- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #18.841
Şimdi yazılara baktım da aksine daha rahatmisHiçbir emzirme pozisyonu orta kulak iltihabı yapmaz. Bebekler zaten her şekilde yatarak emmek zorundalar doğası gereği. Zaten Amerikan pediatri derneği tarafından bebek için en güvenli emzirme pozisyonu seçilmiş bu pozisyon. Biz dik de otursak bebek kucağımızda bu pozisyonda emiyor zaten gene.
Emin ol şu sıralar hepimiz aynıyızKizlar bebegim sadece memede uyumak istiyor. Uyukladiginda Memeden cikarip yatagina yatirinca genelde uyaniyor. Bir de kollarini baglamayinca az uyuyor. Bu yuzden memeden cikarip kollarini baglayip yatagina oyle yatiriyorum ama cok cetrefilli oluyor. Benim gibi olan var mi? Buna bir cozum buldunuz mu
Nasil dayaniyorsun uykusuzOh helal olsun sanagüle güle kullan
Bnm oğlumda böyle ve bi çare bulamadım
Ben böyle emziriyodum. Baktımvki çocukta hırıltı başladı benzine süt kacıyor ve fazla kusmaya başladı bıraktım böyle emzirmeyi
İşçilik için gül suyunun iyi geldiğini duymuştum4 gündür her gün yıkıyorum ama orayı çok temizleyemiyorum hem gıdısına denk geliyor hem acıdığı için izin vermiyor şimdi uyanınca çektim temizleyip kremini sürüyorum ama tamamen temizleyemiyorumkoltuk altları da bu kadar kötü olmasa da çok pişti
belki bi dermatoloğa götürmem lazım ama malatyada pek doktor ve hastane bulunmuyor
ağladığı için çoğu zaman kucakta ve dediğin gibi terleyince daha kötü oluyor
Eki Görüntüle 3269529
Çok zor. Benim yanımda kimse de yok . İdare etmeye çalışıyorum eşim home office bazen o yardmcı olur. Oğlum uyuduğunda bende uyurım genelde.Nasil dayaniyorsun uykusuzbenim annem yanimda tukendigimde artik ona veriyorum o uyutuyor
Tam uykuya dalmadan memeyi ağzından çıkarın yatağına koyun kendisi dalsın uyanmaz artık uyanır gibi olursa pış piş yapıp poposuna vurun uyusun alışır zamanlaVar canim sevi bebenin onu kullaniyoruz da nefret ediyoruz kundakli durmaktan emerek cok mizildaniyor
bizimki artık yara olmuş maalesefİşçilik için gül suyunun iyi geldiğini duymuştum
Geçmiş olsun ben de hep yeşil sabunla yıkıyorum sonra şampuanlıyorumbugün dayanamadım özel bi doktor buldum çok şükür nöbetçiydi. nasıl yaparsın bilmiyorum ama hava aldır dedibiraz enfeksiyonu var cildi çok hassas şampuan kullanma yeşil sabun kullan dedi bana tatlı şeyler yeme dut kavun gibi çok tatlı meyveler de yeme dedi. iki tane krem yazdı fucidin antibiyotikli kremi iki gün kullan diğerine sonra geçeceksin dedi. gelince kremi sürdüm galiba yaktı çok ağladı şimdi uyudu şükür inşallah iyi gelir iyi ki gitmişim ya içim rahatladı belki yanlış şeyler sürüp iyice mahvettim
çok teşekkür ederim gözüne falan kaçmıyor mu ya endişelendim çok göz yakıyor diyeGeçmiş olsun ben de hep yeşil sabunla yıkıyorum sonra şampuanlıyorum
Instagramda bi kadın var onun çocuğu olmuş kullanmış geçmiş doğal gül suyu ama. Onun da yara olmuştu böyle otacı sprey doğal gül suyu kullanmış siz bir bakın isterseniz Trendyol’da var. Bebek cildi yine de hassas olur belki bi araştırın derim.bizimki artık yara olmuş maalesefhava almadığı için
bizimki artık yara olmuş maalesefhava almadığı için
Ne bu urun acaba?
ayyy otacının gül suyu bende de var ama tarihi geçmiş olabilir. dün gece doktora götürdük antibiyotikli krem verdi. gelince onu sürdüm çok ağladı galiba krem yaktı inşallah iyi gelir ama aklımda bulunsun çok teşekkür ederimInstagramda bi kadın var onun çocuğu olmuş kullanmış geçmiş doğal gül suyu ama. Onun da yara olmuştu böyle otacı sprey doğal gül suyu kullanmış siz bir bakın isterseniz Trendyol’da var. Bebek cildi yine de hassas olur belki bi araştırın derim.
otacı marka gül suyuNe bu urun acaba?
tel taktırma gibi bir durum var mı? telden minik sinekler geçiyor ama en azından büyükleri geçemiyorKizlar bebegimin alnını sinem isirmis. Ne yapicam cok fazla sinek var evimizin etrafinda cok fazla agac cicek yesillik var. Sivrisinekten nasıl korunabiliriz? Gecen kendi dr u dogal icerikli Trukid repellent diye bir sinek kovucu krem onerdi ancak ben tenine hicbir sey surmek istemiyorum. Onerebileceginiz herhangi bir sey var mi
Odaya bol yaprakları olan fesleğen koymak da sivrinin gelmesini engel oluyorKizlar bebegimin alnını sinem isirmis. Ne yapicam cok fazla sinek var evimizin etrafinda cok fazla agac cicek yesillik var. Sivrisinekten nasıl korunabiliriz? Gecen kendi dr u dogal icerikli Trukid repellent diye bir sinek kovucu krem onerdi ancak ben tenine hicbir sey surmek istemiyorum. Onerebileceginiz herhangi bir sey var mi
Bizde isparta dan gelen dogal gul suyu var acaba o da isilige iyi gelir miotacı marka gül suyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?