
Öyle ilk benim 4 yumurta vardı opu da sadece bir yumurta çıktı 4. Güne gelmez oda çöp olur dedim çok bağlıkla gitti 4. Güne transfer oldum tutmaz tek yumurta başka yumurtam da yok dedim tuttu kase görürmüyüm dedim onuda gördüm şimdi kalbinin atışını dinlemekte sıra oda olursa normal süreci takip edeceğiz sağlıkla o güne gelir inşalllah yani doktor bana imkansız dedi tek yumurta ve orda ilk denemem nasip koşmak canım Allah herşeyin hayırlısını versin

Amin canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…