- 9 Mart 2022
- 8.327
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.310
- 148
- Konu Sahibi NurseCelline
Evet şuan tahmin ediyoruz hayırlı vakitte gelsinler ne zaman gelecekleri hiç önemli değil sağlıklı olsunlar yeterBenimde aslında 23 Temmuz sat tarihi ama ben doktorun +5 gün ekleyeceğini düşünüyorum geç döllenme olmuş ilişki tarihini ben de biliyorum
2 mayısa sarkıyor o zaman tahmini doğum ^^
İlerleyen haftalarda hepimizinki netleşir bakalımmm

Amiin inşallah canım benim sizde inşallah
 Amiin inşallah canım benim sizde inşallah 

başka doktora randevu aldınız mı inşallah diğer doktor yanılır
 başka doktora randevu aldınız mı inşallah diğer doktor yanılır 
 pazartesi günü benimde randevum var ne durumda hiç bilmiyorum 2 kere beta yaptırdım sadece ilki 90dı ikincisi 331
pazartesi günü benimde randevum var ne durumda hiç bilmiyorum 2 kere beta yaptırdım sadece ilki 90dı ikincisi 331
 kac gün arayla bakıldı beta ya benimki  birgün arayla bakıldıgı halde doktor iki katı olması lazım vs dedi sonucta artmıs ama kafamı cok karıstırdı birde öyle birşeyki gebzede oturuyorum ben gebzenin en cok begenilen herkes tarafından önerilen bi doktoruydu bana ters tepti sanırım
 kac gün arayla bakıldı beta ya benimki  birgün arayla bakıldıgı halde doktor iki katı olması lazım vs dedi sonucta artmıs ama kafamı cok karıstırdı birde öyle birşeyki gebzede oturuyorum ben gebzenin en cok begenilen herkes tarafından önerilen bi doktoruydu bana ters tepti sanırım