- 13 Ekim 2022
- 4.878
- 6.858
- 108
bence uyarı verme uyarı verince bişey oluyor onlara ve ya yorgunluk ya isteksizlik nedense olmuyor yumurtlama haftası bir dolu bir boş olacak dedim sadece 1 bi ilişki oldu düşünBen de koca kişisini 2 gün dinlendirdim bak haftaya yoğun geçecek ona göre diye uyarıyı verdim ahahahabugünde itibaren bu hafta bebişko gelicek
Bu arada çok iyi bir anne olacağıma eminim 2 yeğenime de annelik yaptım amaaaa anne olmayı düşününce hiç hazır değilim. Bu da itirafım olsun
 şimdi hadi hergün yapalım diyor gecti o tren diyorum
şimdi hadi hergün yapalım diyor gecti o tren diyorum 

insan nasıl alışıyor rahatlığa. Ama haklısın
 insan nasıl alışıyor rahatlığa. Ama haklısın  Arkadaşım bebişinin fotosunu attı demin yine, yeni banyo yaptırmış ilk banyosunu oldu bebiş. Maşallah, insanın içi çekiyor
  Arkadaşım bebişinin fotosunu attı demin yine, yeni banyo yaptırmış ilk banyosunu oldu bebiş. Maşallah, insanın içi çekiyor 

Testi demin yaptım ilk 2 dkka içinde çektim fotoğrafları
Testi demin yaptım ilk 2 dkka içinde çektim fotoğrafları 

7 değerle öğrenenler var şimdi çocuğunu kucağına alıcak..önemli artış güzel olsun.Darısı bana ve olmayanlara
7 değerle öğrenenler var şimdi çocuğunu kucağına alıcak..önemli artış güzel olsun.Darısı bana ve olmayanlara
 bence güzel değerin git gide artacaktır
 bence güzel değerin git gide artacaktır
 İnşallah öyledir.Ben hepinizi biliyorum hepinize dua ediyorum her zaman.Allahım hepinizi bu ay gebe çıkarsın bu gruptan.15 aydır ilk kez bu değeri gördük
 İnşallah öyledir.Ben hepinizi biliyorum hepinize dua ediyorum her zaman.Allahım hepinizi bu ay gebe çıkarsın bu gruptan.15 aydır ilk kez bu değeri gördük