2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Ben gümüş kapak kullanmadım, lansinoh un kremini kullanmıştım ama beni iyileştiren şey ayva çekirdeğinden ypılan krem olmuştu😅 herkeste işe yarar mı bilmem ama aklınızın bi köşesinde bulunsun. Ayva çekirdeklerini bi kaba koyup üstünü az geçecek su koyup kapağını kapatıp karanlıkta bekletiyorsunuz bir kaç saate jel kıvamına geliyor. Göğüs ucu yaralarımı iyileştirmişti.🙏

Ben gümüş kapak kullanmadım, lansinoh un kremini kullanmıştım ama beni iyileştiren şey ayva çekirdeğinden ypılan krem olmuştu😅 herkeste işe yarar mı bilmem ama aklınızın bi köşesinde bulunsun. Ayva çekirdeklerini bi kaba koyup üstünü az geçecek su koyup kapağını kapatıp karanlıkta bekletiyorsunuz bir kaç saate jel kıvamına geliyor. Göğüs ucu yaralarımı iyileştirmişti.🙏
Ne lansinoh ne gümüş kapak kullandım dogumdan 1 hafta önce ayva çekirdeği jeli sürmeye basladim hiçbir sıkıntı yaşamadım bende lansinoh almıştım 1 kutu bile bitirmedim bir de hastane de hemşireler emzirme yöntemini öğretmek için baya uğraştılar şükür sıkıntı olmadı inşallah yine olmaz 😄

Merhaba canım, merhaba kızlar 😍 çıktım ancak telefonu elime aldım, herşey yolunda çok şükür, oğluşumu gördüm yan profilden 🥰💙🧿🐣, tüm organlar, vücut yapıları incelendi, çok şükür herşey güzel yolunda, 400 gr olmuş, 24 cm haftasıyla uyumluymuş, ayrıca rahim ağzı uzunluğu ve dikişlerim de gayet iyiymiş, 🙏🙏🙏 yatmaya devam, 1 ay sonra tekrar görüşeceğiz 😊 sen ne yaptın @pank canım? 5e doğruydu sanki ??

Simdi ciktim canim cok sukur hersey normal 465 gr benim minnosumda plesantam on kisimdaymis yuzunu cok fazla goremedik servix uzunlugum 33 mm mis suan hic bi sorun gormuyorum ne bebekte ne annede dedi oyle yani uzerimdrn oyle bi yuk kalktiki anlatamam pamuk gibi oldum 🙈

😍😇☀️🐥🥰
Gözünüz aydın
Hep böyle güzel haberlerle gelelim inşallah🥰

24. haftadayım bende mide bulantısı başladı, sizlerde de var mı? Normal mi acaba? Hamileliğin başından beri bulantı problemim yoktu oysa ki.
Midenizi üşütmüşsünüzdür ya da yediğiniz bişey dokunmuştur belki. Geçer inşallah 🌺 ben de 24’teyim haftada bi iki gün mutlaka sabah safra bulantısı oluyor. Ama baştan beri hep öyleydi zaten benim.

Simdi ciktim canim cok sukur hersey normal 465 gr benim minnosumda plesantam on kisimdaymis yuzunu cok fazla goremedik servix uzunlugum 33 mm mis suan hic bi sorun gormuyorum ne bebekte ne annede dedi oyle yani uzerimdrn oyle bi yuk kalktiki anlatamam pamuk gibi oldum 🙈
Hadi gözünüz aydın🥰 benim de bitince çocuk gibi sekerek çıkasım gelmişti muayenehaneden😀

Selamlar kızlar epeydir giremiyorum 20 gündür gribim geçmedi🥺 bugün kontrolüm vardı doktor suyun çok azalmış haftaya yine bakalım dedi moralim çok bozuk 😔😔
Canım çok geçmiş olsun , bi tavsiye fln vermiştir doktor dediklerine uy artar inşallah canım hemen kötü düşünme, az denilip sağlıkla doğuran çok

Selamlar kızlar epeydir giremiyorum 20 gündür gribim geçmedi🥺 bugün kontrolüm vardı doktor suyun çok azalmış haftaya yine bakalım dedi moralim çok bozuk 😔😔
Azalmış derken ne kadar canım sınırın altında mı? Bebeğin gelişimi ne durumda?
Ne lansinoh ne gümüş kapak kullandım dogumdan 1 hafta önce ayva çekirdeği jeli sürmeye basladim hiçbir sıkıntı yaşamadım bende lansinoh almıştım 1 kutu bile bitirmedim bir de hastane de hemşireler emzirme yöntemini öğretmek için baya uğraştılar şükür sıkıntı olmadı inşallah yine olmaz 😄
Uğraştılar derken 😬

Gelişimi iyi çok şükür bir şey demedi sınıra yakın dedi altında değil ama ben çok kafaya taktım yaa
Canım stres yapma sen stres yaptıkça iyiye giden bir şey olmayacak lütfen bebeğin için teslimiyette ol ve sakin kalmaya çalış olur mu 🙏🏻 iyi olacağız her şey düzelecek diye kendine telkinde bulun ve bol salavat çek. İnşirah oku.
Havuç suyunu söylemiştik zaten her gün iç mutlaka ve normal suyunu da ihtimal etme. 26. Haftadasın epey büyümüş.
Benim bebeğime sınırın çok altında dedikleri halde yedi hafta dayandı.
İyi düşün iyi olacak Allah'ın izniyle 🤲🏻

O zaman napıyoruz yaşasın ayva diyoruz🤣🤣🤣 ayva yiyenler vardı grupta bol bol çekirdek stoğu yapsınlar😂 Şaka bir yana bende bir çok kişiden aynj şeyi duydum inşallah hiç yara olmadan emziririz🙏🥰

Back
X