- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #2.121
Nasıl anladılar boş gebelik oldugunu bana da domtor kese boş dedi ama 5.5 de zaten karından bebek gözükmüyor birde 6 gündür kanamam var sizce bebegim düşer miGeçmiş olsun bende ağustosta boş gebelikten kürtaj oldum inşallah sizin de sonrasında sağlıklı bi gebeliğiniz olur
Bende de var bı durum lekelenme dediginiz nasıl oluyor acaba bende leke başladı kanamam var birazCanim benim düsüklerim cok oldugu icinde demis olabilir benim arkadasim 17 haftasina girdi hamileligini ogrendiginden buyana lekelenmeleri oldu domyor onada demisti hersey gayet iyi dusuk tehlikesi olabilir dikkat et diye diyorumya hayirlisi insallah atlatiriz
Slm canım benimde son adet 12 agustos şuna kaç hafta çıkıyor ultrasonda bebegi görebildin mi benim şuan 6.1 oldu geçen cuma sadece kese görümdü kürtajla alalım dedi başka doktor lekelenmem oldugu için gitmiştim bebek oluşmamış dedi kanamam geçmedi henüz başka doktor progestan verdi bekliyorumNurseCelline
-yaş,31
-son adet tarihin,12 ağustos
-şehir, Eskişehir
-başlangıç kilo,83
-kaçıncı çocuk,1.
Beni de ekler misin canım ?
Benim kesem 15günde sadece 3 mm büyümüştü 8haftalıkken 8mmlik bi boş kese vardı sadece hem boyut olarak küçüktü hemde içi boştu. Yani normal gelişime göre çok çok geriden geldiği için bu tanıyı koymuşlardı. Sizin şu an kaç haftalık ve kaç mm kese?Nasıl anladılar boş gebelik oldugunu bana da domtor kese boş dedi ama 5.5 de zaten karından bebek gözükmüyor birde 6 gündür kanamam var sizce bebegim düşer mi
Kesem göründü haftasına uygun ilerlemiş önümüzdeki hafta kalbini duyarız dediRandevunuz nasıl geçti acaba ?
En son cuma gibi lekem gelmeye başlayınca gittim bebek gözükmedigi için renkli ultrason çekti orda 5.5 haftalık yazıyor kese 11 mm adetime gmre 10 gün geriden geliyor ama özeldeki doktor bebek yok diye kürtaj yapalım dedi devletteki sonuçlarıma göre 15 gün sonra gel dedi ama kanamam geçmiyor iki gün kahve geldi 3 gündür kırmızı gibi ama adet kanı gibi degilBenim kesem 15günde sadece 3 mm büyümüştü 8haftalıkken 8mmlik bi boş kese vardı sadece hem boyut olarak küçüktü hemde içi boştu. Yani normal gelişime göre çok çok geriden geldiği için bu tanıyı koymuşlardı. Sizin şu an kaç haftalık ve kaç mm kese?
Bak kanama kısmını unutmuşum, doktorumun ilk sorduğu kanaman başladı mı olmuştu. Yani şimdiden moralini bozma bekle bakalım o 15 günü, inşallah hayırlı bi sonuç alırsınEn son cuma gibi lekem gelmeye başlayınca gittim bebek gözükmedigi için renkli ultrason çekti orda 5.5 haftalık yazıyor kese 11 mm adetime gmre 10 gün geriden geliyor ama özeldeki doktor bebek yok diye kürtaj yapalım dedi devletteki sonuçlarıma göre 15 gün sonra gel dedi ama kanamam geçmiyor iki gün kahve geldi 3 gündür kırmızı gibi ama adet kanı gibi degil
Suan 7+3 gözüküyor canım. Ben geçen hafta görmüştüm bebeği. Sen geç döllenme yaşamış olabilirsin bazen 2 hafta geri geldiği oluyor hemen alalım demeleri neden yaniSlm canım benimde son adet 12 agustos şuna kaç hafta çıkıyor ultrasonda bebegi görebildin mi benim şuan 6.1 oldu geçen cuma sadece kese görümdü kürtajla alalım dedi başka doktor lekelenmem oldugu için gitmiştim bebek oluşmamış dedi kanamam geçmedi henüz başka doktor progestan verdi bekliyorum
Bazen geç gösterebiliyo bebekler kendni burda çok okuduk böyle hikayeleri.Kanama olman düşük yapcağın anlamına da gelmiyor aylarca kanama olup sağlıklı doğum yapanlarıda gördük burda.Lütfen olumsuz düşünme ve hep dua et.Ben 6+1 de karından gördüm bebeği.Doktora ne zman gitceksinSlm canım benimde son adet 12 agustos şuna kaç hafta çıkıyor ultrasonda bebegi görebildin mi benim şuan 6.1 oldu geçen cuma sadece kese görümdü kürtajla alalım dedi başka doktor lekelenmem oldugu için gitmiştim bebek oluşmamış dedi kanamam geçmedi henüz başka doktor progestan verdi bekliyorum
İşte kanamam azalmıyor ilaçta içiyorum sıkıntı bu canım beta versem bebek düşüyorsa beta da azalma olur muBak kanama kısmını unutmuşum, doktorumun ilk sorduğu kanaman başladı mı olmuştu. Yani şimdiden moralini bozma bekle bakalım o 15 günü, inşallah hayırlı bi sonuç alırsın
Hatay merkez mi,Merhabalar beni de ekler misiniz?
Yaş 34
Sat 5 Ağustos
İlk bebek
hatay
Aslen evet ama evlenince iskenderuna yerleştikHatay merkez mi,
6+1de 3mm dedi doktor6 haftalık olanlar bebek kaç mm göründü yazabilir mi
Bu hafta degil diger hafta çagırdı devletteki kendş doktorumu aradım haftaya salı gel dedi diger gebeliklerimde hiç yaşamadım zaten doktor kürtaj diyince onun etkiisde var korkmamda birde fetal pol ve fetal kalp atımı ayırt edilememiştir ne demek oluyor bilen var mıBazen geç gösterebiliyo bebekler kendni burda çok okuduk böyle hikayeleri.Kanama olman düşük yapcağın anlamına da gelmiyor aylarca kanama olup sağlıklı doğum yapanlarıda gördük burda.Lütfen olumsuz düşünme ve hep dua et.Ben 6+1 de karından gördüm bebeği.Doktora ne zman gitceksin
Şükret görünmüş canım benim kese boş daha benek gözükmüyor gayet normal canım saglıkşa büyüsün inşallah6+1de 3mm dedi doktor
10 gün var gitmeme ama kanamam çogalıyor gibi şki gün kahve geldi şimdi kırmızılaştı yarında bekleyim gitmeyi düşünüyorumSuan 7+3 gözüküyor canım. Ben geçen hafta görmüştüm bebeği. Sen geç döllenme yaşamış olabilirsin bazen 2 hafta geri geldiği oluyor hemen alalım demeleri neden yaniinşallah sağlıklıdır ne zaman gideceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?