- 20 Şubat 2010
- 33.382
- 6.650
- 773
- Konu Sahibi Papatya0593
- #23.421
Ben atlet kullanan biri olmadığım içinsütyen tercih etmiştim. Ama elbette atlette muhteşem iş görür. Bazı kıyafetlerin içindede olması gerekir. Mutlaka sütyenin sıkmaya başlayacaktır. Ben emzirme sütyeni h&m den almıştım bir de normal bir iç çamaşırcıdan h&m den aldıklarım hala duruyor ama diğerleri sizlere ömür
Süt doldukça ve ödemle bir göğüslerin doğuma doğru iyice şişecek sonra emzirdikçe sütünde terbiye olacak göğüslerinde yavaş yavaş eski formunda ama hafif dolgun bi şekilde olacak
ben ocakta doğum yapmıştım ilk zamanlar üşüdüğüm oldu. Özellikle hastanede ameliyat sonrası baya titremiştim
sonrasında ise evde aylar geçtikçe inanılmaz bir ateş basması başladı. Emzirirken de bebekle yapışık oluyorsunuz ve ortaya inanılmaz bir ısı çıkıyor.
Herkesinde bünyesi farklı ama bi bakmak lazım.
![]()
H&m iç çamaşırlarımı giyiyorum ben de hala. Yeni bir şey almama gerek kalmadı henüz.
Kalıpları kaliteleri mükemmel. Emzirme sütyenlerine de bakayım o zaman.
Atlet daha rahat diyorlardı o yüzden sordum ama o da kişisel bi mesele demek ki.
Bu arada dün bir yerde bebek doğum günü kutlaması vardı. Kadının biri bebeğini emziriyordu aynı masada. Emzirme örtüsüyle. Bence o da çok kullanışlı. Almam diye düşünüyordum ama almaya karar verdim. Dışarda kullanabilirim bu şekilde.