• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kızlar 6 gün sonra transferim var. Ama aklımda bazı sorular var size sormak istedim. Benim 2 tane 5.gün embriyom var ikisi aynı tüpte dondurulmuş birine iyi kalite diğerine orta kalite dediler. Doktor ikisini aynı anda koyabiliriz dedi. Ama embriyolar çözdürüldüğünde kalitelerini artırabiliyormuş orta kalite dedikleri embriyo kalitesini artırırsa tekrar dondurulacakmış eğer artırmazsa iki embriyo transfer edilecek. Ama böyle olursa elimde bi daha denemek için hiç embriyo kalmayacak :KK43: böyle bi durum başına gelen var mı embriyo kalitesini artırır mı
Nasıl arttırıyorlar acaba? 🤔

Kızlar günaydın ya birşey sorucam, normalde benim raporun bitti yarın işe başlıcam ama ben iş için 6 buçukta kalkıyorum 7 buçukta mesaim başlıyor akşam üzeri 5 buçukta mesaim bitiyor. Masa başıyım ama saatlerdir oturunca nasıl olur bilemedim. Napayım sizce ya 1 hafta daha mı alsam rapor yoksa normal işe gidip geleyim mi acaba bilemedim

Kızlar günaydın ya birşey sorucam, normalde benim raporun bitti yarın işe başlıcam ama ben iş için 6 buçukta kalkıyorum 7 buçukta mesaim başlıyor akşam üzeri 5 buçukta mesaim bitiyor. Masa başıyım ama saatlerdir oturunca nasıl olur bilemedim. Napayım sizce ya 1 hafta daha mı alsam rapor yoksa normal işe gidip geleyim mi acaba bilemedim
Kaç gün oldu canım transfer olalı ben de bu hafta başlıycam işe geçen hafta ful evdeydim

Kızlar bugün ben dayanamadım kaset test yapayım dedim bide geç çıkıyorya bunlarda yarın olmaz bana şimdi 🫣🫣

Eklentiler

• IMG_20230528_070541.webp
    IMG_20230528_070541.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 57
Bugün transferin 5. Günü
4. Gün işe başlayanlar var ama ben olsam bir hafta daha evde olurdum iş yerin senin için çok rahat olmayacaksa ilaçlarını rahat kullanamıycaksan aklın kalmasın bu hafta da izin al ama rahat ederim iyi de hissediyorum dersen başlayanlar oldu işe benim yarın 9. Gün olacak başlayacağım artık ben

4. Gün işe başlayanlar var ama ben olsam bir hafta daha evde olurdum iş yerin senin için çok rahat olmayacaksa ilaçlarını rahat kullanamıycaksan aklın kalmasın bu hafta da izin al ama rahat ederim iyi de hissediyorum dersen başlayanlar oldu işe benim yarın 9. Gün olacak başlayacağım artık ben
İğnelerim var ama onları akşam yapıyorum, oturuyorum ama bütün gün oturmak iyi gelir mi bilmiyorum ama çok şükür ağrım kanamam yokken gideyim diyorum. Yarın ömür gün Allah korusun kanamam filan olursa o zaman rapor alırım diyorum ama bilmiyorum işte yine de emin değilim

Ben transferden iki gün sonra başladım işe izin veya rapor kullanmadım. Aynı şekilde masa başı bir iş benim için bir sorun olmadı. Hatta işlem meşgul olunca kafam dağıldı biraz.

İğnelerim var ama onları akşam yapıyorum, oturuyorum ama bütün gün oturmak iyi gelir mi bilmiyorum ama çok şükür ağrım kanamam yokken gideyim diyorum. Yarın ömür gün Allah korusun kanamam filan olursa o zaman rapor alırım diyorum ama bilmiyorum işte yine de emin değilim
Bende aynen akşam yapıyorum. Öğle arası çıkıp biraz yürüyorum. Sadece Progestan fitil biraz saatleri kayıyor ama şuana kadar sorun olmadı. Ben de aynı şeyi düşündüm iyiyken gideyim dedim 😊

Back
X